Ερωτικό ωροσκόπιο 20/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για μια ερωτική σου υπόθεση κι σήμερα θα ήταν λάθος να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση γιατί το πιο πιθανό είναι να μετανιώσεις ή να καταφέρεις μια ωραιότατη τρύπα στο νερό. Επίσης καλό θα ήταν να μην ξανοιχτείς συναισθηματικά, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου.
Σε σχέση: Επειδή σε έχει πιάσει μια συναισθηματική φόρτιση και είναι πιθανό να διαστρεβλώνεις συμπεριφορές και πράξεις του συντρόφου σου, καλό θα ήταν να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό γιατί μπορεί να τον κατηγορήσεις στο τέλος για κάτι που δεν ισχύει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, με το σημερινό της τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε μπλέκει συναισθηματικά και ίσως τελικά πέσεις «θύμα» της γοητείας ενός ατόμου, ενδίδοντας και κλείνοντας τα μάτια σε σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Να προσέχεις λοιπόν γιατί είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείς ή να διαψευστούν οι προσδοκίες σου.
Σε σχέση: Δεν μπορείς να μετριάσεις την καχυποψία σου σήμερα και να περιορίσεις το μυαλό σου από το να σκέφτεται ένα σωρό αρνητικά σενάρια κι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Μην τα αφήνεις να σε κάνουν να αισθάνεσαι ριγμένος/η ή ότι σε εκμεταλλεύεται ο σύντροφός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ευαισθητοποιήσει αρκετά ή θα βρει τα κουμπιά σου και θα κολλήσεις μαζί του. Μέχρι εκεί, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό αλλά θα πρέπει να φρενάρεις την κατάσταση, αν τυχόν δεις ότι από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να δίνεις παραπάνω απ' όσα παίρνεις.
Σε σχέση: Μπορεί να περίμενες παραπάνω πράγματα από το σύντροφό σου ή να θεωρούσες δεδομένα κάποια άλλα και τώρα να αντιλαμβάνεσαι ότι οι εκτιμήσεις σου έχουν πέσει τελείως έξω. Αντί να απογοητευτείς, εξέτασε το ενδεχόμενο μήπως όλα αυτά να ήταν προβολή των δικών σου προσδοκιών που όμως δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Στο τσακ είναι σήμερα να πέσεις σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά ενός ατόμου που θα σε... λιγώσει με τα όμορφα λόγια και τα γλυκά χαμόγελα. Μπορεί να θέλεις να ζήσεις μια έντονα ρομαντική φάση αλλά το να πέφτεις τελείως έξω για το συγκεκριμένο άτομο είναι το πιο πιθανό. Μην ξανοιχτείς συναισθηματικά παραπάνω απ' όσο πρέπει.
Σε σχέση: Τα λεγόμενα ή η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σου προκαλέσουν απογοήτευση ή θα παρεξηγηθείς και θα κλειστείς ενδεχομένως στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου, που δε θα είναι κι οι πιο θετικές. Καλό θα ήταν να το ξεδιαλύνεις αλλά όχι σήμερα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλές είναι οι ονειροπολήσεις και οι φαντασιώσεις, όχι όμως όταν σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο κι αρχίσεις να πιστεύεις πράγματα που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Το τι θα ήθελες εσύ με το τι ισχύει τελικά για ένα άτομο είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που καλό θα ήταν να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου για να μην απογοητευτείς.
Σε σχέση: Άλλα προσδοκούσες από το σύντροφό σου, ενδεχομένως την ηθική ή την υλική του στήριξη και άλλα γίνονται τελικά κι αυτό θα σε ρίξει ψυχολογικά γιατί περίμενες να σου στεκόταν παραπάνω σε ένα εγχείρημά σου. Ίσως όμως να έχει το λόγο του, οπότε δώσε του ένα ελαφρυντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Εξαπατημένος/η, προδομένος/η, αλλά και πολύ εκνευρισμένος/η από όλα αυτά που νιώθεις εξαιτίας της υποκρισίας ενός ατόμου που σε έκανε να πιστέψεις ότι μαζί του θα είχες αυτά που αναζητούσες. Όλα όμως στο παιχνίδι της ζωής είναι, μην τα βάζεις λοιπόν με τον εαυτό σου που δεν το κατάλαβες νωρίτερα, σήκωσε το κεφάλι σου και πήγαινε παρακάτω.
Σε σχέση: Εσύ μπορεί να είσαι σαφής σε αυτά που θέλεις από τη σχέση σου και το σύντροφό σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα έχεις κιόλας, είτε γιατί δε γίνεται αυτή τη στιγμή να στα δώσει, είτε γιατί είναι συνάρτηση και άλλων πραγμάτων και γι' αυτό δεν είναι εύκολο. Μην απογοητεύεσαι και να έχεις πίστη και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ήθελες σήμερα να ξεχάσεις όλα όσα έγιναν ενδεχομένως τον τελευταίο καιρό και να μη θυμάσαι τίποτα από ένα άτομο που σε πλήγωσε αλλά οι αναμνήσεις βρίσκουν τον τρόπο να ξεθαφτούν και να σε τυραννήσουν. Μάλλον όσο κι αν λες σε φίλους και γνωστούς ότι το χεις ξεπεράσει, δεν ισχύει και θα πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια.
Σε σχέση: Λογικό είναι η καθημερινότητα να φθείρει το ερωτικό κομμάτι της σχέσης αλλά τα συναισθήματα υπάρχουν και το μόνο που χρειάζεται κάποιες φορές είναι να τα «ξυπνήσεις» κι όχι να σε παίρνει από κάτω πιστεύοντας ότι έχουν πεθάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα ονειρικό ταξίδι στο άγνωστο μάλλον σου είναι ξένο, αφού ανά πάσα θέλεις να ξέρεις που βαδίζεις και τι θα βρεις στα ερωτικά σου ,οπότε μάλλον θα κάνεις πίσω σήμερα και δε θα υποκύψεις στον πειρασμό ενός ατόμου που σου ζητά κλείσεις τα μάτια και να αφεθείς κι αυτό ίσως σε «σώσει».
Σε σχέση: Κάποιο άτομο ίσως σου τάξει σήμερα λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να το βοηθήσεις οικονομικά ή να συμβάλλεις για να κάνετε μαζί μια δουλειά ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου. Επειδή οι μέρες είναι ύποπτες πάρε τον χρόνο σου να το ψάξεις κι άλλο και οπωσδήποτε συζήτησέ το με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μάλλον αυτό που εσύ έχεις στο μυαλό σου είναι εκτός τόπου και χρόνο. Αν, δε, πιστεύεις ότι με δυο μεγάλα λόγια και δυο κλεφτές ματιές θα καταφέρεις να πετύχεις το τζακ ποτ στον έρωτα πλανάσαι, όχι γιατί δεν τα νιώθεις αυτή τη στιγμή που τα λες αλλά γιατί δύσκολα θα γίνεις πιστευτός/η.
Σε σχέση: Το ψέμα δεν το θέλεις κι είναι το μόνο πράγμα που σε κάνει έξαλλο/η, εντούτοις μάλλον σήμερα θα υπερβάλλεις και θα κάνεις καυγά με το σύντροφό σου για κάτι που σε εσένα κάνει αλήθεια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί είναι πιθανό άλλο να φαίνεται κι άλλο να είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις ότι σήμερα δεν είναι η μέρα σου. Λίγο το χάσιμο που υπάρχει, λίγο οι παρερμηνείες των λεγόμενών σου ή των άλλων τελικά άλλο θα λες, άλλο θα εννοείται και σίγουρα αυτό δεν το θέλεις ιδιαίτερα στην επαφή σου με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα γιατί τελικά θα περαστούν λανθασμένα μηνύματα και θα τελειώσει πριν καν αρχίσει.
Σε σχέση: Η γνωστή συνεννόηση «μπουζούκι» θα κάνει την εμφάνισή της και στη σχέση σου και βέβαια δεν είναι το καλύτερό σου να μην καταλαβαίνεστε με το σύντροφό σου αλλά ακόμα κι αν σε ενοχλεί θα ήταν τσάμπα κόπος να προσπαθήσεις σήμερα να βγάλεις άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις να βασανίζεσαι χωρίς λόγο κι αυτό είναι που σε φοβίζει περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις και το ξεκόβεις αν αρχίσει να συμβαίνει. Έτσι κι αλλιώς η στάση σου απέναντι στο συναίσθημα είναι διαφορετική και σήμερα μάλλον θα σε προβληματίσει η υπερβολική ευαισθησία ενός ατόμου που σου αρέσει και θα το ξανασκεφτείς αν θέλεις να είσαι μαζί του.
Σε σχέση: Η δραματοποίηση μιας κατάστασης πάντα σου προκαλούσε τα τελείως αντίθετα συναισθήματα από αυτά που θα έπρεπε όπως πχ ευαισθησία, συμπάθεια κλπ και γίνεσαι αρκετά αντιδραστικός/η. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στη σχέση σου σήμερα που βέβαια δεν είναι σίγουρο αν λειτουργήσει τελικά θετικά ή αρνητικά η δική σου αντίδραση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Υπέρ-ευαισθησία, υπέρ-ρομαντισμός, υπέρ-ονειροπώληση θα σε πιάσει σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα κι όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά τα... υπέρ μπορεί να αποβούν εναντίον σου, μόνο αν κάποιος καταφέρει να σε προσγειώσει απότομα. Το να ζεις το ερωτικό σου παραμύθι συνειδητά, γιατί έτσι σου αρέσει, δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι μόνο αν επιτρέψεις σε κάποια άτομα να στο διαψεύσουν.
Σε σχέση: Όσο κι αν θέλεις να διατηρείς τη γαλήνη και την ηρεμία στη σχέση σου υπάρχουν περιπτώσεις που καλά θα κάνεις να μιλάς και να αναφέρεις έστω κι έμμεσα αν κάτι σε ενοχλεί γιατί κατάπινε, κατάπινε στο τέλος θα σκάσεις. Έχεις τον τρόπο και σήμερα αν υπάρχει κάτι, πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις για να το βγάλεις από μέσα σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved