Ερωτικό ωροσκόπιο 16/11

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/11

Κριός

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη από σήμερα το βράδυ μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και εγκαταλείπεις την όποια διάθεση για σύνεση ή συγκράτηση είχες αποφασίσει να επιδείξεις. Χαρά, αισιόδοξη στάση και καινούργιες γνωριμίες στα μέρη που κινείσαι, με μόνο στόχο την καλοπέραση, θα δώσουν στην κάθε μέρα σου μια νότα ερωτικής περιπέτειας και ενθουσιασμού.

Σε σχέση: Αν τυχόν ενδιαφερόσουν να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου δημιουργεί και ταξιδιάρα διάθεση οπότε είναι πιθανό να θέλεις να ξεφεύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα όποτε σου δίνεται η ευκαιρία.

Ταύρος

Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου αρχίζει και αλαφραίνει ενώ σιγά-σιγά αφήνεις έστω και προσωρινά την αδιαλλαξία και το συντηρητισμό και αποκτάς μεγαλύτερη ευελιξία στα ερωτικά σου, αποκτώντας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και κάνοντας ό, τι μπορείς να ξεκολλήσεις το τι θα γίνει μετά και να απολαύσεις το τώρα. Οι επιλογές σου θα είναι πολλές πάντως και κάποιες στιγμές δε θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Σε σχέση: Σαφώς τα πράγματα στα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αρκετά κι αυτό σου δημιουργεί μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον που θα την περάσεις και στη σχέση σου, χαλαρώνοντας λίγο τα λουριά και αφήνοντας πίσω ζήλειες και κτητικότητες αφού δε θα νιώθεις ότι κάποιο από τα κεκτημένα σου απειλείται.

Δίδυμοι

Ελεύθερος/η: Ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για σένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Η διάθεση σου για να ξανοιχτείς και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με καινούργια άτομα, χωρίς μιζέρια και κατήφεια, δημιουργεί δυνατότητες για νέες ερωτικές προκλήσεις και φλερτ που θα σε γεμίσουν με ζωντάνια και χαρά, κόντρα στη μουντάδα του φθινοπωρινού καιρού.

Σε σχέση: Μέχρι και τις 10/12 που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Τοξότη, η σχέση σου θα είναι η Νο1 προτεραιότητα στη ζωή σου και μάλιστα με όμορφο τρόπο. Υπάρχει επικοινωνία, καλή διάθεση και φυσικά τάση για να ξαναζωντανέψετε τον έρωτά σας με το σύντροφό σου κάνοντας ένα σωρό καινούργια πράγματα.

Καρκίνος

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Τοξότη, πέρα από μια καλή περίοδο για τα εργασιακά σου θέματα, πρακτικά δεν έχει να σου προσφέρει πολλά. Ηθικά και ψυχολογικά όμως θα είναι σαν μια τονωτική ένεση για σένα. Θα σε κάνει πιο εξωστρεφή, άμεσο/η και φυσικά πιο άνετο/η, δίνοντας έτσι τις ευκαιρίες σε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν ερωτικά, αφού η χαλαρή σου διάθεση δε θα τα κομπλάρει.

Σε σχέση: Η θετική ψυχολογία σου θα είναι αυτή που θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι κάποια προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις, έχοντας την ηθική στήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου.

Λέων

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη μπαίνει στον 5ο οίκο σου και σε ξεσηκώνει, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα του ενθουσιασμού και της χαράς μέσα σου. Έτσι κι αλλιώς ο έρωτας για σένα είναι παιχνίδι, διασκέδαση και μέσα από αυτόν νιώθεις ζωντανός/η. Πολλές ευκαιρίες λοιπόν για καινούργια φλερτ και γνωριμίες ανοίγονται μπροστά σου γιατί το έντονο ταμπεραμέντο σου σε φέρνει στο κέντρο της προσοχής και κερδίζεις θετικές εντυπώσεις.

Σε σχέση: Διασκεδάσεις, ξενύχτια και γενικά μια έντονη νυχτερινή ζωή, αναμένεται να έχεις αυτή την περίοδο και θα την καταευχαριστηθείτε φυσικά με το ταίρι σου ενώ οι προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους θα είναι πολλές και σπάνια θα αρνείστε να παρευρεθείτε.

Παρθένος

Ελεύθερος/η: Χαλαρώνεις κι εσύ από το πρόωρο γιορτινό κλίμα που φέρνει μαζί της η Αφροδίτη στον Τοξότη και μπορεί να είναι κάπως υπερβολική αλλά σίγουρα η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός της είναι μεταδοτικά γι' αυτό θα σε παρασύρει στους ρυθμούς του κεφιού της. Μπορεί να αντισταθείς για λίγο αλλά στο τέλος θα μπεις στον ξέφρενο χορό, γνωρίζοντας, ερωτοτροπώντας ξεφαντώνοντας, χωρίς κανένα απολύτως κράτημα ή ενοχή.

Σε σχέση: Βάζεις χρώμα στη ζωή σου και το σπίτι σου που αποκτά ζεστασιά και ομορφιά και ίσως αποφασίσεις με το σύντροφό σου να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αγορές που θα συμβάλλουν στην άνεσή σας. Πάνω απ' όλα όμως θα υπάρχει η συναισθηματική ανάταση ανάμεσά σας που θα σας φέρει πιο κοντά.

Ζυγός

Ελεύθερος/η: Επικοινωνία, ταξίδια, μετακινήσεις και εξόδους φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη και βέβαια αρκετές ευκαιρίες για να ανακατευτείς με πολύ κόσμο και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα έχετε κοινές ιδέες κι αντιλήψεις. Η καθημερινότητά σου δεν θα είναι καθόλου βαρετή πλέον ενώ ένα νέο άτομο ίσως εισβάλλει στη ζωή σου μέσω ενός γνωστού, συγγενή ή ακόμα κι από το διαδίκτυο.

Σε σχέση: Είναι πιο εύκολο να συζητήσεις πλέον με το ταίρι σου ακόμα και θέματα που απέφευγες στο παρελθόν, φοβούμενος/η ότι θα ταράξουν την ηρεμία στη σχέση σου. Κι αυτό όχι μόνο δείχνει πρόθυμο να σε ακούσει αλλά και να κάνει ό, τι μπορεί για να επιλυθούν αρκετά από αυτά.

Σκορπιός

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη αναχώρησε από το ζώδιό σου αλλά μάλλον για καλό ήταν, αφού απομακρύνθηκε από την αυστηρή επιτήρηση του Κρόνου σου και μπορεί πλέον να σου προσφέρει με άνεση ένα παθιασμένο ξεσάλωμα. Ερωτικά εννοείται ότι θα αυξηθεί η διάθεσή σου για καλοπέραση και αναζήτηση νέων συγκινήσεων τις οποίες θα κυνηγήσεις, χωρίς όμως ντε και σώνει να σε βαρύνει το πολύ συναίσθημα.

Σε σχέση: Μια πρόταση που υπόσχεται αύξηση των εσόδων σου θα σε ξεσηκώσει και ενδεχομένως να θέλεις να την αρπάξεις τώρα που γυρίζει αλλά καλό θα ήταν να τη συζητήσετε με το σύντροφό σου πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια. Γενικά πάντως όσο κι αν μπαίνεις σε πειρασμό, να είσαι πιο προσεκτικός/η σε υπερβολές και σπατάλες.

Τοξότης

Ελεύθερος/η: Φλογερή, ενθουσιώδης, ελεύθερη και ωραία, η Αφροδίτη έρχεται φορτσάτη στο ζώδιό σου βάζοντας φωτιά στις μέρες και περισσότερο στις νύχτες σου. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις, σε συνδυασμό με τη θετική ενέργεια, το χιούμορ και την άνεσή σου, είναι τα βέλη που θα πετύχουν κάθε καρδιά που επιθυμείς να κατακτήσεις. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανή γιατί θα επιθυμείς τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική ανανέωση.

Σε σχέση: Εννοείται ότι η σχέση σου θα διάγει τον πιο ευτυχισμένο βίο της, αφού ο έρωτάς σου με το ταίρι σου αναθερμαίνεται. Θέλεις να διώξεις κάθε μιζέρια, γκρίνια και αρνητισμό που υπήρχε ανάμεσά σας και θα κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να είναι ευτυχισμένο, χαρούμενο και γελαστό! Μετά απ' όλα αυτά, πώς να μη σου προσφέρει απεριόριστη αγάπη;

Αιγόκερως

Ελεύθερος/η: Ερωτικά γενικά ελκύεις αλλά τώρα θα τραβήξεις διάφορους και διάφορες πάνω σου που θα σου θυμίζουν το « κουτσοί, στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα». Είναι πιθανό να επιζητούν να τους «γιάνεις» μετά από μια αποτυχημένη σχέση ή να είναι δεσμευμένοι και να θέλουν να «ξεσκάσουν» μαζί σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η και να κάνεις υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα που θα έρθει η Αφροδίτη σε σένα.

Σε σχέση: Ένας συρφετός από δουλειές, θα σε κρατά συνεχώς απασχολημένο/η, στερώντας σου χρόνο από το σπίτι και το σύντροφο που φυσικά θα του κακοφανεί. Όμως η θετική αντιμετώπιση που θα έχεις στην εργασία και η εκτίμηση που θα λάβεις η οποία ίσως μεταφραστεί και σε οικονομικές απολαβές θα το κατευνάσουν.

Υδροχόος

Ελεύθερος/η: Θα μπορούσες κάλλιστα να γίνεις αυτή την περίοδο ένα party animal καθώς η διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις και να διασκεδάσεις είναι τόσο έντονη λες κι όλο τον υπόλοιπο καιρό ήσουν κάπου έγκλειστος/η. Όπως είναι λογικό αυτό το άνοιγμα, θα φέρει και πολλές καινούργιες γνωριμίες που μία εκ των οποίων θα σε συναρπάσει αφού κινείται στο ίδιο σκεπτικό με σένα, της ανεξαρτησίας και της καλοπέρασης χωρίς αποκλειστικότητες και δεσμεύσεις.

Σε σχέση: Η ένταξή σου σε μια ομάδα ή η δημιουργία της ίσως δώσει ένα νέο νόημα στη ζωή σου, όμως η πλήρης αφοσίωσή σου σε αυτή θα είναι εις βάρος της σχέσης σου αφού ο χρόνος σου θα διοχετεύεται όλος εκεί. Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις και το ταίρι σου στο «παιχνίδι» εφόσον μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ιχθύες

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να σε απελευθερώσει στην αισθηματική σου ζωή από ανασφάλειες, δράματα και φοβίες που σε εμπόδιζαν να γευτείς με την ψυχή σου τις χαρές και της απολαύσεις της. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ενθουσιαστείς με την προσέλκυση που θα έχεις και καθόλου δε θα σε νοιάζει αν ο έρωτάς σου κρατήσει για μια μέρα, μια βδομάδα ή για πάντα, αφού για τώρα είναι άκρως αναζωογονητικός.

Σε σχέση: Αναπτερώνεται το ηθικό σου, αλλάζει η διάθεσή σου και στη σχέση σου πέρα από το συναίσθημα ενισχύεται και το κέφι και η τάση σου να πάρεις πιο ανάλαφρα ακόμα και καταστάσεις που κάποτε σε έριχναν ψυχολογικά. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα είναι πιο θετική ενώ νεύρα και εντάσεις γι' αυτή την περίοδο θα εκλείψουν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved