Ερωτικό ωροσκόπιο 14/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
«Party time» θα αναφωνήσεις σήμερα κι όχι άδικα, αφού η κουραστική, γεμάτη ένταση, εργάσιμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και μάλιστα με το ιδανικό κλείσιμο. Με το τετράγωνο του Ήλιου από τον 8ο οίκο σου με το Δία θα το κάψεις απόψε, ενώ οι ευκαιρίες για γνωριμίες και ερωτικά παιχνίδια θα δίνουν και θα παίρνουν.
Σε σχέση:
Μια υπερβολή έχει σήμερα η μέρα και η αισιοδοξία που σου εμπνέει θα σε ωθήσει να βγεις με το ταίρι σου και να χαλάσεις ίσως περισσότερα χρήματα για τη διασκέδασή σας απ' όσα υπολόγιζες. Δε βαριέσαι, καλή καρδιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια υπέροχη μέρα ξημερώνει και για σένα με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να σε τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και κέφι. Ελκύεις και έλκεσαι από το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης γι' αυτό και το πιο εύκολο είναι να ξεφύγεις τελείως. Οι επιλογές θα είναι αρκετές αλλά μην ξεχνάς ότι «το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό» άσχετα με το τι φαίνεται!
Σε σχέση: Είναι Παρασκευή και με τις πλανητικές συνθήκες που υπάρχουν λογικό είναι η διάθεσή σου να βρίσκεται στα ύψη. Ευτυχώς τα πράγματα με το ταίρι σου δείχνουν ικανοποιητικά και μια ευχάριστη τροπή ενός οικογενειακού ή επαγγελματικού θέματος τα κάνει ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σήμερα γλώσσα δε θα βάλεις μέσα. Σε έχει πιάσει η πολυλογία, τα αστεία και τα γέλια πέφτουν βροχή. Η αλήθεια είναι ότι σου χρειαζόταν μια ανεμελιά κι αφού η μέρα το απαιτεί, δεν πειράζει κι αν το παρακάνεις με τα κομπλιμέντα και τα ωραία λόγια σε ένα πρόσωπο που θέλεις να προσελκύσεις.
Σε σχέση: Μια συνεύρεση με συγγενείς ή γνωστούς σας θα καταλήξει σε «γλέντι». Φαγητό, ποτό και άπειρα νέα και κουτσομπολιά θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα το σύμπαν όντως θα συνωμοτήσει υπέρ σου και θα εισακουστούν οι επιθυμίες σου, αρκεί κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρέχει. Θα περάσεις υπέροχα, θα κάψεις καρδιές γι' αυτό να φροντίσεις να το διασκεδάσεις. Έχε στο νου σου πάντως ότι δεν είναι απαραίτητα ημέρα της ποιότητας αλλά της ποσότητας.
Σε σχέση: Ερωτική διάθεση υπάρχει αλλά και μεγάλη ανοιχτοχεριά προς το ταίρι σου. Θέλεις να του δείξεις την αγάπη σου γι' αυτό μπορεί να του αγοράσεις κάποιο δώρο ή κάτι που στο είχε ζητήσει εδώ και καιρό και δεν του είχες κάνει το χατίρι.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη κάνει σύνοδο με το Δία στο ζώδιό σου και ο Ήλιος τετράγωνο. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να λάμψεις καθώς όλα τα φώτα συγκεντρώνονται πάνω σου και παίρνεις την προσοχή που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή. Ο ενθουσιασμός είναι λογικό να σε καταλάβει, καθώς οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές. Όμως καλό θα ήταν να καθίσεις χαλαρά στο θρόνο σου και να απολαύσεις τη στιγμή, χωρίς να βιάζεσαι γιατί υπάρχει κι ο κίνδυνος... υπερέκθεσης.
Σε σχέση: Πέραν της τύχης που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της για να σε υποδεχτεί έχεις κι αρκετό κέφι και διάθεση να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις και αφού η μέρα βοηθά, θα οργώσεις με το ταίρι σου τα Φάληρα!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ευκαιρία να χαλαρώσεις, να χαρείς και να ελπίσεις για το καλύτερο είναι η σημερινή. Ακόμα κι αν όλη αυτή η υπερβολή σε ξεπερνάει, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να αλλάξεις γνώμη και θα χαμογελάσει το χειλάκι σου, αφού ένα άτομο που θέλεις θα κάνει μια κίνηση για να σε προσεγγίσει.
Σε σχέση: Η αλήθεια είναι ότι κι νιώθεις ξεσηκωμένος/η κι εσύ και δεν έχεις τη γνωστή όρεξη για δουλειά. Περιμένεις πως και πώς να τελειώσεις όποιες υποχρεώσεις έχεις και να πας στο ταίρι σου. Παρεκτροπές σε φαγητό ή ποτό είναι πιθανές, αλλά μην αγχωθείς. Δε θα πάθεις τίποτα με μια μέρα...

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από τη χθεσινή αναστάτωση έρχεται το βάλσαμο του Δία σήμερα. Τις δικές σου χρυσές σελίδες στα ερωτικά ετοιμάζεσαι να γράψεις, αφού ο Ήλιος στο 2ο οίκο και ο Δίας στον 11ο σου υπόσχονται όχι μόνο διασκέδαση και χαρά αλλά και αρκετές επιτυχίες στο άλλο φύλο. Μπορεί ποιοτικά να μην είναι ΑΑΑ αλλά σίγουρα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μη μείνετε μέσα σήμερα. Είναι ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάζετε, να ξεσκάσετε με το ταίρι σου και να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με το Δία μπορεί να ενέχει μια ανευθυνότητα ή μια υπερβολή αλλά καλό θα σου κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Πάρε τώρα που γυρίζει γιατί ο Κρόνος από την άλλη βδομάδα θα σε ξαναμαζέψει. Θα νιώσεις έστω και για μια μέρα να σε πλημμυρίζει θετική ενέργεια και ελπίδα για καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου κι επειδή ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις δεν πρόκειται να αφήσεις ένα άτομο να σου ξεφύγει.
Σε σχέση: Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου μπορεί να σε ξεσηκώσουν αφού θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Ο πειρασμός να τις αρπάξεις αμέσως από τα μαλλιά θα είναι μεγάλος αλλά καλό θα ήταν να τις συζητήσεις με το σύντροφό σου πρώτα, να ακούσεις και τη γνώμη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όπως και να είσαι, όπου και να είσαι, σήμερα θα περάσεις φανταστικά! Και αφού είσαι παιδί του Δία εννοείται ότι εξωθείσαι να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου. Επειδή όμως έχεις περίσσια αποθέματα ενθουσιασμού και υπεραισιοδοξίας, κάτσε να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση, πριν αρχίσεις τους πανηγυρισμούς κατάκτησης του... τροπαίου.
Σε σχέση: Σήμερα θα παραμερίσεις γκρίνιες και μιζέριες και θα το ρίξεις στην καλοπέραση. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει μια διάθεση ανεμελιάς και κεφιού και από σένα και από το σύντροφό σου και ό, τι έγνοιες είχατε προσωρινά θα τις ξεχάσετε και θα το ρίξετε έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το να χάσεις το μέτρο σήμερα είναι το πολύ πιθανό, ιδίως μετά την πίεση που έχεις υποστεί όλο αυτόν τον καιρό και η ατμόσφαιρα γύρω σου σε σιγοντάρει. Ο ερωτισμός σου κτυπάει κόκκινο, η ελκτική σου δύναμη είναι μεγάλη γι' αυτό το βράδυ σου αναμένεται συγκλονιστικό. Αν παίξεις σωστά το φύλλο σου, μόνος/η σας δε θα μείνεις.
Σε σχέση: Το να σου τη βαρέσει και να αρχίσεις να ξοδεύεις για την απόλαυσή σου είναι πολύ πιθανό, όπως επίσης κι ότι δε θα ακούσεις ούτε τις παραινέσεις του συντρόφου σου που θα προσπαθήσει να σε συγκρατήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια η Σελήνη στον 7ο οίκο σου να σε σπρώχνει γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία να σου τάζει διάφορα ερωτικά καλούδια, είσαι έτοιμος/η να χάσεις τη μπάλα. Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να το ρίξεις στην παλαβή και στη γνωστή τακτική «ό, τι κάτσει αρκεί να περνάμε καλά»...
Σε σχέση: Σε extra large κινήσεις εντυπωσιασμού του συντρόφου σου σπρώχνεσαι σήμερα για να δείξεις την αγάπη σου. Δωράκια, όμορφα λόγια και χειρονομίες, πάρε κόσμε! Αλλά κι αυτός δεν θα σε αφήσει παραπονούμενο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η όλη ατμόσφαιρα γύρω σου θυμίζει ξέφρενο πανηγύρι, οπότε ξέχασε ό, τι απασχολεί το μυαλό σου γιατί ήρθε η μέρα να ευφράνεις την καρδιά σου. Πολύ πιθανό δε, να υπάρξει ένα απαγορευμένο παιχνίδι με άτομο που μάλλον δεν είναι τόσο διαθέσιμο που θα σε βάλει σε πειρασμό.
Σε σχέση: Είναι μέρα χαράς και διασκέδασης. Πολλά μπορεί να ακούσεις κι άλλα τόσα να δεις αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να σε πτοήσει. Αν έχεις τη δυνατότητα μπορείς να το «σκάσεις» για ένα διήμερο με το ταίρι σου, αν όχι, σίγουρα μέσα δε θα μείνετε σήμερα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved