Ερωτικό ωροσκόπιο 13/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό παραφυλούσε και πίστευε ότι θα σε πιάσει στον ύπνο. Αλλά μετά τις τόσες φορές που οι δυο τους σου έχουν τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια σου έπρεπε να το περιμένεις. Ίσως έχεις ήδη μπει σε mode αλλαγής ή ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης στα ερωτικά σου. Αν όχι, μάλλον δεν πήρες το μάθημά σου και θα πληρώσεις τις συνέπειες.
Σε σχέση: Δεν υπάρχει απάντηση για το πότε θα σταματήσει επιτέλους να ταράσσεται αυτή η πολύπαθη σχέση σου. Ευτυχώς κι εσύ και το ταίρι σου έχετε αποκτήσει πλέον ευλυγισία και αποφεύγετε τα χειρότερα. Πάντως μια απογοήτευση θα την πάρετε σήμερα γιατί κάτι που θεωρούσατε σίγουρο να γίνει τελικά δε θα σας κάτσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα απρόσμενο νέο για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου σήμερα. Αρχικά μπορεί να στενοχωρηθείς πολύ όμως, μην ξεχνάς, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ίσως ήταν μια αφορμή να ξεκολλήσεις. Μάζεψε λοιπόν τις δυνάμεις σου, κλείσε την πόρτα πίσω σου και προχώρησε.
Σε σχέση: Κάποια ξαφνικά υπονοούμενα από το σύντροφό σου είναι ικανά να σε ταρακουνήσουν και προκαλέσουν ένταση μεταξύ σας. Επειδή πες ο ένας πες ο άλλος μπορεί να φτάσετε σε τσακωμό, καλύτερα πήγαινε μια βόλτα και στο γυρισμό ίσως έχει ξεθυμάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το σίγουρο είναι ότι η μέρα κρύβει εκπλήξεις και απρόοπτα. Τώρα αν είναι για καλό ή κακό δεν γίνεται να απαντηθεί έτσι γιατί έγκειται καθαρά σε πράξεις και κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα ερωτικά σου. Αν είχες πολύ λάσκα το σκοινί σου, μάλλον σήμερα κάποιος θα στο τραβήξει και μάλιστα απότομα.
Σε σχέση: Ένα έκτακτο έξοδο θα σκάσει σήμερα σαν βόμβα και θα κατακάψει όλους τους προϋπολογισμούς σου για το μήνα. Λογικό είναι να πάρει από κάτω τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου, μην χάνεις όμως το κουράγιο σου γιατί κάτι θα γίνει και θα βγεις από τη δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά σου θα υπάρξουν σήμερα και θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια. Είναι πολύ πιθανό πάνω που ήσουν έτοιμος/η να πεις το «ναι» σε ένα άτομο να τελειώσει άδοξα η όλη ιστορία. Χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε, άλλο μπορεί να σου προκύψει και να σε ξεσηκώσει περισσότερο.
Σε σχέση: Μια απρόσμενη καταιγίδα στη σχέση σου φέρνει ο Άρης με το τετράγωνό του με τον Ουρανό. Λογικό είναι να πάθεις σοκ αλλά μετά θα αρχίσεις να ψάχνεις το πώς και το γιατί και ενδεχομένως να εκνευριστείς κιόλας που ο σύντροφός σου δεν σε προετοίμασε καν ψυχολογικά για αυτό που θα επακολουθούσε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι σήμερα κι ίσως ευθύνεται κάποια ηλίθια δικαιολογία που θα ακούσεις από ένα άτομο με το οποίο έχει ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς και μάλλον θα το «λούσεις» με διάφορα επίθετα, το ένα πιο καυστικό από το άλλο, χωρίς να σε νοιάξει αν θα εκτεθείς και θα διακόψεις κάθε επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Ο τομέας της επικοινωνίας σου πάσχει σήμερα κι ίσως μια βλάβη στον ηλεκτρολογικό ή τεχνικό/τεχνολογικό σου εξοπλισμό να σε βγάλει εκτός εαυτού. Τα νεύρα είναι λογικό να μεταφερθούν και στη σχέση σου και να τσακωθείτε με το σύντροφό σου για ψύλλου πήδημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ πιθανό σήμερα να τσακωθείς με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο είτε γιατί είχες μαζέψει αρκετά μέσα σου και θα σου δώσει την αφορμή να ξεσπάσεις, είτε γιατί θα νιώσεις ότι ξαφνικά σου επιτίθεται για τις επιλογές σου ή μια κίνηση στα ερωτικά σου. Όπως και να έχει μετά από αυτό η σχέση σας θα αλλάξει τελείως.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη από το πρωί με το σύντροφό σου και ίσως η συμπεριφορά του οξύνει κι άλλο τα πνεύματα μεταξύ σας. Προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι μια μπόρα που σύντομα θα περάσει και διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο μπορείς για αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Γαλήνη, ηρεμία, χαλάρωση θα είναι άγνωστες έννοιες σήμερα για σένα, αφού θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι αμαρτίες πληρώνεις επιτέλους για να βασανίζεσαι έτσι. Η ερωτική σου ζωή ξαναγίνεται μπάχαλο και φυσικά έχεις αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι τυχαίο. Κάτι κάνεις λάθος και δεν το αλλάζεις με αποτέλεσμα να φτάνεις ξανά και ξανά στο ίδιο αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει μια ακόμα κρίση στη σχέση σου και δυστυχώς όσο κι αν το παλέψεις, δεν θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ευγένεια και τους καλούς σου τρόπους. Μήπως όμως δε φταίει μόνο η μία πλευρά και γι' αυτό επαναλαμβάνονται παρόμοια σκηνικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση σήμερα προς ένα άτομο που σου αρέσει γιατί είναι πολύ πιθανό να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η. Ανατροπές, αναβολές και απρόσμενα γεγονότα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανό να τινάξουν τα σχέδιά σου στον αέρα.
Σε σχέση: Θα προσπαθήσεις να δώσεις τόπο στην οργή και να μην ανταπαντήσεις στις μπηχτές που δέχεσαι άνευ λόγου και αιτίας από τον ταίρι σου αλλά άνθρωπος είσαι κι εσύ κι έχεις και τα όριά σου. Το «αρκετά» δε θα το ψελλίσεις, θα το φωνάξεις και θα δώσεις τέλος στον παραλογισμό της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η ανατροπή στα ερωτικά σου είναι σχεδόν σίγουρη και με δεδομένο ότι τόσο καιρό έχεις τον Άρη στον 2ο οίκο σου, μάλλον εσύ θα είσαι που θα δώσεις ξαφνικά οριστικό τέλος σε μια κατάσταση που ενδεχομένως δεν τσουλούσε και σε κρατούσε σε αναμονή, χωρίς όμως να σου δίνει και κάτι να σε γλυκάνει.
Σε σχέση: Μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, αφού και η παραμικρή λάθος κίνηση ή αβλεψία, μπορεί να πυροδοτήσει τη σχέση σου. Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ανοίξεις αντιπαράθεση με το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να βγεις από πάνω, ιδίως αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Έτσι κι αλλιώς είσαι τόσο καιρό στα άρματα και μάχεσαι να κατακτήσεις κάτι καλό στα ερωτικά σου, σήμερα όμως θα κριθεί το κατά πόσο έχεις και γρήγορα αντανακλαστικά για να αποφύγεις τα εμπόδια που θα πεταχτούν ξαφνικά στο δρόμο σου. Απλά να ξέρεις ότι θα σου βγει μια παρόρμηση της στιγμής κι όχι ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης.
Σε σχέση: Πίστευες ότι μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια θα δικαιωνόσουν στα επαγγελματικά σου αλλά τελικά μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Απογοήτευση, οργή και μια αίσθηση αδικίας να σε πνίγει ίσως σε κάνει να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Είναι καλύτερα να απομονωθείς για λίγο για να μην πληρώσει τη νύφη χωρίς να φταίει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν χαίρεσαι το πατιρντί που προκαλεί ο κυβερνήτης σου Ουρανός, δε σημαίνει ότι κι εσύ, ακόμα και προς στιγμή, δε χάνεις τη μπάλα. Άλλα περίμενες σήμερα, άλλα σου χτυπούν την πόρτα κι άλλα τελικά θα βιώσεις στα ερωτικά σου. Τα βεγγαλικά που θα σκάσουν θα είναι πολύχρωμα, θορυβώδη και αρκετά θεαματικά.
Σε σχέση: Μια διαφορά απόψεων οδεύει προς καβγά και καταλήγει σε ευθεία επίθεση προς το πρόσωπό σου. Η αγαπημένη σου μέθοδος αποστασιοποίησης μέχρι να περάσει η καταιγίδα θα είναι αυτή που θα σώσει την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αν ήταν σε κάποιον άλλο τομέα θα μπορούσες να αποφύγεις όλο αυτό το επιθετικό κλίμα που επικρατεί στον ουρανό και θα κρυβόσουν μέχρι να τελειώσει. Δυστυχώς όμως θίγει τα ερωτικά σου που εκεί έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα μια σχέση να τελειώσει πριν καν αρχίσει και να πληγωθείς αλλά να μη ξεχάσεις ότι τελικά θα είναι για το καλό σου.
Σε σχέση: Ενδέχεται να προκύψει ένα ξαφνικό γεγονός σήμερα και χωρίς να φταις να πέσουν όλες οι ευθύνες πάνω σου και να κατηγορηθείς από το σύντροφό σου άδικα. Το να προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου δε θα λειτουργήσει καλά, οπότε είναι καλύτερα να κρατήσεις τη σιωπή σου και να απαντήσεις κάποια στιγμή αργότερα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved