Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Επειδή είναι περίεργες μέρες σήμερα θα έχεις την αίσθηση ότι ζεις στην απόλυτη ηρεμία πριν την καταιγίδα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια όσον αφορά σε μια ερωτική σου υπόθεση αλλά καλό είναι να μην χαλαρώσεις αρκετά, παρά την τάση που θα έχεις γιατί ενδέχεται αύριο να τρέχεις.
Σε σχέση: Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα ρίξει αρκετά τους τόνους ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Λίγο κρασί, λίγο μουσική ή τηλεόραση, λίγο χουχούλιασμα και προπαντός λίγες κουβέντες σήμερα επιβάλλονται, αν θέλετε να διατηρήσετε το γαλήνιο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα όπου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν πιστέψεις σ' αυτά και φυσικά αν έχεις προσπαθήσει αρκετά πιο πριν να τα υλοποιήσεις. Υπάρχει λοιπόν πολύ μεγάλη περίπτωση να έχεις μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου, χωρίς καν να την επιδιώξεις.
Σε σχέση: Θα έχεις την διάθεση να διώξεις από το κεφάλι σου πρακτικά ή άλλα θέματα που ζητούν επίλυση. Οι έγνοιες και οι σκοτούρες σήμερα δε χωράνε στο πρόγραμμά σου και το μόνο που θεωρείς αναγκαίο είναι να έχεις ένα ήρεμο και γλυκό βράδυ με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Τα πράγματα στα ερωτικά σου πιθανόν να μπερδευτούν σήμερα γι' αυτό δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε απασχολεί. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα που σαν αστάθμητος παράγοντας αλλάζουν όλα όσα είχες μέσα στο μυαλό σου. Πάρε το χρόνο σου και αποστασιοποιήσου για να βρεις μια άκρη.
Σε σχέση:
Θέλεις να πιστέψεις ότι όλα θα γίνουν όπως εσύ επιθυμείς στα επαγγελματικά σου και αυτό σου δίνει κουράγιο και δύναμη να το παλέψεις περισσότερο. Σήμερα πάντως η ηθική υποστήριξη που θα έχεις από το σύντροφό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι περισσότεροι έχουν ένα πρότυπο στο κεφάλι τους και βάσει αυτού κινούνται στα ερωτικά τους, το ίδιο κι εσύ. Αλλά, η αναζήτηση του ιδανικού καμιά φορά, καταλήγει στη μοναξιά, καθώς δεν βλέπουμε μπροστά μας τίποτα άλλο εκτός από αυτό σκεφτόμαστε. Μπορεί να είναι δίπλα σου, οπότε προσπάθησε να δεις με τα μάτια της καρδιάς κι όχι του μυαλού σου.
Σε σχέση: Οι ευθύνες της καθημερινότητας είναι πολλές και μεγάλες και η Νο1 αιτία που φθείρονται οι σχέσεις. Σήμερα λοιπόν είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα ξεφεύγει από τη ρουτίνα που έχετε περιπέσει και θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένας ερωτισμός που σε κάνει να φαντάζεσαι τις όμορφες στιγμές που θα μπορούσες να ζήσει με ένα άτομο και ταυτόχρονα μια μελαγχολική διάθεση επειδή δεν το έχεις βρει ακόμα. Ενδεχομένως η φλόγα μέσα σου να είναι δυνατή αλλά να σε ωθεί περισσότερο στην ικανοποίηση των παθών σου παρά στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Αν λοιπόν δεν επιδιώξεις το κάτι παραπάνω, πως περιμένεις να το βιώσεις;
Σε σχέση: Είσαι ρομαντικός/η και γεμάτος/η αγάπη για το σύντροφό σου και γι' αυτό η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει. Μπορεί να μην υπάρχει πληθώρα όμορφων, μεγάλων λόγων αλλά ακόμα και μια ζεστή αγκαλιά ή μια γλυκιά κουβέντα θα σε αγγίξει μέχρι τα βάθη της καρδιάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν το παραδέχεσαι ότι αναζητάς το ιδανικό. Όσο κι αν η λογική σου προσπαθεί να σε πείσει ότι θα το βρεις μόνο στα παραμύθια, εσύ μόνο φανερά το αποδέχεσαι γιατί κρυφά το ονειρεύεσαι κι ιδιαίτερα σήμερα ίσως το παρακάνεις. Λοιπόν για να γίνει κατανοητό, δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις στο 100%, οπότε μην περιμένεις άδικα. Αν βρεις κάτι που να αγγίζει το 95% άρπαξέ το!
Σε σχέση: Σήμερα είσαι διατεθειμένος/η να κατεβάσεις το διακόπτη του μυαλού σου, να ξεχάσεις κόντρες και εντάσεις και να περάσεις μια γλυκιά μέρα με το σύντροφό σου. Έτσι κι αλλιώς σου χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί όλα αυτά παραείναι ψυχοφθόρα, πόσο μάλλον όταν είναι συχνά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αισθάνεσαι ότι σου χρειάζεται μια παύση απ' οτιδήποτε αρνητικό ή πιεστικό υπάρχει στη ζωή σου για να ξαναβρείς το ρομαντισμό και την αισιοδοξία σου. Ίσως οι σκέψεις σου να είναι γεμάτες από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα όμορφα σενάρια που θα ήθελες να παιχτούν με εσάς τους δύο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Σε σχέση: Αν διαθέτεις οικονομική άνεση, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις δωράκι σε σένα και το σύντροφό σου ένα μασάζ ή ένα άλλο είδος φροντίδας και περιποίησης σε κάποιο ανάλογο ινστιτούτο. Αν όμως το ταμείο είναι μείον, κράτα το σαν ιδέα και κάνε το μόνος/η στο σπίτι σου. Θα ενισχυθεί και η ερωτική σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και παρότι καλόπιστος/η δεν μπορείς να χαρακτηριστείς, εντούτοις θα δείξεις μια μικρή προθυμία να πιστέψεις στο θετικό και ελπιδοφόρο. Και επειδή θέλεις να προσεγγίσεις κι ένα άτομο που σου αρέσει, θα επιστρατεύσεις σήμερα όση ευγένεια και χάρη διαθέτεις για να σκλαβώσεις την καρδιά του.
Σε σχέση: Μια ρομαντική έξοδος με το ταίρι σου σήμερα θα ήταν μια καλή επιλογή για το βράδυ, καθώς έτσι θα ξεχάσετε όσα σας αγχώνουν και θα χαρείτε τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Η ατμόσφαιρα άλλωστε έχει κι ένα ερωτισμό και θα ήταν κρίμα να την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Φύσει και θέσει αισιόδοξο άτομο σήμερα θα γεμίσει η καρδιά και το μυαλό σου από προσδοκίες και όνειρα που θα ελαφρύνουν και την ψυχολογία σου. Ενδεχομένως να ρίξεις και το δόλωμα σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ εδώ και καιρό και να περιμένεις χαλαρά να το τσιμπήσει.
Σε σχέση: Ενδέχεται να υπάρξει μια παρανόηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που όμως γρήγορα θα ξεκαθαριστεί μάλλον από δική σου πρωτοβουλία κι έτσι δεν θα περιπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα. Άλλωστε υπάρχει η καλή διάθεση και από τους δύο και θα γίνουν αποδεκτές οι εξηγήσεις που θα δοθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν σταματήσεις να βλέπεις την ελπίδα κι εσύ σαν αναβαλλόμενη απογοήτευση, τότε σίγουρα δεν θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σου κυρίως την ερωτική. Δεν μπορείς βέβαια να κάνεις όνειρα χειμερινής νυκτός αλλά από την άλλη αν δεν ψάξεις για το φως στην άκρη του τούνελ δεν θα βγεις ποτέ από αυτό.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να βρεθείτε με κοινούς σας φίλους και να ακούσεις ή να μάθεις κάποια πράγματα που είτε θα έχουν μια δόση αναλήθειας είτε θα σου φανούν εσένα ύποπτα κι ο σύντροφός σου ίσως πειραχτεί από την επιμονή σου να κάνεις μικρή έρευνα να δεις αν ισχύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι συναισθηματικά αισθάνεσαι έτοιμος/η καλό θα ήταν να μη βιαστείς με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Άσε να περάσει λίγος καιρός ακόμα και μετά αν συνεχίσεις να νιώθεις το ίδιο μπορείς κάλλιστα να το εκφράσεις. Τώρα, χωρίς να το καταλάβεις, θα το τροφοδοτήσεις με προσδοκίες που ίσως δεν μπορέσεις να εκπληρώσεις.
Σε σχέση: Παρότι η διαίσθησή σου επιμένει ότι υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του συντρόφου σου εσύ δε θα κάνεις καμία κίνηση να το εξακριβώσεις. Θα περιμένεις υπομονετικά να σου μιλήσει ο ίδιος, θεωρώντας ότι μια δική σου παρέμβαση ίσως ταράξει την ηρεμία χωρίς σημαντικό λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με μυαλό και καρδιά γεμάτη αγάπη και διάθεση φροντίδας και προσφοράς θα είσαι σήμερα, με το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα Η ρομαντική σου διάθεση θα ενισχυθεί και θα αποφασίσεις σαν άλλος ήρωας αισθηματικής νουβέλας να κλείσεις τα μάτια σου και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου για ένα άτομο που θέλεις να μπει στη ζωή σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς σου να προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι θα έπρεπε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες στη σχέση σου ή να μην κάνεις τα χατίρια στο έτερο ήμισυ γιατί δε θα βρεις καλό αλλά εσύ θα τους βάλεις όμορφα στη θέση τους, ακόμα κι αν κατά βάθος ξέρεις ότι ορισμένες φορές το παρακάνεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved