Ερωτικό ωροσκόπιο 6/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επίτευξη ενός ερωτικού στόχου μπορεί να ρουφήξει αρκετή από την ενέργειά σου αλλά και να σου δώσει την αποφασιστικότητα και την επιμονή που χρειάζεται. Το παν είναι να μη βιαστείς και να επιδείξεις υπομονή ακόμα κι αν η ανταπόκριση δεν είναι αυτή που περίμενες.
Σε σχέση: Έντονο είναι το πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου όμως για να διατηρηθεί θα πρέπει εσύ να αναλάβεις τον έλεγχο και να πάρεις και πάλι πρωτοβουλίες. Απαγορεύονται ρητώς οι συζητήσεις περί οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες το βράδυ και πηγαίνοντας ολοταχώς για την Πανσέληνο θα αντιληφθείς ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις και να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου. Έτσι θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσεις τις πιθανότητες να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Φανερά αναζωογονημένος/η θα είσαι σήμερα και θα δείξεις τη διάθεση να λύσεις και κάποια πρακτικά ζητήματα της σχέσης που σε απασχολούν. Ό, τι αισθάνεσαι και επιθυμείς καλό θα ήταν να το εκδηλώσεις στο σύντροφό σου, μην το κρατάς μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και στα πολύ καλά σου σήμερα γιατί σε έχει πιάσει βαρεμάρα είτε με την συνολική κατάσταση των ερωτικών σου είτε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που βλέπεις ότι δεν κινείται στους ρυθμούς που θα ήθελες. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σιγά-σιγά σε φάση αποχώρησης αλλά καλό θα ήταν να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια πριν.
Σε σχέση:
Αντιλαμβάνεσαι ότι καλό θα ήταν να αναφέρεις στο ταίρι σου κάποια πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει γιατί μόνο έτσι ξεκαθαρίζεις το τοπίο και δε θα κάνεις διάφορα σενάρια μέσα στο μυαλό σου που ίσως τελικά να μην ισχύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η υποστήριξη ενός φίλου σε ένα ερωτικό σου θέμα θα είναι πολύ σημαντική σήμερα και ίσως σου υποδείξει ένα τρόπο πολύ πιο πρακτικό που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να σου γίνει μια πρόταση για ραντεβού που περίμενες πως και πως.
Σε σχέση: Είναι μία από τις πολύ ευνοϊκές μέρες για σένα η σημερινή και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Γλυκές, ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν με το ταίρι σου αρκεί να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τα θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη σήμερα και το κέφι σου επιστρέφει. Με την άνεση και το μπρίο σου είναι πιθανό να τραβήξεις την προσοχή κάποιου ατόμου που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε πλησιάσει. Αυτό θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα αλλά θα διστάσεις να πεις αμέσως το «ναι».
Σε σχέση: Κάποιο οικογενειακό θέμα ίσως σε αναστατώσει σήμερα αφού θα απαιτήσει άμεσα τη συμβολή σου αλλά τελικά δεν θα είναι τόσο σημαντικό όσο φαινόταν αρχικά κι έτσι δε θα χαλάσει το πρόγραμμα που έχεις κάνει με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως αφεθείς σε διάφορες ερωτικές σκέψεις και φαντασιώσεις σήμερα που από μόνο του βέβαια δεν είναι κακό, αλλά αν έχεις να κάνεις διάφορες δουλειές θα αποσυντονιστείς κάπως. Αν λειτουργήσεις όμως μεθοδευμένα και με σύστημα μπορείς κάποιες από αυτές να τις κάνεις να συμβούν.
Σε σχέση: Τα επιχειρήματά σου θα είναι ακλόνητα σήμερα και εκεί θα στηριχτείς για να μπορέσεις να πείσεις το σύντροφό σου να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό έχετε προγραμματίσει αλλά όλο τα αναβάλλετε.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Εδώ και αρκετό καιρό εκπέμπεις έναν ερωτισμό και καλό θα είναι να τον εκμεταλλευτείς, ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, κυκλοφόρησε, γοήτευσε με το χαμόγελό σου, χρησιμοποίησε όσα μέσα διαθέτεις για να πετύχεις το στόχο σου.
Σε σχέση: Ίσως ένα μυστικό ή κάτι που παραμένει αδιευκρίνιστο αντλήσει αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου, καθώς θα προσπαθήσεις σήμερα να το ξεδιαλύνεις. Αλλά τελικά θα καταλάβεις ότι όλα θα ήταν πιο απλά αν ρωτούσες ευθέως το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις δυναμισμό, πάθος και αποφασιστικότητα οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου στα ερωτικά σου. Δεν έχεις γεννηθεί για να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να τα ελέγχεις και να κανονίζεις την πορεία τους. Αν το συνειδητοποιήσεις αυτό, τότε ήδη θα έχεις διανύσει την μισή διαδρομή.
Σε σχέση: Η Σελήνη από αργά χθες το βράδυ βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και θα αντιληφθείς ότι καμιά φορά, αρκεί να ζητήσεις κάτι και θα το λάβεις. Δε χρειάζεται λοιπόν να κάνεις πιο δύσκολα τα πράγματα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, ούτε να βρεις έμμεσους τρόπους για να γίνουν όσα θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κολλήσει με ένα πρόσωπο που δεν έχεις καταφέρει να το πλησιάσεις ακόμα και θέλεις να βρεις ένα τρόπο να το πετύχεις αλλά δεν ξέρεις ποιο. Το καλύτερο πάντως είναι να κάνεις ευθείες και ξεκάθαρες κινήσεις και να εγκαταλείψεις στρατηγικές και έμμεσες προσεγγίσεις γιατί δε θα πείσεις για την ειλικρίνεια των προθέσεών σου.
Σε σχέση: Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις ένα είδος διατροφής ή άσκησης γιατί έχεις αρχίσει τις υπερβολές και ίσως βάλεις και το σύντροφό σου στο παιχνίδι. Θα είναι πιο εύκολο αν ακολουθήσετε και οι δυο σας ένα πρόγραμμα γιατί θα στηρίζει ο ένας τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά και παίρνεις τα πάνω σου αν και ακόμα δεν έχεις χαλαρώσει τόσο, ώστε να έχεις άνεση στις κινήσεις σου. Πάντως σήμερα θα είσαι πιο φιλικός/η και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να φλερτάρεις έστω και για καθαρά κοινωνικούς λόγους, που όμως θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις.
Σε σχέση: Θα φροντίσεις να κάνεις πράγματα για τη σχέση σου, βρίσκοντας τρόπους να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου ενώ η συμπεριφορά σου απέναντί του θα γίνει πιο ζεστή. Ίσως αναλάβεις να λύσεις και κάποια πρακτικά θέματα για να δείξεις την προθυμία σου να προσπαθήσεις παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πρόσφατη ιστορία της ερωτικής σου ζωής ίσως σε απασχολεί ακόμα και ας μη θέλεις να το παραδεχτείς. Σήμερα πιθανόν να τα βάλεις ξανά όλα κάτω να δεις αν ευθύνεσαι εσύ για κάτι γιατί αν δεν σιγουρευτείς πλήρως και δεν κλείσεις τους λογαριασμούς του παρελθόντος, ξέρεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο.
Σε σχέση: Παρά την επιθυμία σου να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα και χαλαρά με το πρόσωπο που αγαπάς μπορεί να υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Πιθανόν να στραβομουτσουνιάσεις αλλά κάποια πρακτικά θέματα δεν αναβάλλονται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ότι διανύεις μια περίοδο που τα πράγματα έχουν ένα τρελό ρυθμό στην ερωτική σου ζωή. Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη μέρα κάπως να τον επιβραδύνεις, κάνοντας ό, τι μπορείς για να φροντίσεις τον εαυτό σου, σωματικά και συναισθηματικά.
Σε σχέση: Δεν πρέπει να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα ούτε να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Όταν ζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα με κάποιο άτομο, λογικό είναι να υπάρχουν πάνω και κάτω που πιέζουν μια τον ένα και μια τον άλλο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved