Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου ότι σήμερα είναι Κυριακή και μαζέψου στο σπίτι σου, φτιάξε λίγο το χώρο σου και προπαντός χαλάρωσε και δώσε στον εαυτό σου χρόνο να σκεφτεί με την ησυχία του και ενδεχομένως να αποφασίσει ανεπηρέαστα για ένα άτομο που σε γυροφέρνει τώρα τελευταία.

Σε σχέση: Παρ' όλο που σκέφτεσαι ότι ένας ύπνος είναι αυτό που σου χρειάζεται περισσότερο απ' όλα σήμερα, μάλλον θα σε τρέξει ο σύντροφός σου με κάποια θέματα που πρέπει να γίνουν και δε θα χορτάσεις ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται ηρεμία για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Ίσως κάποιοι φίλοι βρεθούν δίπλα σου ή επιδιώξεις εσύ την παρέα τους για να συζητήσετε ένα θέμα που σε καίει και δεν βρίσκεις άκρη.

Σε σχέση: Οι συναισθηματικοί σου δείκτες έχουν ανέβει σήμερα γι' αυτό θα προσπαθήσεις να σταθείς στους δικούς σου ανθρώπους και με μεγάλη ευαισθησία και διακριτικότητα να βοηθήσεις σε ένα θέμα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου ή το παιδί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Συνήθως ακόμα και τα ερωτικά σου, τα περνάς πρώτα από μια εγκεφαλική διεργασία γι' αυτό η στάση σου ίσως δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη ή ασφάλεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχεις και μια ευαισθησία που σήμερα θα βγει στην επιφάνεια εξαιτίας ενός ατόμου που θα σε προσεγγίσει με πολύ ζεστασιά.

Σε σχέση: Ίσως κάποια θέματα ξυπνήσουν την συναισθηματική σου πλευρά που θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να απορήσει προς στιγμή γιατί σε έχει συνηθίσει πολύ πιο ανάλαφρο/η και χαλαρό/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το βραδάκι στο επίσης υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων σε τροφοδοτεί με ιδέες και σκέψεις ρομαντικές που κάνουν την καρδιά σου να σκιρτά και να ζητά απεγνωσμένα να βρει το άλλο της μισό. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η στα λόγια ενός ατόμου που θα σε πλησιάσει και μη δέσεις κόμπο ό, τι σου πει.

Σε σχέση: Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου ίσως είναι διαφωτιστική γιατί θα δεις πως εκλαμβάνει κάποια πράγματα. Επίσης, ίσως έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονά του ή συναισθήματα για ένα θέμα που επειδή δεν είχε αναφέρει τίποτα νόμιζες ότι δεν είχε πειραχτεί.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Οι ρυθμοί σου έχουν πέσει κάπως σήμερα, όμως δε σημαίνει ότι θα λείψει η ερωτική διάθεση, απλά το mood θα είναι πιο ρομαντικό. Υπάρχει χάρη και διακριτικότητα ακόμα και στο φλερτ, κάτι που θα εκτιμήσεις αρκετά, αφού το σεξουαλικό στοιχείο δεν βγαίνει τόσο χύμα. Η γνωριμία σου με ένα άτομο θα σε τροφοδοτήσει με αρκετές φαντασιώσεις.

Σε σχέση: Αν είσαι σε σχέση, ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την ημέρα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να φτιάξεις μια όμορφη και αισθησιακή βραδιά για σένα και το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να τονώσει την συναισθηματική σου πλευρά που συχνά πυκνά θυσιάζεις στο βωμό της λογικής. Είναι σημαντικό για σένα να μάθεις να παίρνεις αγάπη και στήριξη και όχι μόνο να δίνεις. Ένα άτομο που αποπνέει ηρεμία ή είναι χαμηλών τόνων θα κερδίσει την προσοχή σου κι είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να το ξανασυναντήσεις πολύ σύντομα.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου είναι φυσικό να επικεντρωθείς στο αγαπημένο σου πρόσωπο και να θέλεις να το φροντίσεις. Όμως, μην ξεχνάς παράλληλα να ενδιαφερθείς και για τις προσωπικές σου ανάγκες, ώστε να διατηρηθεί μια υγιής ισορροπία στη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να σκεφτείς τι έχεις περισσότερο ανάγκη αλλά και τι λείπει από την προσωπική σου ζωή. Πιθανόν να μη βλέπεις όμως τα πράγματα ξεκάθαρα γιατί υπάρχει αρκετή δόση ρομαντισμού ή να απέχουν από την πραγματικότητα και το τι είναι εφικτό να καταφέρεις.

Σε σχέση: Είναι μια μέρα χαλάρωσης και χουχουλιάσματος στο σπίτι. Φρόντισε να ξεκουραστείς κάνοντας μόνο τα απαραίτητα και να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είναι εύκολο να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που όσο κι αν δε θέλεις να το παραδεχτείς σε αυτό το σημείο της ζωής σου μάλλον έχεις κολλήσει άσχημα. Και μπορεί να μη σου αρέσει αυτή η διαπίστωση, όμως σε βάζει σε διαδικασία να το κυνηγήσεις περισσότερο για να το κατακτήσεις.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ίσως επιχειρήσει να σε πείσει να πάτε μια βόλτα το βραδάκι και καλά θα κάνεις να το ακούσεις γιατί θα σου κάνει καλό η αλλαγή παραστάσεων και θα ενισχύσει το συναίσθημα μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Σε έχει πιάσει σήμερα μια απογοήτευση, μια μελαγχολία ίσως γιατί παρ' όλες τις ερωτικές περιπέτειες που συχνά επιδίδεσαι, ακόμα δεν έχεις βιώσει μια δυνατή συναισθηματική εμπειρία που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει για ένα άτομο και να παραμείνεις μαζί του. Πιθανόν όμως να φταίει το ότι δεν ένιωσες τόσο έντονα την ανάγκη να το ψάξεις.

Σε σχέση: Είναι μια μέρα χαλαρή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αράξεις στο χώρο σου, αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να ηρεμήσεις, να πείτε τα δικά σας. Κουβερτούλα, κόκκινο κρασί ή ζεστή σοκολάτα και προπαντός ηρεμία είναι στα must για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η συνειδητή σου προσπάθεια για να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις την ενέργειά σου σήμερα με όποιο τρόπο θεωρείς ότι βοηθάει θα κάνει θαύματα. Το μυαλό σου πρέπει να καθαρίσει από τις αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις για την πορεία των ερωτικών σου και να αποκτήσεις περισσότερη πίστη και σε σένα και στη ζωή.

Σε σχέση: Σήμερα η φαντασία σου θα οργιάσει και θα προσπαθήσεις να κάνεις πράξη κάποιες επιθυμίες σου με το ταίρι σου. Ακόμα κι αν ξεφύγεις για λίγο θα σου κάνει καλό. Άλλωστε αύριο είναι μια άλλη μέρα και θα μπεις και πάλι στο πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η φαντασία είναι στοιχείο που υπάρχει έτσι κι αλλιώς στον έρωτα, αφού βλέπουμε ό, τι θέλουμε, το πλάθουμε όπως θέλουμε και το βιώνουμε με τον δικό μας, μοναδικό τρόπο που απέχει κατά πολύ ορισμένες φορές από την πραγματικότητα. Άσε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σου να το ζήσει γιατί εδώ οι θεωρίες δεν εφαρμόζονται.

Σε σχέση: Η οπτική που έχεις για τα οικονομικά σου και τη διαχείρισή τους ίσως σήμερα προβληματίσει το σύντροφό σου και τον κάνει να αναρωτηθεί αν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας ή είσαι αλλού γι' αλλού. Το κακό είναι ότι όποιο επιχείρημα κι αν σου παρουσιάσει, έχεις τον τρόπο να το αντικρούσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Παρά το ισχυρό σου προαίσθημα ότι τα πράγματα έχουν πάρει επιτέλους το δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή ή ότι κάτι καλό θα σου παρουσιαστεί σύντομα, μπορεί να πέσεις θύμα της δικής σου υπέρ-ανάλυσης σήμερα και να αρχίσεις να ψάχνεις πιο χειροπιαστές ενδείξεις. Η λογική πρέπει να είναι καλή σου φίλη, αλλά η διαίσθηση είναι ο σοφός οδηγός σου και τώρα οφείλεις να την εμπιστευτείς και να χαλαρώσεις.

Σε σχέση: Το παν για σένα είναι να μην υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σου γιατί σε φορτίζουν αρνητικά, λειτουργείς εσωστρεφώς και απομονώνεσαι. Όμως, σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλα θα κυλήσουν όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς διαφωνίες και κόντρες, μόνο αγάπη και φροντίδα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved