Ερωτικό ωροσκόπιο 31/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα συνιστάται για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να βρεθείς με παρέες και φίλους και φυσικά να φλερτάρεις. Αν λοιπόν δεν έχεις κανονίσει τίποτα για το βράδυ, καλό θα ήταν να κάνεις τα κονέ σου χωρίς καθυστέρηση. Που ξέρεις; Ίσως γνωρίσεις και κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, ενώ αν μείνεις μέσα τι θα καταφέρεις;
Σε σχέση: Και συ όμως που είσαι δεσμευμένος/η πάρε από το χεράκι σου το σύντροφό σου που στο κάτω-κάτω της γραφής το αξίζει με τα τόσα απανωτά σκαμπανεβάσματα που έχει περάσει δίπλα σου και πηγαίνετε κάπου να περάσετε όμορφα τα δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν χαλαρώνεις και δεν σκέφτεσαι το μέλλον και τη σταθερότητά σου, τότε και χιούμορ έχεις, και κατακτήσεις, και η ψυχή της παρέας γίνεσαι. Είναι Παρασκευή, οπότε οφείλεις στον εαυτό σου να αφήσεις τις έννοιες για άλλη μέρα και να διασκεδάσεις. Η άνεση και το χαμόγελό σου θα είναι κράχτης για το άλλο φύλο γιατί μην ξεχνάς, η Αφροδίτη ακόμα σε αβαντάρει.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν σήμερα να μην επιμείνεις στην άποψή σου και να πας πάσο σε κάτι που θα σου ζητήσει ο στο σύντροφό σου. Αν του έχεις εμπιστοσύνη, άσε τον να κάνει τα δικά του και που ξέρεις; Μπορεί να βγεις κερδισμένος/η...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το ρητό «όποιος γυρίζει, μυρίζει» ισχύει σήμερα και για σένα και εφόσον επικοινωνιακά από πολλές απόψεις είσαι στα πάνω σου, καλό είναι να μη σε πιάσει βαρεμάρα και να βγεις μια βόλτα έξω γιατί οι πιθανότητες τυχαίας συνάντησης (ή και όχι τόσο τυχαίας) με άτομο που σου αρέσει και ψάχνεις τρόπους να πλησιάσεις είναι μεγάλη, ιδίως αν συχνάζετε στα ίδια στέκια.
Σε σχέση: Μια λύση από το εκεί που δεν το περίμενες για ένα θέμα που σε απασχολούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα αν και ο σύντροφός σου ίσως σε συμβουλέψει να μη βιαστείς να πανηγυρίσεις, αν δεν δεις πρώτα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σε έχουν παρεξηγήσει, αφού πολλοί πιστεύουν ότι είσαι μόνιμα εσωστρεφής και μαζεμένος/η και δεν κάνεις το πρώτο βήμα αλλά σήμερα μάλλον θα τους διαψεύσεις γιατί και προκλητικός/η θα είσαι και θα επιμείνεις σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Και πάνω απ' όλα, θα πάρεις και τα πάνω σου από την τόλμη που θα δείξεις γιατί κακά τα ψέματα, ο έρωτας θέλει θάρρος.
Σε σχέση: Τα πολλά έξοδα αυτής της περιόδου και ίσως κάποια έκτακτα που σκάσανε σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να χαρείς τις απλές στιγμές της ζωής σου. Όμως μη χαλάς τη ζαχαρένια σου γιατί θα βρεθεί άκρη. Χαλάρωσε και πάρε μια ζεστή αγκαλιά το σύντροφό σου. Αυτό είναι αξία ανεκτίμητη.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ένας αέρας υπεροχής βγαίνει αβίαστα από μέσα σου σήμερα κι η γοητεία που θα εκπέμπεις θα τόσο έντονη που θα τραβήξει πάνω σου τα βλέμματα. Είναι πιθανόν να σου γίνει μια ερωτική πρόταση, που όμως θα είσαι λίγο σκεπτικός/η στο να ενδώσεις, καθώς το άτομο δεν συμβαδίζει με τα δικά σου πρότυπα ή είναι λίγο ασυνήθιστο. Παρ' όλα αυτά θα του δώσεις μια ευκαιρία, μήπως και σε εκπλήξει ευχάριστα στο τέλος.
Σε σχέση: Η Σελήνη που θα συνεχίσει, μέχρι και το μεγαλύτερο μέρος της αυριανής μέρας να βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο θα βοηθήσει ώστε η σχέση σου να αποκτήσει μια πιο ανάλαφρη πνοή. Βρες κάποιο ξεχωριστό τρόπο, κάνε κάτι ασυνήθιστο για να την ανανεώσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ζωντάνια και διάθεση ανανέωσης, εσωτερικής και εξωτερικής και θέλεις να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό ή καινούργιο στα ερωτικά σου γιατί μέσα σου αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Γι' αυτό σήμερα θα ψάξεις τρόπους για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.
Σε σχέση: Είναι καιρός να ξεκολλήσεις από τα τετριμμένα ή να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της σχέσης σου γιατί έχεις αρχίσει και βαριέσαι όλο τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα ίσως κάνεις κάποιους πειραματισμούς με το ταίρι σου για να την ανανεώσετε και ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και σίγουρα πιο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς τα εμπόδια δε σταματούν να υπάρχουν στο δρόμο σου αλλά είσαι αποφασισμένος/η να μην το βάλεις κάτω και να πολεμήσεις για να πετύχεις κάτι καλύτερο στα ερωτικά σου. Ο Άρης μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα αλλά σε κάνει και μαχητή/α και σίγουρα, αν έχεις συγκεκριμένο στόχο, στο τέλος θα τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Δεν θέλεις σήμερα να συμβιβαστείς και έχεις την ανάγκη να αλλάξεις κάτι από τα συνηθισμένα που κάνετε με το σύντροφό σου. Καλό είναι να υπάρχει ένας μπούσουλας αλλά πρέπει που και που να είστε πιο αυθόρμητοι και να ξεφεύγετε για να μην καταντάει βαρετό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο στα ερωτικά σου που αυτή την περίοδο σε απασχολούν έντονα, όσο και στα επαγγελματικά σου, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις και τον τρόπο προσέγγισής σου και τη στάση σου γιατί εξαιτίας της έντονης προσωπικότητάς σου συχνά φαίνεσαι απροσπέλαστος/η. Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθείς ότι δε σε συμφέρει να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν.
Σε σχέση: Όσο περνάει η μέρα θα είσαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά και ίσως δεχτείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου ένα θέμα που έχει καταντήσει πλέον ταμπού, αφού δεν ήθελες επ' ουδενί να αναφερθεί. Ενδεχομένως το βράδυ να δεχτείτε στο σπίτι μια επίσκεψη φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση, παραμένει σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που σε βάζει να εφευρίσκεις διάφορους τρόπους για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή να ψάχνεις ιδέες για να κάνεις κάτι πιο πρωτότυπο που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον και σήμερα ίσως το καταφέρεις να σου χαρίσει λίγο από τον χρόνο του.
Σε σχέση: Ίσως με το σύντροφό σου επισκεφτείτε κάποιους συγγενείς σας σήμερα και η συζήτηση μαζί τους να πάρει μια τροπή τελείως διαφορετική γιατί θα θιγούν κάποια θέματα που κανείς δε θέλει να αγγίξει για να μην χαλάσει η σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μια φτιάχνουν τα ερωτικά σου και χαλάνε τα οικονομικά, μια στρώνουν τα οικονομικά και χαλάνε τα ερωτικά κι ενίοτε χαλάνε και τα δυο. Όλο αυτό σε έχει κουράσει απίστευτα και κάνεις υπομονή αλλά πόσο; Θέλεις να βγεις έξω να ξεχαστείς και φοβάσαι μήπως ξοδέψεις παραπάνω και μετά κλαις και για τα χρήματα. Ξεχνάς όμως ότι και τα δύο είναι ενέργεια που πρέπει να δίνεις για να λαμβάνεις. Δες τα αλλιώς τα πράγματα και το σημαντικότερο, θετικά!
Σε σχέση: Η διάθεσή σου δεν είναι σταθερή, αφού μια είσαι καλά και μια πέφτεις. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που σε απασχολούν και καλό θα ήταν να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να του εκμυστηρευτείς τους προβληματισμούς σου, να μοιραστείς το βάρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την καλή σου διάθεση, προσφέροντάς σου ζωντάνια αλλά και αίσθηση απελευθέρωσης. Αποπνέεις έναν ερωτισμό που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου όμως είναι πιθανό να αισθάνεσαι καλύτερα μόνος/η και ωραίος/η, διαθέσιμος/η προς όλους και όλες, χωρίς τον καημό και τα παράπονα ενός μόνιμου δεσμού στη ζωή σου.
Σε σχέση: Ίσως αποφασίσεις να ανατρέψεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, αλλάζοντας ακόμα και ρόλους με το σύντροφό σου γιατί η διάθεση για κάτι καινούργιο σε τσιγκλάει και δε σε αφήνει σε ησυχία. Φρόντισε όμως να μην είναι απότομο όλο αυτό αλλά να γίνει σταδιακά, ώστε να μην έχεις αρνητικές αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα προσωπικό σου θέμα πιθανόν να σε προβληματίζει και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Το σίγουρο είναι ότι θες να αποφύγεις μια άμεση προσέγγιση στο συγκεκριμένο πρόσωπο για να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο γι' αυτό μάλλον θα το αναβάλλεις βρίσκοντας δικαιολογία ότι είναι καλύτερα να περιμένεις να δεις τι γίνεται.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να είχες κάνει τα πλάνα σου για ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις αλλά ο σύντροφός σου έχει άλλα στο μυαλό του και συ σαν καλός Ιχθύς για να μη στενοχωρηθεί, δε θα του χαλάσεις το χατίρι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved