Ερωτικό ωροσκόπιο 24/10

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/10


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το αδιαχώρητο συμβαίνει στον 8ο οίκο σου και η σημερινή Νέα Σελήνη και ταυτόχρονη Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να χαράξεις ένα καινούργιο κύκλο στα ερωτικά σου, γιατί οι εύκολες και... fast food καταστάσεις πλέον δεν θα σε ικανοποιούν. Θα ψάξεις το βαθύτερο νόημα της ένωσης και μην ξεχνάς ότι είσαι τόσο θελκτικός/η που έτσι να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, θα χεις το οτιδήποτε.
Σε σχέση: Θα έχεις απίστευτα ερωτική διάθεση γι' αυτό σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια άκρως αισθησιακή και σέξι ατμόσφαιρα για σένα και το σύντροφό σου. Απόφυγε τα πολλά λόγια, εκτός αν είναι πολύ πικάντικα που επιβάλλονται...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Λογικό είναι η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που συνοδεύεται κι από Ηλιακή έκλειψη να σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση αλλά να σε κάνει και πιο ανυπόμονο/η και δύσκολο/η στο να να ικανοποιηθείς. Γέρνεις προς την απολυτότητα, απαιτείς έμπρακτες αποδείξεις αγάπης και όχι λόγια και έχεις όλες τις ευκαιρίες να τα καταφέρεις αφού ερωτικά είσαι στα πάνω σου, αν και εσύ όμως προσφέρεις τα ανάλογα.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτηματικά γεννιούνται μέσα σου σχετικά με το σύντροφό σου και φυσικά θα ζητήσεις άμεσες απαντήσεις ακόμα κι αν σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια λιγότερης σημασίας θα τα περάσεις στο ντούκου. Βεβαιώσου όμως ότι ισχύουν όλα όσα υποψιάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Θα επιδιώκεις την ησυχία σου και ενίοτε τη μοναξιά ενώ ακόμα και ένα νέο άτομο που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου θα περάσει από κρησάρα προκειμένου να σιγουρευτείς για το ποιόν και τις προθέσεις του. Ίσως βαρέθηκες τα παιχνίδια και ψάχνεις κάτι πιο μόνιμο πάντως αυτή θα είναι η κύρια αίσθηση που θα καθορίσει τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα.
Σε σχέση: Αρκετά προβλήματα με το ταίρι σου ενδέχεται να εμφανιστούν σήμερα που θα βαρύνουν την διάθεση και την ψυχολογία σου, αφού οι αρνητικές σκέψεις θα σε κυριεύσουν αλλά φρόντισε να μη θολώσουν την κρίση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σφοδρότητα των επιθυμιών σου είναι τόσο έντονη που δε σε αφήνει να μην τις ικανοποιήσεις, τουλάχιστον ένα μεγάλο τους κομμάτι. Οι ευκαιρίες για ένα συγκλονιστικό έρωτα είναι μεγάλες αλλά εδώ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος/η να τον βιώσεις με όλο σου το είναι, αλλιώς μην το επιχειρήσεις.
Σε σχέση: Το να ξαναερωτευτείς το σύντροφό σου δεν είναι απίθανο αφού η Νέα Σελήνη-Έκλειψη σου γεννά πλήθος συναισθημάτων αλλά φρόντισε να τον εμπνεύσεις να περάσει στην ίδια φάση με σένα για να τον χαρείτε μαζί, ακόμα αν χρησιμοποιήσεις διάφορα τεχνάσματα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ανακατατάξεις, εξελίξεις αλλά και νέα δεδομένα θα εμφανιστούν στην ερωτική σου ζωή και χρειάζεται να επιδείξεις την ανάλογη επιμονή και εστίαση στο στόχο, προκειμένου να καρπωθείς τις καλύτερες από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το πεπόνι και πρέπει να κινηθείς με αυτό το σκεπτικό για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα με το σύντροφο είναι αναπόφευκτα που ενδεχομένως να πηγάζουν από το παρελθόν ή λόγω της αποκάλυψης κάποιου μυστήριου ρόλου ή ανάμειξη ενός μέλους της οικογένειάς σας. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή πρόθεση και από τους δύο, ώστε όταν έρθουν όλα στην επιφάνεια να τα επιλύσετε και να πάτε παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια ένταση, ένας εκνευρισμός που καλό θα ήταν να τα εκφράσεις γιατί όσο τα κρατάς μέσα σου σε επηρεάζουν και δε σε αφήνουν να πορευτείς το δρόμο που θέλεις. Η δυσπιστία σου σε λόγια και υποσχέσεις θα είναι μεγάλη και κάθε πληροφορία που πέφτει στα χέρια σου θα αξιολογείται με προσοχή, ιδιαίτερα αν αφορά σε άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα των προθέσεών του.
Σε σχέση: Νοερά έχεις βάλει ένα χρονοδιάγραμμα και περιμένεις κάποιες υποσχέσεις που σου είχαν δοθεί από το σύντροφό σου να γίνουν πράξη. Όσο καθυστερούν τόσο μέσα σου θα φουντώνεις αλλά καλή θα ήταν μια υπενθύμιση πριν το ξέσπασμα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ηδυπάθεια, αισθησιασμός αλλά και μυστηριώδης γοητεία σου προσφέρει αυτή η Νέα Σελήνη και σε ανεβάζει σε κλίμακα ενώ θα αποκτήσεις μια επιμονή στο να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από κάποια άτομα που σε πλησιάζουν. Πολλοί θα είναι οι ερωτικοί πειρασμοί που θα σε βάλουν σε δοκιμασία, αλλά σε λίγους θα ενδώσεις κι αυτούς μετά από πολύ έρευνα και μελέτη, φροντίζοντας όμως να τους απολαύσεις στο έπακρο.
Σε σχέση: Από ερωτικής άποψης τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο αλλά στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να έχετε συνεχή επαγρύπνηση στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν υπάρχει κοινό ταμείο. Μπορεί εύκολα να έρθουν χρήματα αλλά επίσης και να εξαφανιστούν από κακή διαχείριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Τόσο η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη, όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, στοχεύουν στο να αλλάξει τελείως το σκηνικό στα ερωτικά σου. Ενισχύουν στο μέγιστο βαθμό και την ελκτική σου δύναμη και και τη σεξουαλικότητά σου, καθιστώντας εύκολο το να τραβάς πάνω σου όποιο άτομο επιθυμήσεις. Από κει και πέρα όμως πρέπει να χειριστείς ανάλογα την κατάσταση για να υπάρξει και διάρκεια γιατί αυτή είναι που θα δώσει νόημα στη νίκη σου.
Σε σχέση: Μπαίνεις στη διαδικασία να βάλεις τα πράγματα επί των τύπων των ήλων ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, ξεκαθαρίζοντας και το ρόλο του καθενός σας μέσα στη σχέση αλλά και την πορεία που θα πρέπει να πάρει από δω και πέρα για να βελτιωθεί. Όμως η απολυτότητα ή έντονα στοιχεία ζήλειας από την πλευρά σου είναι πιθανόν να την ταράξουν οπότε έχε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μια εσωτερική αναδίπλωση θα κάνεις και ίσως αρχίσεις να ψάχνεις στα έγκατα του εαυτού σου για απαντήσεις σε πληγές, βιώματα και απωθημένα και φυσικά το κατά πόσο επηρεάζουν την τωρινή σου κατάσταση και τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους. Ό, τι κι αν ανακαλύψεις φρόντισε να το χρησιμοποιήσεις σωστά για να επιφέρεις την πολυπόθητη ευτυχία και στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Όπως αντιλαμβάνεσαι η ατμόσφαιρα είναι αρκετά βαριά και έχει μια σοβαρότητα που δεν έχεις ούτε εσύ διάθεση για τα γνωστά σου αστεία. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ειπωθούν κάποια πράγματα που κρατάς καιρό κρυμμένα και να τα συζητήσεις με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το φιλικό σου περιβάλλον ή οι γνωστοί σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής καθώς είτε μέσω αυτών είτε εξαιτίας τους μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε βγάλει από τη μοναχικότητά σου ή τη μοναξιά σου. Αν είσαι έτοιμος/η για ένα μεγάλο έρωτα, είναι πολύ πιθανό να έρθει σύντομα και άξαφνα. Αν πάλι ακόμα δεν το έχεις αποφασίσει, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις, χωρίς να παραχωρήσεις σπιθαμή εδάφους. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αρκετά ενδιαφέρουσα και ερωτική περίοδο.
Σε σχέση: Ίσως βγάλεις κάποιες απαιτήσεις στο σύντροφό σου που συχνά πυκνά θα τον εκνευρίζουν ωστόσο μάλλον θα τις αποδεχτεί αφού στόχος σου είναι το μεγαλύτερο δέσιμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολες και χρειάζεται να παραμείνεις αποστασιοποιημένος/η για να μη σε καταπιεί το συναίσθημα. Η μόνη περίπτωση να τη βγάλεις καθαρή στον ερωτικό τομέα και να πετύχεις τελικά όσα επιθυμείς, είναι να διατηρήσεις τη χαλαρή και άνετη στάση σου και να μην υποκύψεις στις βουλές κάποιου ατόμου, διαφορετικά θα βρεθείς να το κυνηγάς και να μην το πιάνεις.
Σε σχέση: Κάποια μυστικά που προσπαθούσες να κρατήσεις μέχρι να δεις πώς θα τα παρουσιάσεις στο σύντροφό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια και αλλάζουν άρδην τα δεδομένα, φέρνοντάς σε σε άβολη θέση. Όσο πιο διπλωματικά χειριστείς το θέμα τόσο το καλύτερο για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ό, τι μάθεις ίσως σε αναγκάσει να επανεξετάσεις κάποια στοιχεία που αφορούν σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να πέσεις με τα μούτρα στην βαθύτερη έρευνά τους. Επειδή όμως εμπλέκεσαι συναισθηματικά, δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά, άρα τα συμπεράσματά σου δεν είναι ασφαλή και ως εκ τούτου ικανά να εξαφανίσουν από μέσα σου τη δυσπιστία. Θα χρειαστείς βοήθεια από ένα έμπιστό σου πρόσωπο.
Σε σχέση: Ό, τι κι αν κάνεις ό, τι κι αν λες ίσως βρίσκεις το μπελά σου αφού παρεξηγείται πολύ εύκολα από το έτερο ήμισυ και γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Ίσως είναι καλύτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες να εξετάζεις καλά τι θα εκφέρεις για να γλιτώσεις από τις πιθανές παρεξηγήσεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved