Ερωτικό ωροσκόπιο 22/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Φτάνοντας σχεδόν στα μισά της εβδομάδας και με τη Σελήνη ακόμα στον 7ο οίκο σου ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο για κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου να αράξεις έστω και λίγο γιατί καλά τα παιχνίδια και τα φλερτ αλλά τα βράδια συνήθως τη βγάζεις μόνος/η. Και παρότι ξέρεις ότι σύντομα θα αλλάξεις γνώμη, εντούτοις όλο αυτό θα σε απασχολεί σήμερα.
Σε σχέση:
Είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να σε πιέσει για μια απόφαση και αυτό να φέρει στιγμιαία ένταση μεταξύ σας σήμερα. Καλό θα ήταν όμως πριν σε πιάσει το αντιδραστικό σου να ακούσεις τα επιχειρήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η:
Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να αλλάξεις κάπως τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή και ομαλά να μεταβείς σε κάτι διαφορετικό ή πιο φρέσκο. Δε χρειάζεται να κάνεις άλματα απλά να προετοιμαστείς για τις νέες συνθήκες που έρχονται, κάνοντας ένα βήμα τη φορά.
Σε σχέση:
Ενώ εσένα σου φαίνονται κάποια πράγματα αυτονόητα, αντιλαμβάνεσαι ότι το ταίρι σου έχει τελείως διαφορετική αντίληψη και αυτό ορισμένες φορές σας οδηγεί σε ρήξη. Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις κάτι από την συμπεριφορά σου μήπως καταφέρετε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η:
Το να απελευθερωθείς τώρα από μια κατάσταση που δε δείχνει να βγάζει πουθενά ίσως θα ήταν το καλύτερο αλλά ακόμα υπάρχει ένα συναισθηματικό κομμάτι που σε βαραίνει και δε σ' αφήνει, κάτι απλά που σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω. Άρα καλύτερα να περιμένεις λίγο παρά να κάνεις πισωγυρίσματα.
Σε σχέση:
Ενδεχομένως κάποιες εντάσεις με το έτερο ήμισυ να μη λείψουν αλλά μην φοβάσαι γιατί θα σας κάνουν καλό αφού θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια που πρέπει να ειπωθούν για να βελτιωθεί η σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από αρκετό καιρό θα γίνεις πιο εξωστρεφής και θα επιδιώξεις να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις κάποιους καινούργιους ανθρώπους που ίσως φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Ενδεχομένως να πάει τόσο καλά που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και να σε σπρώξει να διεκδικήσεις και κάτι πιο ποιοτικό στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Ίσως πρέπει να ακούσεις περισσότερο την καρδιά σου και να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς όσα νιώθεις με το ταίρι σου. Για σένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια συναισθηματική αποφόρτιση γιατί έτσι ξαναβρίσκεις τα ίσα σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Οι σκέψεις σου ίσως γυρίζουν γύρω από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου αποσπούν την προσοχή. Όμως είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια απόπειρα να επικοινωνήσεις εσύ μαζί του, βρίσκοντας κάποιο πρόσχημα, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να προτείνεις έστω ένα καφέ.
Σε σχέση: Μια ήρεμη κουβέντα είναι απαραίτητη να γίνει με το ταίρι σου σήμερα για κάποιο θέμα και καλό είναι να συναποφασίσετε το πώς και πότε θα κινηθείτε κι όχι να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του γιατί στο τέλος θα τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν ξεφορτωθείς κάποιες ανασφάλειες που σε ταλανίζουν δεν θα βγεις από προσωπικά αδιέξοδα. Αυτό είναι το μυστικό για να αλλάξουν τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή γιατί μέχρι στιγμής κινείσαι με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, ιδιαίτερα με ένα άτομο που το θες μεν αλλά κρατιέσαι και βρίσκεις διάφορα τεχνάσματα να το αποφύγεις.
Σε σχέση: Κάποιο οικονομικό θέμα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και καλό θα ήταν να κάτσετε με το σύντροφό σου να βρείτε πως μπορείτε να το διευθετήσετε. Θα βρεθεί λύση, αρκεί να μην κολλήσεις σε κάποιες λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου ίσως τα μυαλά σου παραπάρουν αέρα σε μια περίοδο όπου μάλλον θα πρέπει να κινηθείς πιο διπλωματικά γιατί εξαιτίας του αυθορμητισμού σου αλλά και της γοητείας που διαθέτεις θεωρήσεις ότι έχεις τη νίκη στο τσεπάκι σου με ένα άτομο και κάνεις μια παρορμητική κίνηση που δε θα είναι υπέρ σου. Κράτα για λίγο ακόμα τη φόρα σου να ξεδιπλωθεί όλη η κατάσταση μπροστά σου.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτική θα είναι η βραδιά σου με πολλά συναισθηματικά στοιχεία που καλό θα ήταν να τα εκφράσεις στο ταίρι σου και να μην τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δε χάνεται το μυστήριο αν εκφράζεις αυτά που νιώθεις, πάντα βέβαια με μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως μια κατάσταση στα ερωτικά σου να μην πηγαίνει όπως σχεδίαζες ή ήλπιζες και να σκέφτεσαι να αλλάξεις στρατηγική αλλά καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να υπάρχει εξέλιξη αλλά να είναι αργή ακόμα και να μην την αντιλαμβάνεσαι. Έχε πίστη και επιμονή!
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Πρέπει να ειπωθούν αλήθειες που ίσως είναι δύσκολες αλλά μπορείτε να αποφύγετε ενδεχόμενες κόντρες ή εντάσεις αν κρατήσετε στο νου ότι είστε ζευγάρι κι όχι αντίπαλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός αλλά και η ρομαντική διάθεση υπάρχει και ίσως σε στέλνουν λίγο σε κάποιες παλιές καλές στιγμές που τα πράγματα στα αισθηματικά σου ήταν διαφορετικά. Αλλά σε αυτό το τελευταίο πρέπει να σταθείς: διαφορετικά, όχι και καλύτερα. Κοίτα μπροστά κι άσε το παρελθόν.
Σε σχέση: Τα πράγματα δε θα κυλήσουν όπως ακριβώς τα θέλεις γιατί ναι μεν εσύ έχεις καλή διάθεση αλλά ίσως πεις ή κάνεις κάτι που θα παρερμηνευτεί ή θα παρεξηγηθεί από το σύντροφό σου. Μπορεί όντως κάποια πράγματα να τα παίρνει στραβά αλλά όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς δεν είσαι από τα άτομα που παραφέρονται ή εκτίθενται με τη συμπεριφορά τους και φροντίζεις να είσαι ευγενής αρκεί να μην πιέζεσαι συναισθηματικά ή ψυχολογικά γιατί τότε θα γίνεις κακός/α. Αν σε φέρει σε αυτό το σημείο ένα άτομο που θέλει κάτι παραπάνω από σένα προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει ξεκάθαρα τι σε ενόχλησε κι όχι να το παραβλέψεις.
Σε σχέση: Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα φιλόδοξο σχέδιό σου σε δράση και ο σύντροφός σου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε αυτή σου την προσπάθεια. Γι' αυτό άσε την περηφάνια σου στην άκρη και ζήτησε την υποστήριξη ή τη βοήθειά του που σίγουρα σου χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να εκνευριστείς με τα μισόλογα ενός ατόμου που σου αρέσει ή την ούτε ζέστη – ούτε κρύο στάση του και να μπεις στον πειρασμό να το προκαλέσεις προφορικά και να το στριμώξεις να σου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν σε θέλει ή όχι. Καλό είναι να ξέρεις τι σου γίνεται αλλά σίγουρα σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο ή απλά το έχεις δει πλέον εγωιστικά;
Σε σχέση: Οι συζητήσεις πολλές φορές λύνουν προβλήματα κι άλλες δημιουργούν. Προσπάθησε να το θυμάσαι αυτό και να μην ξεκινήσεις ή συμμετέχεις σε κάποια, αν δεις ότι στοχεύει κάπου συγκεκριμένα που ήδη έχεις εκφέρει άποψη και το ταίρι σου πάει να σε τουμπάρει έμμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια κίνηση όλο νόημα θα σε κολακεύσει σήμερα γιατί μπορεί να προέρχεται από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αλλά θα πρέπει να δείξεις κι εσύ ότι νιώθεις το ίδιο και όχι να κρατήσεις μια στάση που γεννά αμφιβολίες για το αν θέλεις ή δε θέλεις γιατί έτσι θα το απομακρύνεις.
Σε σχέση: Ίσως το παρακάνεις σήμερα με την ανάγκη σου να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και η συναισθηματική σου φόρτιση το κάνει αφόρητο. Δώσε του λίγο χώρο να κάνει κι αυτό τα δικά του. Σε αγαπάει αλλά δε χρειάζεται να είναι τόσο σφιχτά δεμένο πάνω σου επειδή εσύ έχεις ανασφάλεια.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved