Ερωτικό ωροσκόπιο 19/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου την Κυριακή για να ξεκουραστείς και να συγκεντρώσεις δυνάμεις γιατί αύριο ξαναμπαίνεις με αξιώσεις στον ερωτικό στίβο και οφείλεις να είσαι σε άψογη αγωνιστική κατάσταση. Περιποιήσου τον εαυτό σου, συμμάζεψε το χώρο σου και κυρίως κάνε πλάνα για το πώς θα κινηθείς όταν η περίσταση το απαιτήσει...

Σε σχέση: Αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογηθείς στο ταίρι σου για μια πολύ πρόσφατη κακή συμπεριφορά σου κι επειδή είσαι άνθρωπος του φιλότιμου, θα το κάνεις. Να έχεις το θάρρος να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλείσαι να δράσεις συντηρητικά σήμερα και σε λογικά πλαίσια, κάτι που βέβαια εσένα σε βολεύει. Δεν είναι η μέρα ούτε για φανφάρες, ούτε για υψηλές προσδοκίες αλλά για σύνεση. Οπότε αν έχεις δίλημμα για μια σου ερωτική επιλογή θα κινηθείς με το σκεπτικό «κάλιο πέντε και στο χέρι».

Σε σχέση: Οι προσπάθειές σου καρποφορούν σιγά-σιγά, καθώς έχεις δει ορατά σημάδια βελτίωσης της σχέσης σου. Όσο είσαι και συ πρόθυμος/η να λαμβάνεις υπόψη σου και την άποψη του συντρόφου σου και να μην είσαι άκαμπτος/η τόσο καλύτερα θα πηγαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Σου αρέσει να κινείσαι ελεύθερα και να κάνεις παιχνίδι στα ερωτικά, απλά για την ευχαρίστησή σου. Σήμερα πιθανόν να αντιληφθείς ότι όλη αυτή η τάση σου προς το προσωρινό, σε οδηγεί στη μοναξιά. Λόγω της φύσης σου μπορεί να υπάρχουν πάνω από δύο πρόσωπα που θέλεις, εσύ όμως διάλεξε αυτό που συγκεντρώνει τα πιο ταιριαστά στοιχεία σε εσένα και εκεί ρίξε το βάρος.

Σε σχέση: Μιας και ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, συνεχίζει να είναι ανάδρομος οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να σχεδιάσεις τίποτα καινούργιο για σένα και το σύντροφό σου. Όμως μπορείς να κλείσεις οριστικά κάποια θέματα που εκκρεμούν και η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι μια σχετικά χαλαρή μέρα η οποία ενδείκνυται για να ξεκουραστείς ή να επισκεφτείς άτομα που εξαιτίας της φορτωμένης καθημερινότητας δεν προλαβαίνεις. Μια συζήτηση, δε, με ένα γνωστό ή συγγενή σου ίσως είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για ένα άτομο που σου αρέσει αλλά δεν ξέρεις πώς να κινηθείς.

Σε σχέση: Θέλεις να κάνεις μια κουβέντα με το σύντροφό σου αλλά πότε τρέχετε από δω, πότε καταπιάνεστε με κάτι άλλο πιο επείγον κι όλο την αναβάλλεις. Σήμερα καλό θα ήταν να την επιχειρήσεις, αφού επικρατεί ηρεμία ανάμεσά σας και μπορεί να γίνει με σωστούς όρους

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη και ίσως μπεις στον πειρασμό να υποκύψεις σε μια πρόκληση που μπορεί να σου γίνει ή να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το πώς θα ρίξεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις, κάνοντας παραπανίσια έξοδα, μόνο και μόνο για να το εντυπωσιάσεις.

Σε σχέση: Παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις του Δία να ξεφύγεις από τα όριά σου, εσύ καλά θα κάνεις να μην τον ακούς και να έχεις μια σταθερή οικονομική πολιτική. Βάλτε με τον σύντροφό σου προτεραιότητες και κάντε ένα πρόγραμμα στο που θα πηγαίνει τι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το ξημέρωμα ίσως αισθανθείς ότι βρίσκεσαι στριμωγμένος/η ανάμεσα στη λογική και την ευαισθησία. Από τη μια, υπάρχουν αρκετά συναισθήματα που θρέφεις για ένα άτομο που σε σπρώχνουν να τα εκδηλώσεις, από την άλλη κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες αν δεν ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου, δεν θέλεις να κινηθείς. Εξέτασε τα δεδομένα αλλά μην αγνοείς και τον παράγοντα «καρδιά».

Σε σχέση: Υπάρχουν αρκετές δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά καλό θα ήταν να καταπιαστείς μαζί τους άλλη στιγμή και να αφιερώσεις το χρόνο σου στο σύντροφό σου, κάνοντας κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Ένα σινεμά το βραδάκι είναι ό, τι πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια παύση και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ρίξε βάρος στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, ξεκινώντας μια μίνι αποτοξίνωση, μια διατροφή ή ό, τι θεωρείς ωφέλιμο για σένα. Ξέρεις πολύ καλά ότι η εξωτερική σου εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και όταν νιώθεις όμορφος/η κανείς δε μπορεί να σου αντισταθεί.

Σε σχέση: Μην αφήσεις μια μικρή διαφωνία με το ταίρι σου να αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις σήμερα. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό κλίμα στη σχέση σου, ακόμα κι αν έχεις δίκιο μέχρι το Θεό. Καλύτερα να το αποδείξεις στην πράξη παρά στα λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι ο Άρης συνεχίζει να σε σπρώχνει να δοκιμάσεις τα όριά σου και να σε βάζει σε ερωτικές περιπέτειες, καλά θα κάνεις να διατηρήσεις, τουλάχιστον σήμερα μια πιο συγκρατημένη πολιτική. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να δεθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που ίσως γνώρισες πρόσφατα, ακόμα κι αν σου βγάζει ότι μπορείς να το εμπιστευτείς.

Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου ή μια επίσκεψη σε φιλικό σας σπίτι, είναι αυτό που χρειάζεστε για να αλλάξετε λίγο τον αέρα σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Η κουβέντα για άσχετα θέματα, χωρίς συναισθηματικό βάρος, θα βοηθήσει και τους δύο να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Πολλές φορές κινείσαι στα ερωτικά σου χωρίς ιδιαίτερο στόχο, αλλά αυτήν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο νου σου και πιθανόν να έχεις διατηρήσει και την υπομονή σου, προκειμένου να το πετύχεις. Κρατήσου λίγο ακόμα όμως και χαλιναγώγησε την ορμή σου γιατί οι απερίσκεπτες κινήσεις σήμερα δεν ευνοούνται και θα σε πάνε πάλι πίσω.

Σε σχέση: Πρέπει να κατανοήσεις πλήρως ότι δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Επειδή εσύ θέλεις κάτι εδώ και τώρα, δεν χρειάζεται να πεισμώνεις ή να κρατάς μούτρα, αν δεν ικανοποιεί το ταίρι σου την επιθυμία σου. Νιώσε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην μπορεί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Δεν πιστεύεις στη τύχη και τις συμπτώσεις και σήμερα καλείσαι να ψάξεις λίγο βαθύτερα το νόημα ενός γεγονότος στα ερωτικά σου που συνέβη εντελώς στο άσχετο. Κάτι θέλει να σου δείξει το σύμπαν; Κάτι πρέπει να μάθεις που αγνοείς; Μόνο αν βάλεις τα δεδομένα κάτω ψύχραιμα και χωρίς συναισθηματικές παραμέτρους θα βρεις την άκρη.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα για μια βόλτα με το ταίρι σου για να ξεσκάσετε λίγο. Να φροντίσεις να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου περισσότερο, εκτιμώντας τις μικρές χαλαρές στιγμές που σου προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η θεωρία από την πράξη πολλές φορές απέχει χιλιόμετρα και αποδεικνύεται ότι καλό είναι να έχεις ένα σκεπτικό που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και κινείσαι αλλά στα ερωτικά πιθανόν να μην μπορεί να εφαρμοστεί. Γίνε πιο συγκεκριμένος/η στο τι επιθυμείς και τι θέλεις από το άλλο άτομο κι ίσως τελικά βρεις την άκρη.

Σε σχέση: Συνειδητά πρέπει να εγκαταλείψεις τη βαρυθυμία ή κάποια άλλα αρνητικά συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου εξαιτίας μιας διαφορετικής οπτικής που έχεις με το ταίρι σου. Η εξεύρεση κοινού εδάφους και όχι η επιμονή στο να αποδείξεις το δίκιο ή το άδικο είναι αυτή που θα βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στην Παρθένο σαφώς το λογικό σου κομμάτι λειτουργεί παραπάνω σήμερα όσον αφορά επιδιώξεις και επιθυμίες στην ερωτική σου ζωή. Παρ' όλα αυτά η υποβάθμιση των συναισθημάτων ή οι κινήσεις αποκλειστικά προς όφελός σου μάλλον θα αποτύχουν γιατί ούτε είχες, ούτε και πρόκειται να αποκτήσεις αυτό το σκεπτικό. Κουμάντο θα κάνει η καρδιά σου.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ίσως επιμείνει σήμερα να κοιτάξεις κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε ένα θέμα που σας αφορά και τους δύο για να βρεθεί μια λύση. Εσύ καλύτερα να μην το κάνεις και να προσπαθήσεις όσο μπορείς να του μεταφέρεις τη «μεγάλη εικόνα» που αντιλαμβάνεσαι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved