Ερωτικό ωροσκόπιο 17/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Όμορφα θα κυλήσει η σημερινή μέρα για σένα και θα έχει μια γλυκύτητα που θα σε αγγίξει καθώς ο Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου. Δύσκολο θα είναι να συγκρατηθείς και να μην φανερώσεις τα συναισθήματα που μπορεί να έχεις για ένα άτομο ενώ δεν αποκλείεται και μια ερωτική εξομολόγηση που θα σε γεμίσει χαρά.
Σε σχέση: Μέσα στα μέλια θα είστε σήμερα με το ταίρι σου αλλά πριν σε πιάσει το σύνδρομο της Παρασκευής και θελήσεις να την κάνεις μια ώρα αρχύτερα για να βρεθείς μαζί του και να διασκεδάσετε, βεβαιώσου ότι έχεις εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα ερωτικό θέμα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση σήμερα και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Έτσι όπως φαίνεται να εξελίσσεται είναι καλό να γίνεις πιο ευέλικτος/η και να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά για να μη χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου με το σύντροφό σου. Το πιο πιθανό είναι να συμβάλλει θετικά και να αρχίσουν κάποια από αυτά να δρομολογούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πιθανό να βρεθείς με αγαπημένους φίλους σου και άτομα που είχες καιρό να δεις και να ευχαριστηθείς την παρέα τους. Επίσης, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα κερδίσει αμέσως την συμπάθεια και το ενδιαφέρον σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις επαφές μαζί του.
Σε σχέση: Ο άνθρωπός σου χρειάζεται να νιώσει την αγάπη και το ενδιαφέρον σου σήμερα γι' αυτό μη του το αρνηθείς. Όσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχεις σίγουρα μπορείς να το αφιερώσεις όλο σου το βράδυ σε αυτόν και να τον ζεστάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ερωτικό στοιχείο συνεχίζει και σήμερα να είναι έντονο στη ζωή σου και δεν πρέπει να το αφήσεις να πάει στράφι. Αν παίζει κάτι που σου αρέσει αλλά δεν έχει γίνει καμία κίνηση, ούτε από εσένα ούτε από την πλευρά του άλλου ατόμου, φρόντισε να ανάψεις το πράσινο φως, στέλνοντάς του σημάδια ότι ενδιαφέρεσαι.
Σε σχέση: Είναι μια καλή ιδέα να επανεξετάσετε κάποια οικονομικά σας πλάνα με το σύντροφό σου σήμερα. Στην απίθανη περίπτωση που δεν συμφωνήσετε, μην τα αφήσεις να ξεχαστούν. Φέρε τα προς συζήτηση αρκετά σύντομα γιατί οι μέρες είναι ευνοϊκές.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: «Έλεγα να σου στείλω ένα γράμμα να χει μέσα την καρδιά μου...» ήταν οι στίχοι ενός παλιού τραγουδιού. Μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ή το ιντερνέτ για να στείλεις ένα μήνυμα στο πρόσωπο που είσαι ερωτευμένος/η. Θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο.
Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο 3ο οίκο σου σήμερα όποια παρεξήγηση κι αν έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα λυθεί. Θα βοηθήσει αν υπάρχει και από τους δυο σας σαφήνεια στα λεγόμενά σας και φυσικά να μην μπλέκονται συναισθηματικά κολλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να αισθάνεσαι μια ανασφάλεια όσον αφορά στα ερωτικά σου, αλλά ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Ζυγό σήμερα σε βοηθά να την κρύψεις. Βγάζεις τόση γοητεία άλλωστε που κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου άσε που μπορεί να αρχίσουν να σε προσελκύουν διάφορα άτομα και να τα χάσεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια επιπλέον έξοδα σε αγορές ρούχων ή καλλυντικών για να ενισχύσεις την δημόσια εικόνα σου. Αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο ούτε από το σύντροφό σου που θα δει αμέσως την αλλαγή και πολύ θα του αρέσει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ακόμα σύνοδος του Ερμή, αυτή τη φορά με την Αφροδίτη, σε σπρώχνει να επιζητήσεις έμμεσα και φυσικά να λάβεις την προσοχή όλων. Εσύ όμως μπορεί να ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά κι εκεί φαίνεται να κερδίζεις με τον τρόπο σου το παιχνίδι αφού έχεις όλα τα προσόντα σήμερα για να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσεις ένα θέμα της σχέσης σου που ήθελες εδώ και καιρό και μάλιστα να έχει πολύ καλή έκβαση. Απλά να φροντίσετε να είστε συγκεκριμένοι και να μην σταθείτε σε ενοχλητικές λεπτομέρειες. Όσο πιο ακριβείς, τόσο πιο θετικό το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν θεωρείς ότι σου είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει, υπάρχουν τρόποι να το κάνεις έμμεσα. Ένα υπονοούμενο, ένα χαμόγελο, ένα κομπλιμέντο, ένα βλέμμα όλο νόημα δείχνει στο άλλο άτομο ότι ενδιαφέρεσαι και περιμένεις απ' αυτό την επόμενη κίνηση.
Σε σχέση: Παρεξηγήσεις δεν είναι δύσκολο να συμβούν ανάμεσα στα ζευγάρια, όσο κι αν έχουν μια καλή επικοινωνία, αλλά σύντομα τα ξαναβρίσκουν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με σας σήμερα αλλά επειδή και οι δύο δεν έχετε διάθεση να το τραβήξετε σύντομα θα γελάτε με κάποιες από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει το κέφι κι η διάθεση να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου αλλά και να αναλάβεις δράση για να το καταφέρεις. Δε θα κάτσεις λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια και θα εκμεταλλευτείς ο εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου για να κυκλοφορήσεις σε μέρη με αρκετό κόσμο, μόνος/η ή με παρέα και να φλερτάρεις ασύστολα. Όλο και κάποιο άτομο θα καταφέρεις.
Σε σχέση: Οι πολλές ερωτήσεις δε σου αρέσουν γιατί σου κάνουν κάτι από ανάκριση και εκνευρίζεσαι και ίσως σήμερα ο σύντροφός σου το παρακάνει γι' αυτό θα είσαι απρόθυμος/η να του απαντήσεις. Εξήγησέ του όμως τι σου προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, ζητώντας του ευγενικά να τη σταματήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κάτι φαίνεται να αρχίζει να κινείται στην ερωτική σου ζωή αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αρχίσεις να κάνεις σχέδια. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και δείξε προθυμία να παίξεις και να ανταπαντήσεις στις προκλήσεις που μπορεί να σου γίνουν. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να πάρεις σωστές αποφάσεις στο άμεσο μέλλον.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα παραμένει ερωτική ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γι' αυτό μιας και είναι Παρασκευή φρόντισε να περάσεις ένα βράδυ... γεμάτο μαζί του και αν το τραβήξετε και λίγο και σας πιάσει το ξημέρωμα, δεν πειράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να μην ξέρεις πώς να ανταποκριθείς σήμερα σε μια ερωτική εξομολόγηση που θα σε εκπλήξει. Αν βέβαια σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο θα είσαι άμεσος/η και μέσα στον ενθουσιασμό, αν όμως δεν το θέλεις, θα είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορείς να το προσβάλλεις αλλά ούτε και να το κοροϊδέψεις.
Σε σχέση: Το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων σήμερα θα βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη σχέση σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλο γιατί έτσι κερδίζετε και οι δύο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις έμπνευση σήμερα και ο νους σου θα κατεβάσει αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό αλλά δεν κάνεις καμία κίνηση για να του το δείξεις. Το θέμα είναι να αφήσεις τις αναστολές ή τουλάχιστον να τις περιορίσεις προκειμένου να δράσεις πιο απελευθερωμένα.
Σε σχέση: Νιώθεις την αγάπη να σε πλημμυρίζει και θέλεις να τη μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα. Η ρομαντική σου διάθεση και τα όμορφα λόγια που ξεχύνονται αβίαστα από μέσα σου τονώνουν και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved