Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτικός/η και αισθησιακός/η αλλά και περισσότερο προσγειωμένος/η είσαι σήμερα αφού αντιλαμβάνεσαι ότι ναι μεν το συναίσθημα είναι αυτό που στη ζωή σου έχει τον πρωτεύοντα ρόλο αλλά αν δεν διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε συγκεκριμένο στόχο τότε απλά θα είσαι ένα κομμένο καλώδιο που το έβαλαν στην πρίζα.
Σε σχέση: Ακόμα λίγο θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου γιατί από το μεσημέρι θα περάσει στο επόμενο ζώδιο και τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια πρακτικά θέματα, οικονομικής κυρίως φύσεως που θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από μεσημέρι και μετά, η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της καθώς η συναισθηματική σου φόρτιση μειώνεται και αντιμετωπίζεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Σαφώς βοηθά και η προσωπική σου γοητεία που σε κάνει αρκετά θελκτικό/η και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.
Σε σχέση: Τελείως η ατμόσφαιρα δεν έχει καθαρίσει από την ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου γι' αυτό να κάνεις ό, τι μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος/η και χαλαρός/η σήμερα. Βρες λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί και θα δεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει αμέσως προς το θετικότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είσαι ακόμα σε υπερένταση από τη χθεσινή μέρα κι ίσως να βρίσκεσαι σε ερωτικό αδιέξοδο γι' αυτό και θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Θα αποφύγεις επαφές και γενικότερα επικοινωνία με διάφορα άτομα ή θα επιλέξεις ένα-δύο εκλεκτά που ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις μαζί τους και να σε βοηθήσουν να βρεις μια λύση.
Σε σχέση: Συνήθως είσαι αρκετά εξωστρεφής και θέλεις να μοιράζεσαι βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα με το ταίρι σου αλλά η διαίσθησή σου σήμερα σου λέει να κρατήσεις κάποια πράγματα για σένα και καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η χθεσινή μέρα σου έδωσε ένα σαφές στίγμα για το τι χρειάζεται να κάνεις από δω και στο εξής, προκειμένου να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στην ερωτική σου ζωή και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να βάζεις κάποια πράγματα σε εφαρμογή, χωρίς να χάνεις άλλο χρόνο.
Σε σχέση: Μια έξοδος με το σύντροφό σου και κάποιο φιλικό σας ζευγάρι ίσως είναι η αφορμή που ψάχνεις τόσο καιρό και να επαναφέρεις κάποια θέματα που σε απασχολούν. Η χαλαρή κουβέντα και τα αστεία θα βοηθήσουν ώστε να εκφραστείς πιο ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πιθανό μια κατάσταση στην ερωτική σου ζωή να εξελίσσεται πάρα πολύ αργά, τουλάχιστον για τα δικά σου δεδομένα και να θέλεις να σπρώξεις τα πράγματα γιατί αρχίζεις και δυσανασχετείς. Προσπάθησε ωστόσο να είσαι υπομονετικός/η και μη χάνεις την πίστη σου ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν στο τέλος έτσι όπως τα θέλεις.
Σε σχέση: Κάποια πρακτικά θέματα του σπιτιού, ίσως συγκεκριμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν, να σε πονοκεφαλιάσουν σήμερα και όσο και αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους θα αναγκαστείς να το κάνεις, ακόμα και για να γλυτώσεις τη γκρίνια του έτερου ήμισυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική ένταση έχει υποχωρήσει αρκετά και είσαι πλέον σε άμεση επαφή με τις πραγματικές διαστάσεις κάποιων πραγμάτων που αφορούν στα ερωτικά σου. Σε μια προσέγγισή σου από ένα άτομο, κάτι πολύ πιθανό σήμερα, η στάση σου θα είναι ευγενική αλλά και πολύ συγκεκριμένη στο τι χρειάζεσαι ενώ θα τονίσεις ότι δεν έχεις όρεξη για παιχνίδια.
Σε σχέση: Αν δεν θέλεις, δε χρειάζεται να ψυχαναγκαστείς να κάνεις πράγματα σήμερα. Εξήγησε στο σύντροφό σου ότι γενικά δε νιώθεις και πολύ στα πάνω σου κι ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και να αναπληρώσεις τη χαμένη σου ενέργεια και σίγουρα θα σε καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έρθεις αντιμέτωπος/η με μια... εκκρεμότητα από το πρόσφατο ερωτικό σου παρελθόν και μάλλον θα νιώσεις άβολα. Το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ίσως δεν σου είναι εύκολο, είτε γιατί δεν τα έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει μέσα σου είτε γιατί δε θέλεις να φανεί πόσο σε είχε καταβάλει η υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν έστω και χωρίς να επεκταθείς, να αναφέρεις κάποια από αυτά.
Σε σχέση: Μπορεί το ταίρι σου να είναι κάπως βαρύ ή σοβαρό σήμερα αλλά αν το προσελκύσεις με τον κατάλληλο τρόπο σίγουρα θα αλλάξει διάθεση και θα γίνει πιο ερωτικό. Καμιά φορά χρειάζεται το κατάλληλο σπρώξιμο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι και για ένα διήμερο θα βρίσκεται στον Ταύρο και μάλλον θα έχεις μια απίστευτη επίδραση σε όσους σε πλαισιώνουν ή σε προσεγγίζουν σήμερα καθώς θα έλκονται από την προσωπικότητά σου και από το σεξαπίλ σου, κάτι που διευκολύνει αρκετά τους στόχους σου στα ερωτικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις προς τα έξω δυναμικά και να τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, χωρίς μεγάλη προσπάθεια κι ίσως βοηθήσει και μια συμβολική πράξη από την πλευρά σου, μια μικρή εκπληξούλα που θα το ευχαριστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να κολλήσεις άσχημα σε κάποια πράγματα σήμερα και να σου δημιουργήσουν ενδοιασμούς για ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά. Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη να χαλαρώσεις και να τα δεις στις σωστές τους διαστάσεις. Λειτούργησε πιο ανοιχτόμυαλα και δε θα χάσεις, άλλωστε εσύ δεν είσαι συντηρητικό άτομο.
Σε σχέση: Τώρα που το κλίμα είναι πιο ήρεμο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι μια καλή ευκαιρία να μείνετε στο σπίτι και να συζητήσετε με πιο καθαρό μυαλό κάποια θέματα που προέκυψαν κι ίσως σας αναστάτωσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά καλή διάθεση έχεις σήμερα και το πιο πιθανό είναι να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με φίλους για να περάσεις καλά. Ίσως αυτή να είναι και η ευκαιρία σου να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο πολύ προσγειωμένο, λιγομίλητο, που θα σου δίνει την αίσθηση της υπευθυνότητας και μάλλον θα ανταποκριθείς στο φλερτ του.
Σε σχέση: Αρκετά πιο αισιόδοξος/η τουλάχιστον από το τελευταίο διήμερο είσαι σήμερα αλλά θα ήθελες ο σύντροφός σου να ήταν λίγο πιο υποστηρικτικός και πιο πρόθυμος απέναντι σε κάποια θέματά σου. Να έχεις υπομονή και σύντομα θα δεις ότι θα αλλάξει στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και είσαι αρκετά πρόθυμος/η να προσπαθήσεις αλλά δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις από σήμερα. Τα πράγματα ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη, οπότε καλό θα ήταν να έχεις κάνει κάποιο πλάνο και να περιμένεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφήνεσαι να κάνεις όνειρα, αρκεί να είναι εφικτά.
Σε σχέση: Υπάρχει ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα σήμερα και μάλλον θα τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Ένα δείπνο για δύο, λίγο καλό κρασί και χαλαρή κουβεντούλα είναι ό, τι χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Διανύεις μια αρκετά έντονη περίοδο και σήμερα θα ήθελες να χαλαρώσεις λίγο και να συμβαδίσεις με τους ρυθμούς γιατί χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη. Μια βόλτα στη φύση ή στα μαγαζιά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη ματιά των επιθυμιών σου στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Μπορεί να σπαταλήσεις αρκετή από την ενέργειά σου σήμερα, καθώς τα πρακτικά θέματα που μαζεύονται είναι πολλά αλλά αν προσπαθήσεις, θα βρεις λίγο χρόνο για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το παν είναι να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved