Ερωτικό ωροσκόπιο 8/10

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι δυνατόν να είναι Πανσέληνος στο ζώδιό σου και μάλιστα με ταυτόχρονα με Σεληνιακή έκλειψη και να μην είσαι σε αναβρασμό; Πολύ ένταση, πάθος και συσσωρευμένη ενέργεια βάζει φωτιά στο είναι σου αλλά και σε όσους σε πλησιάζουν. Ελκυστικός/η, ακαταμάχητος/η, ο κόσμος όλος σου ανήκει αρκεί να βγεις μπροστά να τον διεκδικήσεις.
Σε σχέση: Μην φοβάσαι από όλα τα καταστροφικά σενάρια που ακούς! Λογικό είναι να υπάρχει μια αναστάτωση στη σχέση σου αλλά είναι και μια καλή αφορμή να ξεφορτωθείς μια και καλή διάφορα που σας βαραίνουν ή σας έχουν ρίξει στη ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Περισσότερο ψυχολογικά επηρεάζεσαι σήμερα και η διάθεσή σου θα είναι μάλλον ασταθής. Ίσως έχουν μαζευτεί πολλά μέσα σου και σε τρώνε ή ένα άτομο σε απασχολεί πολύ γιατί δε βγάζεις άκρη μαζί του. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντί του για να μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις καταπιεσμένος/η σήμερα και να θέλεις να μείνεις λίγο μόνος/η για να αναπνεύσεις πιο ελεύθερα. Παρ' όλα αυτά πρέπει να προσέξεις πως θα το θέσεις στο σύντροφό σου για να μην το εκλάβει λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως ξεφύγεις τελείως από τα όρια ή ξεπεράσεις κάποιους φραγμούς ή αναστολές που είχες βάλει. Γεγονός είναι πάντως ότι στο ερωτικό παιχνίδι δε θα πιάνεσαι, αν και θα είσαι κάπως περισσότερο προκλητικός/η απ' ό, τι συνήθως.
Σε σχέση: Θα φτάσεις στην υπερβολή σήμερα και είναι πολύ πιθανό να δεις το σύντροφό σου να χάνει τη διάθεσή του ή να στραβώνει. Αυτό θα είναι το σημάδι για να συμμαζευτείς γιατί μάλλον το έχεις παρακάνει με τη διαχυτικότητα και αρχίζει να ενοχλείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη συναισθηματική φόρτιση που σου δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μεγεθυμένα σήμερα. Δίνεις υπερβολική σημασία στα μικρά και δεν βλέπεις τα προφανή. Αν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του το δώσεις να το καταλάβει κι όχι να κρυφτείς πίσω από την όποια ανασφάλειά σου.
Σε σχέση: Ένα ζήτημα στο σπίτι σου σε έχει μπλοκάρει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να το ξεχάσεις και να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου να μην ανοίξεις κι άλλο μέτωπο. Να αντιμετωπίζεις το κάθε πράγμα στην ώρα του.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να νιώσεις ζωντανός/η και ακμαίος/η, θέλεις να μοιραστείς στιγμές και συναισθήματα και ίσως δεν πεις «όχι» σε μια περιπέτεια σήμερα που θα σου δώσει νέα κίνητρα και πνοή. Μπορεί να καεί «γρήγορα» αλλά στο τέλος θα σου αφήσει μια πικάντικη επίγευση.
Σε σχέση: Κεντρίζεις και προκαλείς το σύντροφό σου γιατί σου δημιουργείται η ανάγκη να ακούσεις λόγια που έχει καιρό να σου πει και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Αφού από μόνος του κολλάει, θα τον αναγκάσεις εσύ να τα βγάλει από μέσα του. Μην το βλέπεις εγωιστικά, δες το σαν βοήθεια για να εκφραστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τελείως εκτός του συνηθισμένου σου εαυτού θα είσαι σήμερα. Φουλ διεκδικητικός/η και παρορμητικός/η και γι' αυτό είναι πιθανό να υποκύψεις σε ένα πάθος της στιγμής που δε θα σε νοιάζει που θα καταλήξει, παρά μόνο τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει εκείνη τη στιγμή και την ικανοποίηση ενός κομματιού σου που έχεις παραμερίσει.
Σε σχέση: Ενδεχομένως με το ταίρι σου συνδυάσετε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα και να το κλείσετε οριστικά ή να βρείτε μια συμφέρουσα λύση και για τους δύο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Διλήμματα, συναισθηματικές εξάρσεις επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος για σένα και ησυχία δε θα βρεις. Από τη μια θέλεις να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι κι από την άλλη το ξανασκέφτεσαι και αναθεωρείς. Δεν είσαι σίγουρος/η αν θέλεις να κάνεις ένα άλμα στο άγνωστο, ενδίδοντας σε ένα άτομο αλλά καμιά φορά το ρίσκο χρειάζεται έστω κι αν είναι μόνο για να ξεκολλήσεις.
Σε σχέση: Δεν είναι κακό να κάνεις ένα βήμα πίσω σήμερα στη σχέση σου και να αφήσεις το σύντροφό σου να αναλάβει πρωτοβουλίες. Το να του δείξεις εμπιστοσύνη στο χειρισμό ενός θέματος ίσως τονώσει την αυτοπεποίθησή του και το εκτιμήσει δεόντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Φωτίζονται άγνωστες πτυχές μέσα σου και είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδεχτείς πράγματα ακόμα και στον εαυτό σου που δεν θέλεις καν να αποδεχτείς την ύπαρξή τους. Να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν γιατί μόνο τότε θα βρεις την άκρη στην προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση: Το να ταράξεις τα νερά σήμερα και να βγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα είναι ένα ρίσκο αλλά χρειάζεται να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα για να ξαναθυμηθείτε με το ταίρι σου τι είναι αυτό που σας κρατά μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το πιο εύκολο πράγμα σήμερα είναι να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ένα άτομο ή τουλάχιστον να ενθουσιαστείς τόσο πολύ μαζί του που να χάσεις τ' αβγά και τα καλάθια. Το θέμα είναι να μην υποκύψεις στην υπερβολή σου και αρχίζεις να υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορείς αργότερα να πραγματοποιήσεις. Προχώρα σιγά για να φτάσεις γρήγορα εκεί που θέλεις.
Σε σχέση: Θέλεις να βγεις έξω, να συναναστραφείς με κόσμο, να νιώσεις την ενέργεια να διαπερνά το σώμα σου και μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σου είναι μάλλον στα άμεσα σχέδιά σου για απόψε. Αν παρασυρθείς από το φεγγάρι και πεις και δυο λόγια ερωτικά παραπάνω δεν θα τον πειράξει πάντως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Σε πλήρη εγρήγορση σε κρατά αυτή η Πανσέληνος – έκλειψη και καθώς βλέπεις το χρόνο να κυλά σε πιάνει άγχος και ανυπομονησία να βρεις άμεσα ταίρι. Τη μοναξιά την κατέχεις πλέον καλά και δε θέλεις να έχεις άλλες παρτίδες μαζί της αλλά πρόσεχε γιατί αυτή η βιασύνη ίσως σε μπουρδουκλώσει και πέσεις μιας και δεν είσαι μαθημένος/η σε τέτοιες ταχύτητες.
Σε σχέση: Το να αλλάξεις το χώρο σου είναι κάτι που σε απασχολεί εδώ και καιρό αλλά τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να κάνεις ένα δυο πράγματα που είχες στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αποφασίσεις και διατάξεις γιατί θα βρεις αντιστάσεις από την άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η παρόρμησή σου αλλά και ένας άκρατος ενθουσιασμός σε σπρώχνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Εξήγησέ του με σαφήνεια τις προθέσεις και τις προσδοκίες σου, χωρίς να το παρακάνεις με πολλά λόγια. Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να το πείσεις.
Σε σχέση: Σε έχει πιάσει το προκλητικό ή το αντιδραστικό σου σήμερα και ό, τι λέει ο σύντροφός σου έχεις μια κουβέντα να τον αντικρούσεις, ακόμα κι αν κατά βάθος συμφωνείς μαζί του. Λογικό είναι να εκνευριστεί αλλά εσύ μάλλον το διασκεδάζεις. Μην το τραβάς όμως! Ιδίως αν ξέρεις ότι στο τέλος θα τσακωθείτε...

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να έχεις παθιαστεί με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα αλλά καλό θα ήταν να κάνεις ένα τσεκάρισμα της πραγματικότητας σήμερα για να μην κάνεις όνειρα τσάμπα. Συζήτησέ το και με κάποιον που εμπιστεύεσαι για να σου πει και τη δική του γνώμη, πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο/η.
Σε σχέση: Μη διστάσεις να ζητήσεις το επιπλέον, το παραπάνω συναισθηματικά από το ταίρι σου, αν διαπιστώσεις ότι αυτό που παίρνεις δε σε καλύπτει. Να έχεις και συ την ίδια προθυμία να προσφέρεις, αν σε έχει καταπιεί η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της και το έχεις παραμερίσει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved