Ερωτικό ωροσκόπιο 7/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από χθες είπαμε ότι πρόκειται για μια σύντομη ανάπαυλα και σήμερα η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, έρχεται να πυροδοτήσει τα ερωτικά σου, προσφέροντάς σου αρκετές εκπλήξεις (δυσάρεστες ή ευχάριστες θα εξαρτηθεί από τους χειρισμούς σου), απρόοπτες γνωριμίες και ανατροπές που σε βάζουν με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι.
Σε σχέση: Ήρεμη δεν την λες την ατμόσφαιρα, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γιατί θα υπάρξει ένταση με το σύντροφο σου, με ή χωρίς αφορμή και ξεσπάσματα που ίσως ωθήσουν σε βιαστικές ή απότομες αποφάσεις. Με αυτό κατά νου, φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ανάστα ο Θεός κρίνων την γην είσαι μέσα σου και αν δεν θέλεις να κάνεις μια αψυχολόγητη κίνηση που θα σου στοιχίσει συναισθηματικά καλύτερα να βγεις μια βολτίτσα να καθαρίσει το μυαλό σου. Άσε που μπορεί να τσακωθείς με κάποιον άσχετο και να ξεσπάσεις...
Σε σχέση: Η ηλεκτρισμένη ή εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στη δουλειά σου μάλλον θα σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο. Τα πολλά νεύρα που θα αποκτήσεις ίσως οφείλονται για έναν τσακωμό σου με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν όμως μην το κρατήσεις μανιάτικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με το σκεπτικό ότι τίποτα δε διαρκεί για πάντα πρέπει να κινηθείς σήμερα. Κάνε ό, τι είναι να κάνεις χωρίς όμως να ποντάρεις στο μόνιμο ή το προσωρινό. Μια γνωριμία μέσω φίλων ή μια σχέση που μέχρι πρότινος ήταν καθαρά κοινωνική και θα μετατραπεί σε ερωτική θα σε βάλει σε ανησυχία για το πώς θα τη φέρεις βόλτα.
Σε σχέση: Ένα απρόσμενο γεγονός ενδεχομένως να προκαλέσει αλλαγή σχεδίων για το βράδυ σου και να αναβάλλεις μια προγραμματισμένη έξοδο με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυθορμητισμό, ρίσκο και πρωτοτυπία είναι το τρίπτυχο που ευνοεί σήμερα κάθε κίνηση στα ερωτικά σου γι' αυτό αφέσου και κάνε ό, τι σου έρχεται πιο άμεσο. Αντίθετα, το να προσπαθήσεις να προχωρήσεις βάσει στρατηγικής ή με σκοπό την εξασφάλιση μάλλον δε θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Τα γεγονότα καμιά φορά τα προκαλούμε μόνοι μας. Όσο ανησυχείς για τη συναισθηματική σου ασφάλεια τόσο θα συμβαίνουν διάφορα που θα την απειλούν. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τα πράγματα κι ίσως η σχέση σου πάρει άλλη μορφή.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μια εσωτερική ένταση ή νευρικότητα ίσως σε εμποδίσει σήμερα να κρατήσεις τα προσχήματα και ενδέχεται να έχεις μια διένεξη με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι αλλά νιώθεις ότι δεν είναι ξεκάθαρο απέναντί σου ή σου κρύβει διάφορα.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου ίσως πάρει τελείως διαφορετική τροπή στην πορεία της με αποτέλεσμα να λογομαχήσετε. Υπάρχει περίπτωση δε, να επανέλθει και ένα θέμα από το παρελθόν που θεωρούσες ότι είχε ξεχαστεί ή λήξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδέχεται σήμερα να διακόψεις οριστικά τις επαφές σου με ένα άτομο που είχες γνωρίσει πρόσφατα γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις διαπιστώσει ότι πέρα από την έλξη δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον στοιχείο, ικανό να οδηγήσει τα πράγματα σε κάτι πιο σοβαρό μεταξύ σας.
Σε σχέση: Είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα γι' αυτό, αν αναλάβεις δράση για να πάρουν τα πράγματα μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στη σχέση σου ίσως συναντήσεις περίεργες αντιδράσεις από το σύντροφό σου. Αν δεν επείγει μια απόφαση, καλό θα ήταν να μην την βιάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ουρανό δεν πρέπει να σε πιάσει στον ύπνο. Ανοιχτός/η σε προκλήσεις, προσκλήσεις αλλά και εκπλήξεις, να είσαι καθόλα έτοιμος/η να ρισκάρεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θυμήσου ότι πρέπει να κινηθείς πρώτος/η κι όχι να περιμένεις να σου συμβεί το οτιδήποτε και μετά να αντιδράσεις.
Σε σχέση: Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις όσο είναι δυνατόν να διατηρήσεις την διπλωματική σου στάση στη σχέση σου. Ο Ουρανός μπορεί να σε σπρώχνει να ξεσπάσεις και να βγάλεις με φόρα τα θαμμένα σου συναισθήματα, αλλά αυτό μόνο κακό θα σου κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να ελέγχεις τις καταστάσεις, γι' αυτό οι απρόοπτες εξελίξεις και οι εκπλήξεις σε αποπροσανατολίζουν και δεν ξέρεις πώς να τις χειριστείς. Κάπως έτσι θα νιώσεις σήμερα με μια τυχαία συνάντηση με πρώην σου ή άτομο που θέλεις πολύ γιατί δεν ήσουν προετοιμασμένος/η για αυτή και θα σε πιάσει εκνευρισμός.
Σε σχέση: Το ότι θα χάσεις την ψυχραιμία σου με κάτι που θα σου πει το ταίρι σου είναι το πιο πιθανό σήμερα αλλά προσπάθησε να μην ξεσπάσεις. Μην πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ' ό, τι είναι και θα εκτονωθεί γρηγορότερα η ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ορισμένες φορές το να έχεις άγνοια κινδύνου σε προστατεύει γιατί λειτουργείς απελευθερωτικά και χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Σήμερα μια αψυχολόγητη ενέργεια ίσως σου βγει σε καλό και σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός ατόμου που σου αρέσει.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι ιδιαίτερα τεταμένη σήμερα και απαιτεί διαφορετικές τακτικές χειρισμού κι όχι να ακολουθήσεις την πεπατημένη. Αν αφήσεις να σε παρασύρει η συναισθηματική σου φόρτιση και τσακωθείς, σίγουρα θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι έτοιμος/η να βάλεις δικούς σου νόμους και κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι σήμερα και με τα πράγματα να μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς μπορείς να εμπνευστείς νέους τρόπους που θα ταρακουνήσουν γερά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και φοβίσεις το άλλο άτομο.
Σε σχέση: Οι αντοχές και οι ανοχές σου έχουν μειωθεί αισθητά και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα αντιληφθείς ότι παίρνεις φωτιά με το παραμικρό και χάνεις εύκολα τον έλεγχο της κατάστασης. Μην παίρνεις εν βρασμώ αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επιθυμία σου να επιφέρεις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να σε σπρώξει να κάνεις μια κίνηση ή να πεις κάτι που θα προκαλέσει ένα άτομο που σου αρέσει και να το αφήσεις άναυδο γιατί δεν περίμενε τόσο ευθεία προσέγγιση.
Σε σχέση: Ίσως αισθανθείς ότι πνίγεσαι ή καταπιέζεσαι και ζητήσεις χώρο από το ταίρι σου. Μέτρα καλά τα λεγόμενά σου και πρόσεξε πως θα το παρουσιάσεις γιατί λειτουργώντας απότομα είναι λογικό να προκαλέσεις την αρνητική του αντίδραση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Εκτός κλίματος είσαι σήμερα και μάλλον δε θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις σε μια αναπάντεχη ερωτική πρόταση που μπορεί να σου γίνει. Η αρχική σου τάση θα είναι να το βάλεις στα πόδια αλλά προσπάθησε να την καταπολεμήσεις και παρέμεινε έστω και φαινομενικά ήρεμος/η για να δεις τι θα επακολουθήσει.
Σε σχέση: Ίσως το έτερο ήμισυ σήμερα γίνει αρκετά επικριτικό απέναντί σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στη στάση σου. Όσο πιο ανοιχτό είναι το μυαλό και η καρδιά σου, τόσο μικρότερη θα είναι η πιθανότητα παρεξηγήσεων ανάμεσά σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved