Ερωτικό ωροσκόπιο 6/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Να εκμεταλλευτείς την ήρεμη μέρα για να ξαποστάσεις και να έρθεις στα ίσα σου μετά το γεμάτο συναισθηματικές εξάρσεις διήμερο που πέρασες. Από αύριο έτσι κι αλλιώς θα ξαναμπείς στην πρίζα και χρειάζεσαι αρκετή ενέργεια για να αντεπεξέλθεις

Σε σχέση: Η γαλήνη είναι υπέρτατο αγαθό και σου χρειάζεται περισσότερο απ' όλα, σήμερα γι' αυτό φρόντισε να την ανακτήσεις είτε με μια βόλτα στη φύση με το σύντροφό σου είτε μένοντας λίγο με τον εαυτό σου και κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Χρειάζεσαι αυτή την ηρεμία για να έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων για να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Ίσως αποζητήσεις τη συντροφιά κάποιων φίλων σου για να ξεφύγεις λίγο και να μη σκέφτεσαι ένα άτομο που σε παιδεύει αλλά συνεχίζεις να το θέλεις.

Σε σχέση: Θέλεις να περιποιηθείς το σύντροφό σου αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Φρόντισέ τον, υποστήριξέ τον, αν χρειάζεται μια τόνωση αλλά διατηρώντας παράλληλα τη δική σου συναισθηματική ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ίσως κάποια θέματα ξυπνήσουν την ευαίσθητη πλευρά σου και σου επαναφέρουν μνήμες από το πρόσφατο ερωτικό σου παρελθόν ή σε ταξιδέψουν σε κάποιες άλλες στιγμές, γεμάτες ζεστασιά και οικειότητα που σήμερα θα νιώσεις την έλλειψή τους.

Σε σχέση: Τα σχέδιά σου για ένα συναρπαστικό βράδυ με το ταίρι σου ενδεχομένως να πάρουν άλλη τροπή γιατί κυριαρχεί περισσότερο το ρομαντικό παρά το σεξουαλικό κομμάτι. Δεν είχες στο νου σου εκ βαθέων συζητήσεις και αγαπησιάρικες εξομολογήσεις αλλά δε θα σε χαλάσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Άκρως ρομαντική είναι η διάθεσή σου σήμερα αλλά και έντονη η ανάγκη να μοιραστείς με κάποιο άτομο τα εσώψυχά σου. Πιθανόν να νιώσεις μοναξιά γι' αυτό καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα ή να επισκεφτείς κάποιο συγγενή σου για να αλλάξεις τον αέρα σου.

Σε σχέση: Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου ίσως είναι φορτισμένη συναισθηματικά αλλά θα λύσει κι ένα μυστήριο που σου δημιουργούσε αμφιβολίες γιατί δεν ήξερες πώς να εκλάβεις μια συμπεριφορά από την πλευρά του.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Παρά τους ήρεμους ρυθμούς της ημέρας, ο ερωτισμός υπάρχει και ενδεχομένως να τον ενισχύσει ένα άτομο που θα σε προσελκύσει με αρκετή ευγένεια και σχεδόν θα σε μαγέψει με το στυλ του. Φρόντισε να χαρείς τη συντροφιά του αλλά μην το υποτιμήσεις, ούτε και να ξανοιχτείς παραπάνω απ' όσο πρέπει.

Σε σχέση: Μια όμορφη βραδιά σε περιμένει σήμερα γιατί δεν αποκλείεται εσύ ή το ταίρι σου να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαρείτε τον έρωτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Πιθανόν να γνωρίσεις κάποιο άτομο σήμερα που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σου δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ψάχνεις. Να σε καταλαβαίνει, να σε νοιάζεται και να σε στηρίζει σε όποια σου προσπάθεια. Όμως θυμήσου ότι σχεδόν κάθε άνθρωπος που πρωτοσυναντάς μια χαρά είναι, μετά αρχίζουν τα όργανα...

Σε σχέση: Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να αφήσετε για λίγο τις διαφορές σας και να έρθετε πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ήρεμη και χαλαρωτική, κάτι που σου χρειάζεται μετά από ένα συναισθηματικά φορτισμένο διήμερο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια μικρή παύση και να σκεφτείς τις ανάγκες και τα θέλω της ερωτικής σου ζωή.

Σε σχέση: Θα είσαι εσωστρεφής, μυστήριος/α ή τουλάχιστον λιγομίλητος/η σήμερα παρά τις ερωτήσεις του συντρόφου σου γιατί θέλεις πρώτα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου και μετά να τα συζητήσεις μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, ειδικά αν είσαι μέσα στον ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο που πάει να δημιουργηθεί στην ερωτική σου ζωή. Εντούτοις, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο και να ρίξεις τους τόνους για να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα αλλά και να διατηρήσεις τον έλεγχο της κατάστασης.

Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι κάτι απασχολεί το σύντροφό σου που δεν στο λέει κι αυτό σε βάζει σε ανησυχία. Δεν χρειάζεται όμως να γίνεις πιεστικός/η για να μάθεις. Απλά να είσαι δίπλα του, όταν θελήσει να σου ανοιχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Μην αφήνεις να σε συνεπάρει ένας έρωτας σήμερα που θα σε κάνει να ξεχάσεις μια σημαντική επαγγελματική υποχρέωση ή μια υπόσχεση που έχεις δώσει. Περίμενε μέχρι το βραδάκι και μετά κάνε ό, τι θέλεις. Θυμήσου ότι όσο δεν έχεις το μυαλό σου σε αυτά που πρέπει, θα κάνεις λάθη ή παραλείψεις και θα καθυστερήσεις περισσότερο.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να χαλαρώσεις στο σπίτι με το έτερο ήμισυ, να δειπνήσετε, να πείτε τα νέα σας και να και να απολαύσετε μια γλυκιά, ήρεμη βραδιά ως ζευγάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η φαντασία σου σήμερα θα ξεμακρύνει πολύ και το μυαλό σου θα κατακλύσουν εικόνες από καταστάσεις που θα ήθελες να βιώσεις με ένα άτομο. Σαφώς τα όνειρα δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αλλά το θέμα είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να γίνουν κάποια στιγμή πραγματικότητα, αν όχι όλα, τουλάχιστον ένα μέρος τους.

Σε σχέση: Κάποια εξομολόγηση ή κατάθεση ψυχής από το σύντροφό σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις ενοχές ή άβολα με μια απότομη ή άδικη συμπεριφορά που είχες απέναντί του πριν λίγο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Το καλύτερο είναι να αφεθείς σήμερα και να ζήσεις κάτι έντονα συναισθηματικό και ρομαντικό, χωρίς να ψάχνεις να βρεις τι ήταν αυτό που το προκάλεσε. Άσε το ρεύμα να σε παρασύρει και μη ζορίζεις ούτε να ζορίζεσαι με διάφορα ερωτήματα. Από αύριο που οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές το ξαναβλέπεις.

Σε σχέση: Πέρα από το σεξουαλικό, έντονο είναι και το συναισθηματικό στοιχείο σήμερα στη σχέση σου που ο συνδυασμός τους θα δημιουργήσει πολύ αισθησιακές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στο να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και το ρομαντισμό σου αλλά και να ενισχύσει την αισιοδοξία που διαθέτεις. Φρόντισε όμως να έχεις πάντα μια μικρή επαφή με την πραγματικότητα, όχι μόνο με τα σύννεφα γιατί η αθωότητα έως αφέλεια που δείχνεις συχνά στα ερωτικά σου στο τέλος σε φτάνει στην απογοήτευση.

Σε σχέση: Το παν για σένα είναι να επικρατεί η γαλήνη στη σχέση σου και προκειμένου να είσαι καλά με το σύντροφό σου ίσως σήμερα ξεχάσεις ή αναβάλεις να κουβεντιάσεις κάποια θέματα μαζί του γιατί ξέρεις ότι μπορεί να χαλάσουν το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Μην τα αφήσεις όμως στην άκρη για πολύ....

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved