Ερωτικό ωροσκόπιο 4/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν είσαι έτοιμος/η να ζήσεις έναν έντονο και μοιραίο έρωτα καλά θα κάνεις σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να είσαι πιο συγκρατημένος/η ή να αρκεστείς στις ερωτοτροπίες και το φλερτ και να φρενάρεις οτιδήποτε θα μπορούσε να πάρει σοβαρές διαστάσεις.
Σε σχέση: Είναι απαραίτητο να ξεφορτωθείς μια και καλή συνήθειες, πράγματα αλλά και συμπεριφορές που σε ταλαιπωρούν και πάνε πίσω τη σχέση σου. Μην διστάσεις να δώσεις τελεσίγραφο, αν δεις ότι με τα λόγια και τις συζητήσεις δε βγαίνει άκρη.
Tip της ημέρας: Η αγάπη είναι μια φωτιά που ποτέ δεν ξέρεις αν θα ζεστάνει τη καρδιά σου ή θα σου κάψει το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια φοβία ή ανασφάλεια ίσως σε αποτρέψει από το κάνεις μια κίνηση στα ερωτικά σου ή να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου. Θα αποτύχεις σίγουρα αν βασιστείς στη λογική σου κι όχι στη διαίσθησή σου που σήμερα λειτουργεί άψογα.
Σε σχέση: Έχεις ένα ψυχολογικό βάρος γιατί νιώθεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις για να σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου στράφι. Αν νομίζεις ότι έχεις παραφορτωθεί είναι καιρός να αρχίσεις τις περικοπές.
Tip της ημέρας: Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η φλόγα του ερωτικού πάθους είναι αρκετά έντονη σήμερα και ίσως σε «τσουρουφλίσει» αν δεν έχεις πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις. Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί αλλά καλά θα κάνεις να μην υποκύψεις ελαφρά τη καρδία...
Σε σχέση: Μια ένταση σε όλα τα επίπεδα πρόκειται να βιώσεις σήμερα με το ταίρι σου που η αρχή ίσως προκληθεί από ένα οικονομικό θέμα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ή να την εκτονώσεις αλλού για να ηρεμήσετε.
Tip της ημέρας: Το ερωτικό πάθος είναι για τα άλλα πάθη ό, τι το νευρικό σύστημα για τη ζωή. Τα υποστηρίζει και τα δυναμώνει όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι πίκρες και οι καημοί μπορεί να σε πνίξουν σήμερα γιατί ένα άτομο που θέλεις δε φαίνεται να ανταποκρίνεται. Μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσεις το κεφάλαιο μαζί του για να ξεκολλήσεις και να πας παρακάτω.
Σε σχέση: Ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα ίσως προκύψει σήμερα και θα σε φορτώσει τόσο που ίσως αρχίσεις να τα βάζεις με το σύντροφό σου. Επειδή ταράσσεται ένας τομέας δεν είναι απαραίτητο να διαταραχθεί κι ο άλλος και να απομακρύνεις το μόνο άνθρωπο που μπορεί να σου σταθεί.
Tip της ημέρας: Ο χωρισμός ελαττώνει τα μέτρια πάθη και δυναμώνει τα μεγάλα, όπως ο άνεμος σβήνει τα κεριά αλλά φουντώνει τις φωτιές.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Τα νεύρα σου δεν είναι καλά ενώ διάφορες αρνητικές σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό σου και στα κάνουν ακόμα χειρότερα. Αν υπάρχει ένα άτομο που παίζει μαζί σου ή σε κρατάει σε αναμονή, τότε είναι η κατάλληλη μέρα να το ξαποστείλεις ή να του κόψεις το βήχα μια και καλή.
Σε σχέση: Σαφώς και εμπιστεύεσαι τη γνώμη του συντρόφου σου για τη λήψη κάποιων σημαντικών αποφάσεων, αλλά η σημερινή σου σύγχυση ίσως σε σπρώξει να κινηθείς μυστικά απ' αυτόν.
Tip της ημέρας: Οι αρνητικές σκέψεις δεν οδηγούν ποτέ σε θετικές πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η «όλα ή τίποτα» στάση σου σήμερα είναι ακριβώς στο πνεύμα της ημέρας, όχι όμως και η πιο ενδεδειγμένη για έναν άνθρωπο μετρημένο και συνετό σαν κι εσένα που μπορεί μεν να έχεις μπουχτίσει από τα ήξεις-αφήξεις ενός ατόμου αλλά η ακραία συμπεριφορά ίσως οδηγήσει στην οριστική ρήξη.
Σε σχέση: Ίσως βγάλεις επικίνδυνο ανταγωνισμό ή τάσεις ζήλειας στο ταίρι σου κι είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο. Μην το παρακάνεις όμως με τα επικριτικά σχόλια ή το σαρκασμό.
Tip της ημέρας: Η ζήλεια θα ήταν πολύ λιγότερο βασανιστική, αν κατανοούσαμε ότι ο έρωτας είναι ένα πάθος τελείως άσχετο με τα προσόντα μας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε σπρώχνει να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα αλλά αγνοείς ένα βασικό στοιχείο: πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις μακροβούτι χωρίς μπουκάλα οξυγόνου κι ό, τι βγει. Είσαι;
Σε σχέση: Το να βαρυγκωμάς και να υπομένεις διάφορα στη σχέση σου για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες μόνο κακό θα σου κάνει μακρόχρονα. Είναι μια ευκαιρία να ανακατέψεις την τράπουλα ξανά και να μοιράσεις καλύτερο φύλλο για σένα.
Tip της ημέρας: Τα περισσότερα δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σ' αυτή τη ζωή από το «ναι» που ειπώθηκε πολύ γρήγορα, ή το «όχι» που ειπώθηκε πολύ αργά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να θέσεις ορθά κοφτά το τι ζητάς από ένα άτομο που θέλεις ερωτικά και ίσως το συναντήσεις σήμερα, είναι απόλυτα υγιές αλλά καλό θα ήταν να μην μπεις σε τέτοια διαδικασία, αν δεν έχεις εκτιμήσει επακριβώς τις ανάγκες σου γιατί στην πορεία ίσως αυξηθούν και δεν θα μπορεί να στις καλύψει.
Σε σχέση: Πριν πεις κάτι που ίσως μετανιώσεις, σκέψου ότι τα λόγια σου μπορεί να επηρεάσουν την ήδη ευαίσθητη σχέση σου. Μοιράσου αυτό που έχεις στην καρδιά σου, χωρίς όμως να το φορτίσεις παραπάνω συναισθηματικά.
Tip της ημέρας: Προσπάθησε να καταλάβεις τις δυνατότητές σου, πριν μάθεις που βρίσκονται τα όρια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα, πέρα από τα διάφορα δράματα, επιφυλάσσει κι έντονα ερωτικά πάθη γι' αυτό καλό είναι να προσέχεις να μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος/η. Κοινώς, αν ξεκινήσεις για κάτι απλό για να περάσεις την ώρα σου ίσως βρεθείς δεμένος/η πισθάγκωνα σε μια κατάσταση που δε θα μπορείς να ξεκόψεις. Το πισωγύρισμα δεν ενδείκνυται...
Σε σχέση: Διάφορες ανασφάλειες ή απαισιοδοξία μπορεί να σε καταβάλλουν σήμερα και ίσως δεν είσαι στα καλύτερά σου. Το σεξ ως τόνωση ενέργειας είναι η καλύτερη διέξοδος.
Tip της ημέρας: Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν' αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η απολυτότητά σου εντείνεται σήμερα και ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα άτομο πολύ σκληρά και να του κόψεις τελείως το βήμα αν τύχει και σε προσεγγίσει ερωτικά. Μπορεί να είσαι μόνος/η αλλά δεν πρόκειται να συμβιβαστείς με το μέτριο (κατά τη δική σου γνώμη) για να βγεις από τη μοναξιά σου. Προτιμάς να μείνεις με το τίποτα.
Σε σχέση: Θα είναι αρκετά δύσκολο να χειριστείς ένα ζήτημα γι' αυτό θα είσαι κάπως απόμακρος/η ή ψυχρός/η με το ταίρι σου. Αν δεν τεθούν όμως όλα επί τάπητος για να βρεθεί οριστική λύση, τότε η κατάσταση θα χειροτερέψει.
Tip της ημέρας: Βρίσκουμε καταφύγιο στη μετριότητα, από απελπισία για το ωραίο που ονειρευτήκαμε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως υπάρχει κάτι στα σκαριά που όμως ακόμα έχεις τις αμφιβολίες σου και σήμερα πιθανόν θα ενταθούν από κάποιες κινήσεις του συγκεκριμένου ατόμου. Μπορεί μέχρι τώρα να το έχεις κρατήσει κρυφό αλλά μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να το εκμυστηρευτείς σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο.
Σε σχέση: Ψυχολογικά δεν είσαι στα καλύτερά σου και μια απαισιοδοξία σε έχει κυριεύσει γι' αυτό καλό θα ήταν να ζητήσεις από το ταίρι σου να μείνεις λίγο μόνος/η μέχρι να ξαναβρείς τις ισορροπίες μέσα σου.
Tip της ημέρας: Κάτι ασήμαντο μπορεί να μας ανακουφίσει, επειδή κάτι ασήμαντο μπορεί να μας στενοχωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Καλείσαι να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος/η στο τι θέλεις και τι ζητάς από ένα άτομο αλλιώς να αποφύγεις σήμερα να το συναντήσεις. Δεν μπορείς συνεχώς να το έχεις στην αμφιβολία επειδή συναισθηματικά φοβάσαι να ξανοιχτείς ή προσπαθείς να εξασφαλιστείς έστω και στο μίνιμουμ.
Σε σχέση: Μια έξοδος σήμερα μάλλον δε θα καταλήξει ευχάριστα είτε γιατί θα τσακωθείτε για ένα θέμα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ή γιατί ένα φλερτ θα προκαλέσει τη ζήλεια του ενός από τους δύο. Μόνη λύση, να κατεβάσεις ρολά για να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.
Tip της ημέρας: Ο ντροπαλός άνθρωπος είναι τρομοκρατημένος πριν τον κίνδυνο, ο δειλός κατά τη διάρκεια και ο θαρραλέος μετά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved