Ερωτικό ωροσκόπιο 1/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/10

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση φυσικά και είναι ακμαία, αφού ολόκληρη Αφροδίτη σου θρονιάστηκε στον 7ο οίκο, αλλά έχεις μια ανασφάλεια, ένα κράτημα σήμερα να ρισκάρεις με ένα άτομο. Καλά κάνεις γιατί δεν ευνοούνται οι αυθορμητισμοί. Καλύτερα να έχεις στρατηγική στις κινήσεις σου.
Σε σχέση: Πες- πες ο σύντροφός σου ίσως σε πείσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι για να γίνει πιο άνετο. Αν δεις όμως ότι χάνει το στυλ του, να παρέμβεις δραστικά.
Tip της ημέρας: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στον έρωτα

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ό, τι ακούσεις κι ό, τι δεις σήμερα σχετικό με ένα άτομο που σου αρέσει πάρε το σοβαρά υπόψη σου και μην αγοράζεις αγρό... Είναι ενδείξεις για να ξέρεις τι σου γίνεται κι αν μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάτι πιο σοβαρό.
Σε σχέση: Το να αρχίσετε να λέτε ο καθένας τα δικά του δεν βγάζει πουθενά. Έχεις ακράδαντα επιχειρήματα; Τότε χρησιμοποίησέ τα. Αν όχι, την πάτησες!
Tip της ημέρας: Άκου, όχι για να απαντήσεις αλλά για να καταλάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σε δύο πράγματα θα είσαι κολλημένος σήμερα, στα λεφτά και το σεξ. Η σειρά είναι τυχαία αλλά σημαντική για σένα που και τα δύο σου φαίνονται ότι ατονούν και πρέπει να αρχίσεις να τα ενισχύεις. Ευκαιρίες υπάρχουν, πάντως αρκεί να τις εκμεταλλευτείς!
Σε σχέση: Χαράς ευαγγέλια για το σύντροφό σου γιατί η ερωτική σου διάθεση θα είναι τέτοια που θα τον προκαλείς απροκάλυπτα με διάφορα τερτίπια.
Tip της ημέρας: Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία αλλά καλό είναι να το κυνηγήσεις γιατί θα σε διευκολύνει σε πολλά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια γνωριμία με ένα άτομο, προσγειωμένο, που εμπνέει εμπιστοσύνη είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης με μεγαλύτερης ηλικίας από σένα. Γι' αυτό ντύσου, στολίσου και πήγαινε σε αυτή τη συνάντηση που σε έχουν καλέσει.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο ρεαλιστή Αιγόκερω αντιλαμβάνεσαι ότι με ευχές και ελπίδα δεν πρόκειται να κάνεις προκοπή. Πάρε πρωτοβουλίες να επιλυθούν κάποια θέματα στη σχέση σου.
Tip της ημέρας: Συν Αθηνά και χείρα κίνει...

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπομονή δεν έχεις και ώρες-ώρες προβαίνεις σε άστοχες κινήσεις που το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκτίθεσαι. Σεμνά... Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, οργάνωσε τις σκέψεις σου κι ύστερα προσέλκυσε ένα άτομο, Όσο πας "βουρ κι ό, τι γίνει" δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.
Σε σχέση: Είναι ημέρα ξεκούρασης και χουχουλιάσματος με το ταίρι σου. Αγκαλίτσες, ταινιούλα, ποπ-κορν και κουβερτούλα!
Tip της ημέρας: Η υπομονή είναι αρετή, απόκτησέ την!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαν μαθητής σε διαγώνισμα έχεις πέσει με τα μούτρα σήμερα να λύσεις μια εξίσωση στα ερωτικά σου όπου Χ είναι το ιδανικό ταίρι για σένα και Ψ ο τρόπος που θα το κατακτήσεις. Όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος σου, τόσο πιο πολύ πορώνεσαι εσύ και δεν το βάζεις κάτω. Θα καταλήξεις στο σωστό αποτέλεσμα ακόμα κι αν σου πάρει λίγο χρόνο.
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου, ακόμα και σε ένα σινεμά θα είναι αναζωογονητική και για τους δύο, αρκεί να μην τσακωθείτε για το τι έργο θα δείτε.
Tip της ημέρας: Για να πετύχεις χρειάζεσαι σαφή στόχο και επιμονή.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Φτιάξε ένα σχέδιο δράσης για να πετύχεις το καλύτερο στα αισθηματικά σου. Έχεις τα προσόντα και την εύνοια να τα καταφέρεις, αρκεί να συμμαζευτείς λίγο και να μην είσαι όσα παίρνει ο άνεμος. Επίσης καλό είναι να μην βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη γιατί τα θαύματα είναι λίγο δύσκολα στις μέρες μας.
Σε σχέση: Δεν ήρθε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να συμβιβαστείς με το μέτριο, αυτό το έκανες κι από μόνος/η. Αλλά, για να αναβαθμίσεις την προσωπική σου ζωή και να της προσδώσεις μια νέα πνοή, μια ποιότητα. Ξεκίνα λοιπόν!
Tip της ημέρας: Να απλώνεσαι μέχρι εκεί που σε σκεπάζει το πάπλωμα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν αφήσεις να σε παρασύρουν τα πάθη σου που τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί και διατηρήσεις μια σταθερή γραμμή στη συμπεριφορά σου, τότε όλα θα πάνε μια χαρά. Είναι νωρίς ακόμα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σ' αρέσει. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να χάσεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Να είσαι επιφυλακτικός/η με τις απόψεις κάποιων συγγενικών σου προσώπων και μην τους αφήσεις να σε επηρεάζουν αρνητικά για τη σχέση σου.
Tip της ημέρας: Μικρά βήματα τη φορά φέρνουν τη μεγάλη αλλαγή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η περιπετειώδης σου διάθεση θα μπει για ένα περίπου διήμερο στο ψυγείο και θα στα ερωτικά σου θα ανατρέξεις στις πρόσφατες εμπειρίες σου. Αν αποφύγεις λάθη που έκανες στο παρελθόν, τότε το μέλλον σου θα είναι σαφώς καλύτερο. Αρκεί να τα αναγνωρίσεις. Ε, πώς να το κάνουμε; Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι...
Σε σχέση: Αν αντιμετωπίζεις ένα οικονομικό θέμα, εκμυστηρεύσου το στο ταίρι σου. Η δική του ματιά είναι αντικειμενική και μπορεί να σε βοηθήσει.
Tip της ημέρας: Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν, τι να απολαμβάνει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το ενδιαφέρον το κερδίζεις με την προσωπικότητά σου, ερωτική έλξη ασκείς, είσαι το φαβορί για αυτό το διήμερο αυτό με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το μόνο που σου μένει είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές του. Όσο γεμίζεις με αυτοπεποίθηση τόσο λιγότερο θα έχεις την ανάγκη της επιβεβαίωσης.
Σε σχέση: Η σχέση σου είναι σε γραμμή προτεραιότητας και πρέπει να απαντήσεις αμέσως. Κάποια σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σου είναι η κατάλληλη μέρα να μπουν σε εφαρμογή.
Tip της ημέρας: Να επαινείς με θράσος τον εαυτό σου. Όλο και κάτι θα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ερωτικές επιλογές που κάνεις συχνά δε σε δικαιώνουν γιατί βασίζεσαι πολύ περισσότερο στο εγκεφαλικό κομμάτι της επαφής. Για να μπορέσεις όμως να συνυπάρξεις με ένα άτομο έχεις ανάγκη και άλλα βασικά πράγματα που σήμερα θα τα αντιληφθείς, αν κάτσεις να ψαχτείς.
Σε σχέση: Μπορεί να στριμωχτείς σήμερα από το σύντροφό σου να αναλάβεις κάποια πρακτικά θέματα που έχεις αφήσει καιρό σε εκκρεμότητα.
Tip της ημέρας: Άνευ των αναγκαίων αδύνατον και ζην και εύ ζην

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κινηθείς πιο ρεαλιστικά στα ερωτικά σου και να μην αφήσεις τη φαντασία σου να σε κατευθύνει γιατί τότε κάνεις λάθη που σου στοιχίζουν. Εσύ είσαι καμωμένος/η από άλλο υλικό. Δε γίνεται να μην παρασυρθείς. Γιατί ταλαιπωρείσαι; Το μόνο που σε προστατεύει είναι η διαίσθησή σου.
Σε σχέση: Οι φίλοι ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση ενός προβλήματος που αντιμετωπίζετε σαν ζευγάρι. Μια συμβουλή από κάποιο πιο έμπειρο σε αυτά τα θέματα δε βλάπτει.
Tip της ημέρας: Έχε το νου σου μη σου χαθεί το δοχείο της φαντασίας σου

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved