Ερωτικό ωροσκόπιο 30/9

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Ζυγό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/9

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για σένα αφού μέσα στη χαρά και τον ενθουσιασμό και στο «αχ, περάστε να σας τρατάρω ένα φοντανάκι» θα υποδεχτείς την Αφροδίτη στο Ζυγό. Τέρμα η επιθετικότητα, η αποτομία και οι εντάσεις. Ευγένεια, καλοί τρόποι... Όλο το σαβουάρ βιβρ θα ξεσκονίσεις. Και ύστερα πώς να σου αντισταθεί το αντίθετο φύλο που θα λιώνει με ένα σου λόγο, με μια σου κίνηση, με ένα σου βλέμμα; Και για σένα που έχεις σχέση όμως, όλα ζάχαρη και μέλι. Μη σου πω ότι θα έχεις και τα δωράκια σου από το έτερο ήμισυ. Στα όπα-όπα θα σε έχει αλλά και συ δε θα πας πίσω! Αυτά είναι!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη από σήμερα βρίσκεται στο Ζυγό κι ένα ξανάνιωμα θα το νιώσεις βαθιά μέσα σου. Καταρχήν σου φεύγουν τα πολλά άγχη της δουλειάς. Λίγο το 'χεις; Άσε που κάποιο τυχερό μπορεί να σου προκύψει, κανά μπόνους από το αφεντικό ή και να βρεις μια, αν είσαι άνεργος/η. Με ανεβασμένη ψυχολογία όλα γίνονται. Ακόμα και να βρεις το άλλο σου μισό, ειδικά εσύ που έχεις γεννηθεί πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Αν είσαι σε σχέση, ωραία είναι να χουζουρεύεις στον καναπέ αγκαλίτσα με το σύντροφο και να μασουλάτε διάφορα αλλά κανόνισε μη φύγει η Αφροδίτη και σου αφήσει 3-4 κιλά, έτσι για να τη θυμάσαι!

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πάμε για άλλα, πάμε για άλλα, για μικρά και για μεγάλα» θα αρχίσεις να σιγομουρμουρίζεις σήμερα όχι όμως με δάκρυ και καημό αλλά μάλλον με ανυπομονησία να ζήσεις φρέσκες ερωτικές εμπειρίες. Γιατί όχι; Πέραση θα έχεις και επικοινωνιακά θα κάνεις το παιχνίδι σου. Όσο για το φλερτ, λίγο το πονηρό γελάκι, λίγο το πικάντικο υπονοούμενο εύκολα θα πέσει στην αγκαλιά σου το άτομο που θέλεις. Εσύ που έχεις σχέση, το σπίτι δε θα σας βλέπει αφού όλο και κάπου θα έχεις να πας με το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πράγματα στα ερωτικά θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, ιδιαίτερα αν έχεις σχέση που μέχρι και συμβίωση μπορεί να σκεφτείς, όχι τίποτα να μειώσεις και τα έξοδα. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις τη διάθεση να ανανεώσεις, όσο μπορείς το σπίτι σου γιατί κρίση είναι, μην το ξεχνάμε, άρα επιλογές περιορισμένες. Όμως αντιλαμβάνεσαι ότι όσα πιο πολλά κάνεις για το τσαρδί σου τόσο πιο ευτυχισμένος/η γίνεσαι και η χαρά αντανακλά στο πρόσωπό σου. Μην απορήσεις λοιπόν γιατί θα αρχίσουν να σε γλυκοκοιτούν διάφορα άτομα. Εσύ παρόλα αυτά μην τρέξεις αμέσως στο πρώτο! Να είσαι λίγο «μα» και «αλλά» για να σιγουρευτείς ότι αξίζει μια ευκαιρία!

ΛΕΩΝ
Διπλωματία, συμβιβαστική διάθεση και διατήρηση ισορροπιών και ρόλων.
Το τρίπτυχο που θα σε κάνει φαβορί σε όλες τις συναντήσεις και τις συναναστροφές σου. Ακόμα κι ένα άτομο που θέλεις αλλά σου είχε σπάσει τα νεύρα με τη συμπεριφορά του και τις κόνξες του εσύ, εκεί, το τροπάρι σου «μα ποιο είναι το πρόβλημα, ας το συζητήσουμε». Μπορεί να ακούσεις ένα σωρό χαζές δικαιολογίες αλλά μη ρίξεις το επίπεδό σου. Έτσι θα βγεις νικητής/α στο τέλος και μάλιστα χωρίς να έρθεις σε κόντρα. Την ίδια συνταγή να εφαρμόσεις και στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν ξέρω αν το στρώμα θα είναι καπιτονέ ή το πάπλωμα σατέν πάντως το σίγουρο είναι με την Αφροδίτη στο 2ο οίκο σου θα πάρει φωτιά. Έτσι κι αλλιώς είχες μπει από πριν στη διαδικασία να βγάζεις προς τα έξω το ερωτικό σου πρόσωπο, όχι τίποτα, αλλά να κλείσεις και τα στόματα εκείνων που σε κατηγορούσαν για αδιάφορο/η, περίεργο ή και κρύο/α. Τώρα ποιος σε πιάνει! Αλλά ο ρομαντισμός, ρομαντισμός όμως γιατί καλή είναι η ποσότητα αλλά σαν την ποιότητα δεν έχει. Κι αν έχεις σχέση, η αναβάθμιση της σεξουαλικής σου ζωής ή η προσπάθεια να την εμπλουτίσεις με διάφορα στοιχεία θα πιάσει τόπο.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη χθες το βράδυ χτύπησε την πόρτα του ζωδίου σου και μπορεί να μην ήταν ευγενικό που σε επισκέφτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα αλλά καθόλου δε σε ενόχλησε. Ίσα-ίσα τσακίστηκες να την υποδεχτείς, αφού με άδεια χέρια δεν ήρθε. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θέλεις να είσαι άψογος/η εμφανισιακά και αντιλαμβάνεσαι ότι για ένα μήνα περίπου, θα αιχμαλωτίζεις τους πάντες. Μαλλί, ντύσιμο, μακιγιάζ, στυλ ανανεώνονται και εμπρός. Πήγαινε και γοήτευσε. Οι πιθανότητες να αποκτήσεις το άτομο που λαχταρά η καρδιά σου είναι με το μέρος σου. Αν είσαι σε σχέση, χατίρι ο σύντροφος δε θα σου χαλάσει αφού θα είσαι μέσα στη γαλιφιά και τα γλυκόλογα, αρκεί και συ να μην το παρακάνεις με τις απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ψυχολογία σου αλλάζει προς το καλύτερο, κάτι που φυσικά σου δίνει το δικαίωμα να αρχίσεις να κάνεις σχέδια και να φαντάζεσαι διάφορα, οπότε άσε το μυαλό σου να δουλέψει χωρίς αρνητικές επιδράσεις και να πάει λίγο μακρύτερα από το συνηθισμένο. Ε, τώρα αν σου ανοίξει την όρεξη η Αφροδίτη και ζητάς λαγούς με πετραχήλια είναι άλλο θέμα. Πρόσφερε στον εαυτό σου μια πολυτέλεια γιατί του αξίζει κι αν είσαι ελεύθερος/η, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να σκάσει μύτη ένα καινούργιο πρόσωπο στη δουλειά που να σου ταιριάζει και να τα πάτε μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακόμα και να ήθελε κάποιος να σου κρατήσει κακία, δε μπορεί λόγω του αστείρευτου χιούμορ σου και την παιδικής αφέλειας που ώρες-ώρες έχεις, πόσο μάλλον τώρα που ακόμα κι οι γνωστές σου υπερβολές και ο περίσσιος σου ενθουσιασμός θα θεωρούνται στοιχεία της γοητείας σου και θα μπορείς με αυτά να τουμπάρεις και το πιο δύσκολο άτομο. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις και ένα Άρη που σε αβαντάρει οπότε στα ερωτικά λύνεις και δένεις. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα περάσεις καλά είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, και θα κάνεις πολλές γνωριμίες και νέες παρέες και φιλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείς να πείσεις όλο τον κόσμο ότι είσαι σκληρό καρύδι και δεν σου χρειάζονται ούτε κομπλιμέντα ούτε κολακείες, αφού είσαι ικανός/η να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το βάλεις σκοπό. Μπράβο σου, όχι μπράβο σου, αλλά με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα δεις ότι τελικά ο καλός ο λόγος μετράει και όσο παίρνεις τα εύσημα τόσο θα καμαρώνεις κι όσο καμαρώνεις, τόσο θα ενισχύεται το Εγώ σου και θα πετάξεις στην άκρη κρατήματα και ανασφάλειες άρα θα είναι και πιο εύκολο να πετύχεις και κάποιον από τους ερωτικούς σου στόχους. Μη σου πω ότι θα αρχίσεις να δίνεις βάση παραπάνω και στην εξωτερική σου εμφάνιση, αφού θα διαπιστώσεις ότι έχεις όμορφα στοιχεία που δεν τα εκμεταλλεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δε χρειάζεται να μεταναστεύσεις για να βρεις την αγάπη, αν και ένα ταξιδάκι θα βόηθαγε να ανοίξουν οι ορίζοντές σου λίγο, να δεις βρε παιδί μου και καμιά καινούργια φάτσα, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Αν λοιπόν ψάχνεις κάποιο άτομο να σε ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται, κλείσε τα λάπτοπ, τα κομπιούτερ και τα βιβλία σου και άρχισε να κυκλοφορείς. Όχι ότι δεν μπορείς να βρεις μέσω κάποιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά βγαίνοντας έξω αυξάνεις τις πιθανότητες. Αν είσαι σε σχέση, θα γίνεις πιο συμβιβαστικός/η στις συζητήσεις με το ταίρι σου και δε θα θέλεις να το προκαλέσεις. Απίστευτο;

ΙΧΘΥΕΣ
Από λεφτά καλά θα πας, από ερωτικά καλύτερα, τι άλλο θες; Για Αφροδίτη μιλάμε, όχι ό, τι κι ό, τι. Λοιπόν, ανασκουμπώσου κι εσύ να κάνεις δυο τρεις βασικές κινήσεις και μην περιμένεις με σταυρωμένα χέρια να σου 'ρθουν εξ ουρανού. Άμα σου έχουν κάνει και μια πρόταση για γνωριμία, δέξου την και συνάντησε το άτομο. Ενδεχομένως και να σου αρέσει. Αν όχι, μην αγχώνεσαι, θα υπάρξουν κι άλλα. Και πάρε και κείνα τα καινούργια εσώρουχα που ήθελες, γιατί μπορεί να σου χρειαστούν άμεσα... Πρωτίστως ερωτεύσου την ιδέα του να ερωτευτείς και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Αν έχεις σχέση, ήρθε η ώρα να... ξανασυστηθείτε σεξουαλικά με το σύντροφό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved