Ερωτικό ωροσκόπιο 28/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/9

ΚΡΙΟΣ
Περίεργο είναι το κλίμα που διαμορφώνεται σήμερα στη σχέση σου γι' αυτό καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερο προσοχή στα υπονοούμενα που μπορεί να πεταχτούν ή τα σήματα που μπορεί να πιάσεις γιατί αυτά που δε λέγονται ευθέως ίσως έχουν παραπάνω σημασία. Η ερωτική διάθεση παραμένει στα ύψη αλλά δεν είναι μια μέρα που ευνοεί αυθορμητισμούς και παρορμητικές κινήσεις γι' αυτό αν υπάρχει κάποιο άτομο που σου αρέσει, φρόντισε να σχεδιάσεις καλά τις κινήσεις σου πριν το προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχει μία ένταση σήμερα στη σχέση σου. Μπορεί κάτι να είχες κρατήσει μανιάτικο από χθες και δεν ήθελες να το βγάλεις στην επιφάνεια, τώρα όμως νιώθεις ότι αν δεν το πεις θα σκάσεις. Γεγονός είναι πάντως ότι αν δεν έχεις στοιχεία για το οτιδήποτε, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις γιατί θα εκτεθείς και θα δημιουργήσεις προηγούμενο. Φρόντισε να μην αφήνεις τα αισθήματα ζήλειας να σε τυφλώνουν γιατί δεν έχεις σωστή κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αδυναμία σου να καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα σήμερα για ένα ερωτικό σου θέμα, ίσως τελικά να είναι αυτή που θα σε βοηθήσει γιατί μάλλον χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και στοιχεία που πρέπει να επεξεργαστείς. Όποια απόφαση κι αν πάρεις μετά, θα ξέρεις ότι είναι η σωστή και δεν θα διακατέχεσαι από άγχος ή ενοχές. Γι' αυτό δες το από την θετική πλευρά και χαλάρωσε ή καταπιάσου με κάτι άσχετο για να μπορέσει να καθαρίσει τελείως το μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παραπονιέσαι, διαμαρτύρεσαι, βρίζεις, χτυπιέσαι αλλά τελικά όλο γύρω από ένα άτομο γυρίζεις και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Κι όχι τίποτα βάζεις και τον εαυτό σου και τους φίλους σου μέσα στη μιζέρια και να οι παρηγοριές και η υποστήριξη, μέχρι να ξανακάνεις τα ίδια. Συνήθως τα πράγματα είναι πιο απλά ακόμα και στις σχέσεις, εμείς τα κάνουμε περίπλοκα λόγω συναισθήματος. Αποδέξου ότι το θέλεις, με τα καλά του και τα στραβά του και άσε τις γκρίνιες, αφού ξέρεις ότι δεν θα πας και πολύ μακριά του. Τουλάχιστον ακόμα...

ΛΕΩΝ
Μάλλον είχες παραπάνω αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε ένα θέμα που αφορά στα ερωτικά σου και πίστευες ότι ήταν τόσο εύκολο που θα το ξεπέταγες και μετά όλα θα ήταν μέλι γάλα. Όσο όμως το σκαλίζεις, τόσο βλέπεις ότι τελικά τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα και ίσως έχουν ρίζες στο παρελθόν. Πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια για να το λύσεις αλλά πλέον δεν είσαι βέβαιος/η αν θέλεις να μπλεχτείς σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως ό, τι ανακαλύψεις θα σε βοηθήσει στο να πάρεις τη σωστή απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιο μυστικό που ίσως μάθεις σήμερα θα σε αναγκάσει να αρχίσεις να ερευνάς και να αναλύεις κάποια στοιχεία που όπως φαίνεται είναι πολύ σημαντικά για την προσωπική σου ζωή. Παρότι ορισμένα θα σε στενοχωρήσουν ή θα σε φέρουν σε προσωρινό αδιέξοδο, εντούτοις αξίζουν το χρόνο και την προσπάθεια να τα ψάξεις παραπάνω γιατί μόνο έτσι θα κατορθώσεις να σχηματίσεις εικόνα και να καταλήξεις στο τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η. Αν χρειαστεί, συζήτησέ τα με ένα έμπιστό σου άτομο.

ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερα ερωτική είναι για σένα η σημερινή ημέρα αλλά κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να ξανοιχτείς, να παίξεις, να φλερτάρεις μάλλον γιατί έχεις ένα ενδόμυχο φόβο να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο, μήπως και στο τέλος καταλήξεις στα πατώματα. Έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο δεν μπορείς να κάνεις στα αισθηματικά. Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να ρισκάρεις. Και είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις τις προετοιμασίες για να υποδεχτείς με κάτι και την Αφροδίτη που οσονούπω έρχεται να σε συναντήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν για κάποιους η ατμόσφαιρα είναι κάπως βαριά ή μουντή σήμερα για σένα είναι η κατάλληλη με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Ερμή που κατέφθασε κι αυτός. Ο έντονος ερωτισμός πάει χέρι – χέρι με την απολυτότητά σου και αυτό το «ή άσπρο ή μαύρο» στυλ σου εμποδίζει κάποια άτομα να σε προσεγγίσουν, αν δεν έχουν στο νου τους κάτι σοβαρό. Εσένα βέβαια σε βολεύει απίστευτα για να μη τρως και το χρόνο σου άδικα αλλά σου μειώνει και τις επιλογές. Αν είσαι σε σχέση, μια αποκάλυψη από το ταίρι σου ίσως σε προβληματίσει και δεν θα ξέρεις πώς να την αντιμετωπίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι η ψύχρα κάτι οι Σκορπιοί της ημέρας σήμερα μάλλον θα το ρίξεις στις εσωτερικές αναζητήσεις και τα μεγάλα ερωτήματα τύπου «ποιος είμαι», «τι θέλω», «που πάω». Με τέτοια διάθεση δεν είσαι η καλύτερη παρέα και μάλλον θα κάτσεις μόνος/η σου να ψαχτείς με τον εαυτό σου. Δεν είναι κακό, που και που να κάνεις μια παύση απ' όλους και όλα. Ίσως δεις αλήθειες που πριν δεν μπορούσες λόγω των αλλεπάλληλων περισπασμών. Μία από αυτές μπορεί να είναι κι ότι η αισθηματική σου ζωή δεν σε καλύπτει όπως είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι δύσκολος άνθρωπος και ιδιαίτερα απαιτητικός τόσο με τους γύρω σου όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό γι' αυτό και το ένα σου ξινίζει και το άλλο σου βρωμάει σήμερα. Ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από ένα άτομο που σου αρέσει καθώς δεν αποδέχεσαι ότι ό, τι βλέπεις, αυτό είναι. Η καχυποψία σου έχει πιάσει ταβάνι και δεν εμπιστεύεσαι τίποτα αν δεν το δεις στην πράξη. Το να την αποβάλλεις είναι δύσκολο αυτή την περίοδο αλλά έτσι δεν κάνεις προκοπή. Ακολούθησε το ένστικτο κι όχι το κεφάλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα αυθόρμητο και ειλικρινές άτομο όπως εσύ ίσως τα βρει σήμερα λίγο σκούρα, καθώς με τη Σελήνη και τον Ερμή πλέον στον Σκορπιό ό, τι γίνεται δε λέγεται κι ό, τι λέγεται πρέπει να γίνει οπωσδήποτε γιατί μετά θα υπάρχουν δυσάρεστα επακόλουθα. Δαγκώνεις κι εσύ τι γλώσσα σου μήπως πάνω στην τούρλα σου πεις κάτι και μετά το άλλο άτομο σου ζητάει τα ρέστα, αν τυχόν και αλλάξεις γνώμη. Κι άντε μετά να το πείσεις ότι «αυτό ίσχυε για σήμερα, κι αύριο είναι μια άλλη μέρα». Εδώ που τα λέμε λίγο αυτοσυγκράτηση σου χρειάζεται...

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί σήμερα να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει ή θα σε επηρεάσει αρκετά και θα μπεις σε διαδικασία επιπλέον έρευνας και επανεξέτασης δεδομένων και κινήσεων απέναντι σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι όμως ότι χρειάζεται να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν την καλύτερη των προθέσεων και συχνά κινούνται με γνώμονα την κάλυψη των δικών τους αναγκών και ανασφαλειών κι όχι των ερωτικών συναισθημάτων τους. Αν μάθεις να τους ξεχωρίζεις ίσως γλυτώσεις από πολλά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved