Ερωτικό ωροσκόπιο 27/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/9

ΚΡΙΟΣ
Όλα δείχνουν ότι θα βιώσεις μια αρκετά ερωτική ημέρα, αφού η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό ενισχύει τόσο την λίμπιντό σου όσο και την έλξη που ασκείς, οπότε δεν είναι απίθανο ξαφνικά να σε προσεγγίζουν διάφορα άτομα σαν μαγνητισμένα. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις, όσο κι αν το νιώθεις, είναι η απολυτότητα και η ζήλεια που μπορεί να σε κυριεύσει, ειδικά αν είσαι σε σχέση, γιατί στο τέλος εσύ θα χαλαστείς περισσότερο και θα χάσεις το κέφι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετό ερωτισμό και πάθος περιλαμβάνει το μενού της σημερινής ημέρας για σένα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και είναι αποκλειστικά στο δικό σου χέρι να την χαρείς στο έπακρο, αρκεί να αποφύγεις κάποιες ανασφάλειες και κτητικές διαθέσεις προς το ταίρι σου γιατί τότε να είσαι σίγουρος/η ότι θα μιζερέψεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου εκεί που πρέπει για να απολαύσεις μια μαγική νύχτα και άσε τις προσωπικές σου φοβίες στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η, το έδαφος είναι στρωμένο για να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή στη σχέση σου σήμερα από εκεί που δεν το περίμενες ίσως σου χαλάσει τη διάθεση. Καλό θα ήταν όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην γίνεις σκληρός/η και απότομος/η με το ταίρι σου γιατί δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, πέρα από το προσωρινό ξέσπασμα. Εξέφρασε ανοικτά κάποια στοιχεία του που σε ενοχλούν αλλά με τρόπο σταθερό, σαφή και όχι με μπηχτές γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μην τα επαναλάβει κι όχι να προσβληθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ερωτική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου μεταδίδεται και σε σένα, κάνοντάς σε πιο αισθησιακό και σέξι από ποτέ και με διάθεση, αν είσαι ελεύθερος/η να φλερτάρεις, να γοητεύσεις και φυσικά να κατακτήσεις όποιο άτομο, σε ιντριγκάρει. Αν είσαι σε σχέση ίσως έχεις την τάση να κρύψεις κάποια συναισθήματά σου από το σύντροφό σου γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερα να τα δουλέψεις λίγο μέσα σου πριν πεις οτιδήποτε, αν και είναι πιο εύκολο σήμερα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΛΕΩΝ
Όλα θα είναι υπέροχα για σένα σήμερα μέχρι και το βραδάκι αλλά μετά μάλλον θα σοβαρέψουν παραπάνω τα πράγματα, καθώς είναι πιθανό να γίνεις πιεστικός/η με το ταίρι σου για κάτι που θέλεις πάρα πολύ και αν επιμείνεις, μάλλον θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Γι' αυτό, κάνε ένα βήμα πίσω και δώσ' του χρόνο να το επεξεργαστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη ένας ερωτικός σου στόχος που είναι πολύ πιο δύσκολος απ' ότι πίστεψες αρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο σίγουρος/η κι αν είσαι για κάτι, πολύ περισσότερο για κάποιο άτομο που σου αρέσει, θα ήταν έξυπνο σήμερα να αποφύγεις να ξεστομίσεις τις φράσεις «εγώ ποτέ...» κι «εγώ πάντα...». Μπορεί να σου 'ρχονται αυθόρμητα στο στόμα αλλά οι απόλυτες θέσεις και απόψεις έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα και αργότερα ίσως χρειαστεί να τις επιβεβαιώσεις. Ειδικά εσύ που έχεις σχέση, μέτρα καλά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις, αν έχεις κάτι σημαντικό να πεις στο σύντροφό σου για να μην παρεξηγηθείς μετά.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως κάποιο άτομο που θέλεις πολύ σε αναγκάσει με τον τρόπο του να ξανοιχτείς σε άγνωστα... σεξουαλικά νερά για να ανακαλύψεις καινούργιες και φυσικά πιο πικάντικες πτυχές της ερωτικής σου ζωής. Ό, τι αποκομίσεις από αυτήν την «έρευνα», μόνο ωφέλιμο θα είναι. Μην επιχειρήσεις να αλλάξεις το ταίρι σου έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Αν πραγματικά το αγαπάς, θα το αποδεχτείς όπως είναι κι όχι όπως θα ήθελες εσύ να είναι γιατί τότε δεν είναι ειλικρινή τα αισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο ζώδιό σου και φυσικά όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου. Αν και δεν είσαι από τα άτομα που ευχαριστιόνται να γίνονται αντικείμενο προσοχής γενικά, αυτό δεν ισχύει στο ερωτικό πεδίο που εκεί μάλλον το επιθυμείς. Και μιας και δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, θα εκμεταλλευτείς και την πιο μικρή που θα σου δοθεί. Ο μυστηριώδης μαγνητισμός που ασκείς είναι δεδομένος, οπότε τα λίγα λόγια και τα πολλά υπονοούμενα θα είναι αυτά που θα σε κάνουν ακαταμάχητο/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και Σάββατο δεν δείχνεις και πολύ ορεξάτος/η ίσως γιατί το μυαλό σου κάνει περίεργους συνδυασμούς σήμερα και σε έχει πιάσει μια ηττοπάθεια ή αναστολή, πιθανόν εξαιτίας ενός ατόμου που γνώρισες πρόσφατα και ενδιαφέρεσαι ερωτικά αλλά δεν βλέπεις σημάδια ανταπόκρισης από την πλευρά του και πιστεύεις ότι δε θα γίνει τίποτα μεταξύ σας. Ο περιπετειώδης Άρης στο ζώδιό σου όμως δεν εγκρίνει αυτή τη στάση. Παίξ' τα όλα ή τίποτα και ρισκάρισε να του εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι σε φάση που θα δεχτείς την οποιαδήποτε πίεση, ιδιαίτερα στα αισθηματικά θέματα γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι τουλάχιστον σπασμωδικές, αν όχι άσχημες. Εντούτοις, σήμερα ένα επίμονο αλλά όχι φορτικό φλερτ μάλλον θα το εκτιμήσεις και στο τέλος ίσως έρθεις σε πολύ... κοντινή απόσταση με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις μεγάλη διάθεση να ακούσεις πολλά λόγια από το σύντροφό σου και θα του ζητήσεις να σου δείξει την αγάπη του με πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδεχομένως να είσαι αρκετά ενθουσιασμένος/η με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και σε έχει εξιτάρει αλλά σήμερα μάλλον θα συγκρατήσεις όλη αυτή την ορμή και θα επιδείξεις ψυχραιμία και άνεση. Σαφώς ο ερωτισμός θα είναι παρών σε κάθε λέξη, ανάσα ή κίνηση αλλά εσύ θα προτιμήσεις να σιγουρέψεις την κατάσταση πριν υποκύψεις. Και μόνο που φαίνεται ότι αυξάνονται οι προοπτικές για κάτι καλό ανάμεσά σας είναι αρκετό για να πάρεις δύναμη και να περιμένεις τη συναρπαστική συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Το μυστήριο και ο αισθησιασμός φαίνεται ότι αναλαμβάνουν τα ηνία της ερωτικής σου ζωής σήμερα με τη Σελήνη στον επίσης υδάτινο Σκορπιό και εσύ θα φροντίσεις να τα τονίσεις όσο περισσότερο μπορείς και είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να μαγέψεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει πιθανότητα το σύντροφό σου να τον πιάσει απαισιοδοξία για ένα περίπλοκο θέμα που θα προκύψει και να μην είναι στα καλύτερά του για αυτό θα χρειαστεί τον παρηγορητικό σου λόγο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved