Ερωτικό ωροσκόπιο 26/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/9

ΚΡΙΟΣ
Ένα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο προμηνύεται για σένα, καθώς μέχρι και το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, ενισχύοντας το ρομαντισμό και την χαλαρή διάθεση στη σχέση σου. Από το βράδυ όμως τη θέση τους θα πάρουν η έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που εννοείται ότι δε θα χαλάσει κανέναν από τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα σήμερα γιατί ο μαγνητισμός σου θα είναι έντονος και θα τραβήξεις κοντά σου αρκετά άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι και το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον 7ο οίκο σου μάλλον θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής έως και βαρύς/α με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σε πλησιάσει ούτε ο σύντροφός σου. Η διάθεσή όμως θα βελτιωθεί αρκετά σύντομα και είναι πολύ πιθανό να θέλεις να πάτε κάπου έξω να ξεσκάσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως έχεις αρκετές προτάσεις που θα αρπάξεις χωρίς πολύ σκέψη καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με καινούργιο κόσμο και να αυξήσεις τις προοπτικές να γίνει κάτι στα ερωτικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περιμένεις πως και πώς να τελειώσει αυτή η εργάσιμη εβδομάδα όχι γιατί ήταν δύσκολη αλλά κουραστική, καθώς πολλές ήταν οι δουλειές που είχες αναλάβει ή προσπαθούσες να ολοκληρώσεις και τώρα θέλεις να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σου να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου απ' όλα αυτά. Ενδεχομένως να είναι καλύτερα για σένα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, να μείνεις στο σπίτι να αναπληρώσεις την ενέργειά σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τον άνθρωπό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μια σου πλευρά θέλει να επαναστατήσει εναντίον των απαιτήσεων του συντρόφου σου που κρίνεις ότι είναι παράλογες ή άκαιρες, ενώ η άλλη σε πιέζει να συμβιβαστείς για την ώρα ώστε να μην θέσεις σε κίνδυνο το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Την ένταση όμως δε θα τη γλυτώσεις αν νιώθεις έτσι, οπότε καλύτερα να βρεις μια στιγμή της ημέρας να το συζητήσετε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η τι αναζητάς από ένα άτομο κι ίσως σήμερα έχεις ένα δίλημμα στο να επιλέξεις ένα άτομο.

ΛΕΩΝ
Το σκεπτικό να κρατήσεις κάποια συναισθήματα για τον εαυτό σου για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου δεν είναι το πιο σωστό γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να παρεξηγείσαι ή να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μοιράσου ό, τι έχεις στην καρδιά και το μυαλό σου γιατί μόνο έτσι θα φύγει το βάρος από πάνω σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και σου αρέσει πολύ ένα άτομο ίσως φροντίσεις να πάρεις διακριτικά κάποιες πληροφορίες επιπλέον γι' αυτό πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι αρκετά κι ορισμένες φορές σε αποσυντονίζουν για αυτό και νιώθεις ότι βιώνεις μια χαοτική κατάσταση. Αν έχεις ολοκληρώσει κάποιες δουλειές ή υποχρεώσεις είναι προτιμότερο να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από όλους για να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Αν είσαι σε σχέση η εμμονή σου σε λεπτομέρειες που δεν είναι τόσο σημαντικές το ταίρι σου αλλά για την ψυχική σου ηρεμία θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσά σας.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι και το απόγευμα η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου ενισχύοντας τη γοητεία αλλά και τη διπλωματία σου και γι' αυτό θα είναι λίγο δύσκολο για τον οποιοδήποτε άνθρωπο να σου χαλάσει την καρδιά σήμερα, αφού με το χαμόγελό σου θα τον σκλαβώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η επειδή τα χρήματά σας ελαττώνονται δραματικά είναι πολύ πιθανό να βάλετε κοινά έσοδα και έξοδα και να κάνετε ένα προϋπολογισμό. Ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και διακόψετε την κουβέντα αλλά κάλο είναι να την επαναφέρετε σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σαββατοκύριακο φαντάζει ιδανικό για σένα καθώς η Σελήνη από το απόγευμα και για ένα διήμερο θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε με το που θα πατήσει το πόδι της αυτόματα θα αποκτήσεις μια έντονη ερωτική διάθεση που θα θέλεις να την περάσεις και στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι μια καλή ευκαιρία να φλερτάρεις μαζί του και να αναθερμάνεις το πάθος ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, με την ελκτική δύναμη που ασκείς στο αντίθετο φύλο, όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου θα είναι πολύ δύσκολο να σου αντισταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι περισσότερο παρεΐστικη και γι' αυτό θέλεις να βρεθείς με κάποιους φίλους σου είτε για έξοδο είτε για μάζωξη σε σπίτι, να τα πείτε, να κουτσομπολέψετε και να γελάσετε. Όμως είναι πολύ πιθανό να πεταχτεί μια σπόντα για ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα μεταξύ σας ή ορισμένα πειρακτικά σχόλια για αυτό που ίσως σε ενοχλήσουν και χάσεις το κέφι σου. Αν είσαι σε σχέση θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα με το σύντροφό σου για δείπνο και κουβεντούλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είσαι από εκείνα τα άτομα που θα το ρίξεις στο ρομαντισμό και στα λόγια γεμάτα συναίσθημα αλλά μπορείς με τον τρόπο σου να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στα μέλια και τα τριαντάφυλλα. Τουλάχιστον τα εννοείς και αυτό έχει σημασία. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου τώρα που τελειώνει η εργάσιμη βδομάδα και είσαι πιο ξένοιαστος/η, οπότε μια έξοδος σε ένα προσεγμένο και όχι θορυβώδες μέρος μάλλον είναι επιβεβλημένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς μια νοοτροπία ή αντίληψη ενός προσώπου που ενδιαφέρεσαι που ενδεχομένως να είναι μακριά από όσα εσύ πιστεύεις ή έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα αλλά αν διατηρήσεις την αισιοδοξία και την ευρύτητα του μυαλού σου γρήγορα θα γεφυρωθούν πολλές από τις διαφορές που βρίσκεις ή θα αρχίσουν να σου αρέσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι κολλημένο άτομο και κάθε τι καινούργιο σε συναρπάζει. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτό να είναι και το στοιχείο που θα σε κρατήσει κοντά του.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά αυτό τον καιρό και ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να τολμήσεις να διεκδικήσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα, πιστεύοντας ίσως ότι θα σε απορρίψει και στο τέλος θα εκτεθείς. Το θέμα είναι ότι αν δεν προσπαθήσεις, δε θα μάθεις ποτέ ποια θα ήταν η έκβαση. Έχεις το χαρακτήρα έτσι κι αλλιώς που μπορείς να το κάνεις κρατώντας τα προσχήματα. Πάρε θάρρος λοιπόν και προχώρησε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved