Ερωτικό ωροσκόπιο 25/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/9

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον 7ο οίκο σου, τονίζοντας τη διάθεσή σου να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις μερική υποχώρηση σε ένα θέμα που μέχρι πρότινος ήταν αιτία έντασης και διαφωνιών. Αν είσαι ελεύθερος/η, ασκείς έντονη έλξη στους άλλους, οπότε θα έχεις αρκετές ευκαιρίες είτε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει, είτε να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη άνεση κάποιο που σου άρεσε εδώ και καιρό. Εκμεταλλεύσου τις λοιπόν!

ΤΑΥΡΟΣ
Μάλλον κουραστική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέρα για σένα, καθώς αρκετές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η ενώ οι ρυθμοί θα είναι μάλλον εντατικοί και θα σε εξαντλήσουν. Από το απόγευμα και μετά είναι πολύ πιθανό να θέλεις να βρεις μια ήσυχη γωνιά να αράξεις, με μοναδική συντροφιά τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα σε απασχολήσει η συμπεριφορά ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά αλλά δε θέλεις ακόμα να μιλήσεις σε κανένα γι' αυτό το θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η ευελιξία σου είναι αυτά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο/η
σήμερα, καθώς όπου κι αν βρεθείς θα κάνεις φίλους ή θα προσελκύσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου που όμως θα φροντίσεις να κρατήσεις ανάλαφρο το κλίμα ανάμεσά σας και ανοικτές τις πόρτες σου σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι τελικά δεν «καίγεσαι» κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, μια έξοδος για σινεμά ή ποτό με το ταίρι σου ίσως είναι μια καλή επιλογή για το βράδυ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια μέρα που πρέπει να κυνηγήσεις ή να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου οπότε, αν είσαι ελεύθερος/η, παραμέρισε τους ερωτικούς καημούς σου και ρίξε την ενέργειά σου εκεί. Ό, τι πετύχεις θα συμβάλλει στην αυτοπεποίθησή σου βοηθώντας σε και στα αισθηματικά που σε απασχολούν. Αν είσαι σε σχέση ίσως θέλεις να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στο σύντροφό σου, να κάνετε πράγματα που αρέσουν και στους δύο και ενισχύουν την μεταξύ σας επαφή.

ΛΕΩΝ
Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή κι όπου βρεθείς να αποσπάς κολακευτικά σχόλια και με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο σου οίκο τα κομπλιμέντα για το στυλ ή την εμφάνισή σου θα είναι αρκετά, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό και την καλή σου διάθεση. Ίσως σου προκύψει και μια ευκαιρία να ξεκινήσεις μια επαφή με ένα άτομο που σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου θα είναι αρκετά υποστηρικτικός σε μια κίνησή σου ή μια ιδέα που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συναισθηματικά δεν είσαι στα καλύτερά σου γιατί σε τρώνε κάποιες αμφιβολίες για ένα άτομο που σου αρέσει. Έχεις την εντύπωση ότι δε θα πολυταιριάζουν τα χνώτα σας και σύντομα θα τελειώσει ό, τι αρχίσει γι' αυτό σκέφτεσαι να παρατήσεις τις προσπάθειές σου και να βρεις κάτι άλλο που θα είναι πιο κοντά στα δικά σου μέτρα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, αν πρώτα δε βρεθείτε και μιλήσετε από κοντά γιατί πιθανόν να είναι δικό σου το κόλλημα και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και μια μέρα μετά τη νέα της φάση, είσαι ακόμα σε διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων για να πετύχεις τους στόχους σου στην ερωτική σου ζωή. Γι' αυτό όσο κι αν το συναίσθημα παίζει κυρίαρχο ρόλο για σένα ξέρεις ότι μπορείς να το συνδυάσεις με μια στοιχειώδη λογική για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση ίσως θέλεις να τονώσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνιση ή το στυλ σου. Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενδεχομένως να υπάρχει μια στασιμότητα στα ερωτικά σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πέσεις ψυχολογικά ή να απογοητευτείς. Είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψεις δυνάμεις, να βάλεις κάτω δεδομένα ή να βρεις διαφορετικούς τρόπους για να τα καταφέρεις. Να μη χάσεις την υπομονή σου, αν αργήσουν λίγο να φανούν αποτελέσματα. Θετική εξέλιξη θα υπάρχει σύντομα. Αν είσαι σε σχέση ίσως νιώσεις μια ατονία ή βαρεμάρα και θελήσεις απλά να χωθείς στον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η κατάλληλη μέρα να αποκαλύψεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματα
που έχεις γι' αυτό. Να είσαι ειλικρινής, αλλά όχι υπερβολικά ενθουσιώδης γιατί μπορεί να θεωρήσει ότι απλά παίζεις χωρίς να έχεις στο νου σου κάτι πιο μόνιμο και να χρειαστείς διπλό κόπο για να το πείσεις. Αν είσαι σε σχέση μια ανάγκη για να αναπνεύσεις λίγο αέρα ελευθερίας ίσως σε σπρώξει σήμερα να βρεθείς με κάποιους φίλους σου μόνος/η, χωρίς το ταίρι σου και να θυμηθείτε τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βιώνεις μια σημαντική συναισθηματική μεταμόρφωση αυτό τον καιρό που σε αναγκάζει να αναδιαμορφώσεις τις προτεραιότητές σου, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή. Αυτός ίσως είναι και ο πιο σημαντικός στόχος που πρέπει να κυνηγήσεις γιατί έχεις διαπιστώσει ότι τελικά όσα κι αν καταφέρνεις στα επαγγελματικά δεν μπορούν να καλύψουν τα προσωπικά σου κενά. Αν είσαι σε σχέση, η συντροφικότητα και η ζεστασιά που θα υπάρχει με το ταίρι σου θα είναι μια πολύ ευχάριστη αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, πολύ κοντά σε αυτό που αναζητάς, μέσω μιας παρέας γνωστών, συγγενών ή μαθημάτων που ίσως παρακολουθείς. Έχεις άνεση έτσι κι αλλιώς στην επικοινωνία κι άμα υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα με ένα άτομο ή βλέπεις ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος τότε είναι που λύνεσαι τελείως. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να διαφωνήσεις με το σύντροφό σου σε ένα θέμα αλλά θα προτιμήσεις να μην επιμείνεις για να μην χαλάσεις το όμορφο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι ακόμα κάπως φορτισμένος/η από τη χθεσινή μέρα και το μυαλό σου είναι κολλημένο σε ένα σημαντικό στόχο που έχεις βάλει στα αισθηματικά σου. Γι' αυτό έχε την υπομονή και την αποφασιστικότητα που απαιτείται και θα καταφέρεις να τον κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως θα πρέπει να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραβλέψεις τις ανάγκες του. Ενίσχυσε το ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας για να τονώσεις και το ερωτικό.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved