Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από τα ξημερώματα έχει περάσει στον 7ο οίκο σου στο Ζυγό, και είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τη σχέση σου, για να επέλθει η αρμονία και η ηρεμία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Γι' αυτό αφουγκράσου τον, δες και λίγο την δική του οπτική, υπολόγισε την γνώμη του γιατί θα είναι προς όφελός σας. Αν είσαι μόνος/η, η έλξη που θα ασκείς αυτή την περίοδο θα είναι μεγάλη και θα σου δοθούν ευκαιρίες μέσα από διάφορες προσκλήσεις και εξόδους να κάνεις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως χθες ένιωσες μια αβεβαιότητα ή αμφιβολίες για την σωστή πορεία της σχέσης σου αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Η σταθερότητα φαίνεται να επανέρχεται ενώ υπάρχει μια διάθεση για περισσότερη ηρεμία και συνεννόηση που δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Όλα αυτά θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι μάλλον άδικα βασανιζόσουν, βάζοντας διάφορες χαζομάρες στο μυαλό σου. Τέλος πάντων, τέλος κάλο όλα καλά! Τώρα φρόντισε να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες όσο πάνε και καλυτερεύουν και με τον Ήλιο στον αέρινο Ζυγό πλέον έχεις όλες τις ευκαιρίες να διαπρέψεις, καθώς είτε αναγκάζεσαι είτε επιδιώκεις να παρευρεθείς σε αρκετές συνευρέσεις, εκδηλώσεις, εξόδους, αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες να κάνεις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες. Το έντονο φλερτ, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η θετική σου διάθεση θα είναι το σήμα κατατεθέν σου, ακόμα κι αν είναι καθαρά το παιχνίδι, έλκοντας σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό αρχίσεις να γίνεσαι πιο δημοσιοσχετίστας, ιδίως στα επαγγελματικά σου και να κρατάς τα συναισθήματά σου καθαρά για τον εαυτό σου. Η κυκλοθυμία σου θα περιοριστεί και στη σχέση σου θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να βρεις συμβιβαστικές λύσεις σε όποιο θέμα προκύψει. Αν είσαι ελεύθερος/η στο τέλος θα καταλάβεις ότι θα χρειαστεί να ρίξεις αρκετό νερό στο κρασί των προσδοκιών σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά που ψάχνεις σε έναν άνθρωπο ίσως είναι υπερβολικά για τη σημερινή εποχή.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σου, Ήλιου, στον 3ο σου οίκο προορίζεσαι να λάμψεις όπου κι αν βρεθείς. Οι συναντήσεις σου κι όλες οι επαφές σου θα είναι άμεσες και η εικόνα που θα παρουσιάζεις άψογη, κερδίζοντας το θαυμασμό των άλλων. Αν τυχόν κάνεις κάποιο ταξίδι, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έτσι κι αλλιώς θα έχεις διάθεση να κυκλοφορήσεις, να βρεθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με αρκετό κόσμο, ανοίγοντας πόρτες στα ερωτικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά σου επιφυλάσσει ο Ήλιος στο Ζυγό, που σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα είναι θετικές. Όλη η προσοχή σου θα στραφεί στο πως θα καταφέρεις να προσφέρεις στον εαυτό σου τα καλύτερα ώστε να καλυφθείς όσο περισσότερο μπορείς για να συνεχίσεις να προσφέρεις. Παρ' όλα αυτά θα έχεις διάφορα διλήμματα σχετικά με τις ερωτικές επιλογές σου ή αμφιβολίες για την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σου και τα σκαμπανεβάσματά σου θα είναι αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος έρχεται να ρίξει άπλετο φως πάνω σου χρήζοντάς σε για ένα μήνα πρωταγωνιστή. Η γοητεία σου ενισχύεται αυτόματα και η παρουσία σου γίνεται εκρηκτική, κάνοντάς σε αδιαφιλονίκητο φαβορί σε όλους τους κύκλους και φυσικά οι υποψήφιοι που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σου θα είναι πολλοί. Αν είσαι σε σχέση γίνεσαι ασυγκράτητος/η στα θέλω και τις επιθυμίες σου που σε παροτρύνουν να την αλλάξεις τελείως και να την ξαναφτιάξεις από την αρχή με πιο ευνοϊκούς όρους για σένα. Παρ' όλα αυτά κατά διαστήματα ίσως κάνεις δεύτερες σκέψεις για το αν οι αποφάσεις σου είναι σωστές ή δίκαιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στροφή προς τα εσένα ετοιμάζεσαι να κάνεις με τον Ήλιο στο Ζυγό γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν ερευνήσεις κάποιες πλευρές του εαυτού σου, δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις ή να βελτιώσεις κάποιες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις, να εμπιστευτείς, να παραδεχτείς ή να εξομολογηθείς φοβίες και άλλα συναισθήματα που σε βαραίνουν στο δικό σου άνθρωπο και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βγεις από αρκετά προσωπικά αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρατιέσαι σε κίνηση, θέλεις να διασκεδάσεις και να συμμετέχεις αν είναι δυνατόν παντού, από γιορτές και πάρτι μέχρι να γίνεις μέλος μιας ομάδας, ώστε να περιστοιχίζεσαι συνεχώς από κόσμο. Η ενέργειά σου είναι εκρηκτική και φαίνεσαι ανεξάντλητος/η στα μάτια των υπολοίπων που παρασύρονται στους δικούς σου ρυθμούς. Όλο αυτό το κέφι, το χιούμορ και η άνεση στην επικοινωνία θα λειτουργήσει σαν αφροδισιακό στο αντίθετο φύλο και γι' αυτό οι επιτυχίες σου θα είναι μεγάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείς να ισορροπήσεις σε μια τραμπάλα με τον Ήλιο στο Ζυγό κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να μην γείρεις ούτε από την πλευρά των επαγγελματικών που παρουσιάζει θετικές προοπτικές, ούτε από των ερωτικών που κι εκεί φαίνεται θετικό το κλίμα. Το ότι θα πρέπει να διαλέξεις που θα ρίξεις το βάρος σου είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αρκετά, καθώς θέλεις να βγεις νικητής/τρια και στους δύο τομείς. Όμως η απολυτότητα δεν είναι ίδιον του Ζυγού, οπότε βρες τη χρυσή τομή για να ικανοποιήσεις και τους δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μια μάλλον διαφορετική αντίληψη αντιμετωπίζεις τη σχέση σου με τον Ήλιο στο Ζυγό αφού ίσως να μην αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι ή δεσμεύεσαι αλλά συντροφεύεσαι, κάτι τελείως διαφορετικό. Αρχίζεις να βλέπεις το ταίρι σου στο πλευρό σου κι όχι πάνω στο σβέρκο σου γι' αυτό η συμπεριφορά σου γίνεται πιο χαλαρή μαζί του και περνάς καλύτερα στις προσωπικές σας στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η όλο αυτό το διάστημα θα σκέφτεσαι μήπως ήρθε η ώρα να επιχειρήσεις κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου αλλά μετά θα το μετανιώνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανάμεσα στις διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις τη διάθεση να καλύψεις ώστε να φύγει ένα βάρος από πάνω σου παρεμβάλλονται κι άλλες που όμως δεν είναι τόσο εύκολες. Αν είσαι ελεύθερος/η η αναποφασιστικότητα θα είναι αυτή που θα σε καθορίσει αυτό το μήνα, καθώς θα σου αρέσουν διάφορα άτομα αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις σε ποιο απ' όλα θα κάτσει η μπίλια σου. Αν είσαι σε σχέση θα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τις κρυφές σου επιθυμίες στο σύντροφό σου και να εκπληρώσεις ένα μεγάλο κομμάτι τους.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved