Ερωτικό ωροσκόπιο 22/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/9

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα δεν ξεκινά καλά γιατί από το πρωί υπάρχουν παρανοήσεις και μπερδέματα ενώ δεν αποκλείεται άλλα να σχεδίαζες κι άλλα να σου έκατσαν τελευταία στιγμή κι ίσως χρειαστεί να αναβάλλεις το ραντεβού σου με ένα άτομο που θέλεις να προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες για να μην κλείσεις τελείως τις πόρτες και κοπεί απότομα η επαφή. Ίσως όμως είναι καλύτερα έτσι, γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν μάλλον δε θα πήγαινε όπως το περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή, προσοχή! Είναι μια μέρα άκρως επικίνδυνη για σένα στα ερωτικά σου και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί εξαιτίας των καλών σου προθέσεων ή της ανάγκης σου να εξασφαλιστείς συναισθηματικά θα πέσεις θύμα ενός ατόμου που θα σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κράτα τις όποιες επιφυλάξεις σου και μην ενδώσεις ακόμα κι αν σου φαίνεται ότι είναι το δώρο του Θεού στη γη. Αν είσαι σε σχέση ίσως με τη βοήθεια του συντρόφου σου ανακαλύψεις ότι έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάποιου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είχες τη διάθεση να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου ή να καταλήξεις σε μια οριστική απόφαση για ένα άτομο μάλλον σήμερα θα μπλεχτείς χειρότερα. Ο Άρης στον 7ο οίκο σου κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάτι που παραπέμπει σε μια μεγαλοπρεπή τρύπα... στο νερό. Η εικόνα μπροστά σου είναι εξαιρετικά παραμορφωμένη και δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Περίμενε να περάσει κι η αυριανή μέρα και μετά το ξαναπιάνεις από την αρχή το θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προσπαθήσεις σήμερα να καταλάβεις μέσα από μισόλογα και υπονοούμενα τι συμβαίνει με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά γιατί μάλλον το χρόνο και την ηρεμία σου θα χάσεις. Αν μπορείς, καλύτερα να απομονωθείς για λίγες μέρες και να κόψεις τις επαφές μαζί του, γιατί όσο πιο πολύ μιλάτε αντί να ξεκαθαρίζει το τοπίο θολώνει περισσότερο και δεν σε βοηθά καθόλου και σε γεμίζει με περισσότερες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Είσαι επιρρεπής έτσι κι αλλιώς στην κολακεία και καμαρώνεις με τα κομπλιμέντα που ακούς αλλά σήμερα μάλλον θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση και να μην υποκύψεις στη γοητεία ενός ατόμου που μέχρι και δεσμευμένο μπορεί να είναι και να σε παραμυθιάζει. Αν πραγματικά δε σε νοιάζει και θέλεις απλά να παίξεις τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν όμως πιαστείς στα δίχτυα των προσδοκιών και ελπίζεις για κάτι παραπάνω τότε καλά θα κάνεις να λάβεις τα μέτρα σου, για να μην προσγειωθείς απότομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα νεύρα σου δε θα είναι και πολύ καλά σήμερα γιατί όταν σε πείθουν ότι «βάθος είναι κήπος» και πας με χαρά και βλέπεις τα ξερόκλαδα, τα αγριόχορτα και τις πέτρες τότε δεν ξέρεις αν πρέπει να βάλεις τα κλάματα ή να γυρίσει το μάτι σου ανάποδα. Κάπως έτσι θα νιώσεις και στη σχέση σου που είχες πειστεί από το σύντροφό σου ότι κάποιο κοινό σας θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα ανακαλύψεις ότι είτε τον έπιασαν κορόιδο είτε προσπαθεί να σε καθησυχάσει λέγοντάς σου πράγματα που δεν ισχύουν.

ΖΥΓΟΣ

«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη» ίσως σκεφτείς αυθόρμητα σήμερα καθώς θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο που προσπαθούσε να σε κατακτήσει σου είχε αραδιάσει ένα σωρό υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ευτυχώς θα το αντιληφθείς πολύ γρήγορα κι έτσι δε θα προλάβεις να δεθείς παραπάνω μαζί του γιατί τότε θα ήταν άσχημα τα πράγματα. Αν είσαι σε σχέση ίσως υπάρξουν προβλήματα με ένα ταξίδι που ετοιμαζόσουν να κάνεις με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα πρέπει να βγάλεις όση επιφυλακτικότητα και καχυποψία διαθέτεις γιατί μόνο έτσι θα περιορίσεις την χασούρα σου, οικονομική ή ερωτική. Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά λοιπόν και μην εμπιστεύεσαι κανένα άτομο για να πας μαζί του ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού σου που λέει ο λόγος, όσο γλυκό κι αθώο κι αν σου φαίνεται. Κι αυτό να σου σφηνωθεί στον εγκέφαλο, επειδή το συνηθίζεις να υποψιάζεσαι λάθος άτομα και τελικά την πατάς απ' αλλού. Αν βέβαια εσύ ετοιμάζεσαι να εξαπατήσεις κάποιον/α, μάλλον είναι η μέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι γιατί θα πας για μαλλί και θα βγεις ξυρισμένος/η γουλί. Μη δίνεις βάση σε υποσχέσεις και όρκους αιώνιας αγάπης, αντίθετα να σε ψυλλιάσουν αν προέρχονται από άτομο που μόλις έχεις γνωρίσει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην καταφύγεις σε διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να καλύψεις μια γκάφα που έχεις κάνει γιατί υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σου να ξέρει την πάσα αλήθεια και να δυσχεραίνεις τη θέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάτι σε κάνει έξαλλο/η είναι το ψέμα και μάλιστα όταν λέγεται κατάμουτρα και προσπαθεί ο άλλος να σε πείσει ότι είναι αλήθεια. Δεν είναι μόνο το ότι νιώθεις ότι σε υποτιμά αλλά κλονίζεται και η εμπιστοσύνη σου και δεν μπορείς μετά να τον ξαναπιστέψεις, ακόμα κι αν σου ορκιστεί στη ζωή του. Αυτή θα είναι η πιθανή αιτία που θα απομακρυνθείς από ένα άτομο σήμερα που ενδιαφερόσουν αρκετά και βέβαια δεν θα είσαι καθόλου χαρούμενος/η από τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό σου παιχνίδι με ένα άτομο που έχει ξεκινήσει πρόσφατα μάλλον θα πάρει άλλο δρόμο από αυτόν που εσύ υπολόγιζες, καθώς είναι πιθανό εσύ να ξεκίνησες πιο ανάλαφρα, χωρίς να έχεις κάτι παραπάνω στο νου σου, απλά για να περάσεις την ώρα σου και τελικά να διαπιστώσεις ότι προσπαθεί να σε «παγιδεύσει» σε σχέση. Αυτό ίσως σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά και θα προσπαθήσεις να του το ξεκόψεις μια και καλή αλλά μάλλον θα χρειαστούν άλλα μέσα για να το καταφέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάλλον εκπέμπετε σε λάθος μήκος κύματος με το ταίρι σου σήμερα και γεννιέται πλήθος παρεξηγήσεων, αφού άλλα λες εσύ, άλλα καταλαβαίνει κι άλλα σου απαντάει. Το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις είναι από δύσκολο ως μάταιο και ίσως πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι είναι καλύτερα να σιωπήσεις. Αν έχει υπάρξει κάποια παλιά αμαρτία στο παρελθόν ή έστω κάτι που σε κάνει να νιώθεις άσχημα, είναι πολύ πιθανό να φανερωθεί και να νιώσεις άβολα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved