Ερωτικό ωροσκόπιο 20/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/9

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα καθώς ετοιμάζεσαι να κλέψεις τις εντυπώσεις και να προκαλέσεις έντονα συναισθήματα είτε σε μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου είτε σε ένα πιθανό ραντεβού σου με κάποιο άτομο που έχεις κανονίσει για σήμερα. Το μόνο πρόβλημα που ίσως παρουσιαστεί είναι μια κάπως εγωκεντρική συμπεριφορά που αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να την ρεγουλάρεις λίγο γιατί εύκολα παρεξηγείται και περνιέται για αδιαφορία προς το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ιδιαίτερη ευφορία και ενθουσιασμό ξεκινά η μέρα σου και φυσικά με τέτοια διάθεση, καημοί, έγνοιες και προβλήματα αφήνονται απέξω και τη θέση τους παίρνουν διασκέδαση και καλοπέραση. Πιθανή είναι μια έξοδος με το σύντροφό σου, πιθανόν με παρέα για κουβεντούλα και καλό φαγητό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η κατάλληλη μέρα για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε συναρπάσει με το γοητευτικό του στυλ αλλά και το φλογερό του ταμπεραμέντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μέρα γεμάτη κίνηση, ενέργεια αλλά και αρκετή διάθεση να επικοινωνήσεις και να συναντηθείς με πολλά άτομα, φιλικά ή συγγενικά είναι η σημερινή. Το ανήσυχο πνεύμα σου όμως δε θα αρκεστεί μόνο σε αυτά καθώς έχεις την ανάγκη να βιώσεις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες οπότε θα κάνεις και τα πλάνα σου για το βράδυ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα επιδιώξεις τη δημιουργία κάτι πιο μόνιμο γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι η χαρά του παιχνιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έντονος ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος σήμερα και πιθανόν να ξεχάσεις τις οικονομικές σου έγνοιες και να υιοθετήσεις έστω και για λίγο τη νοοτροπία του «μια ζωή την έχουμε», να γίνεις πιο προκλητικός/η, διεκδικητικός/η και να φλερτάρεις ασύστολα. Αν είσαι σε σχέση το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να περάσεις μια υπέροχη νύχτα με το ταίρι σου γι' αυτό θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα παρέα με το Δία θα θέλεις να επεκταθείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ενθουσιάζεσαι, αισιοδοξείς, ερωτοτροπείς και κερδίζεις θετικές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια. Για σένα ιδιαίτερα του δεύτερου δεκαημέρου, οι ευκαιρίες για μια καινούργια και ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία είναι αρκετές, γι αυτό εκμεταλλεύσου τις. Αν είσαι σε σχέση, δείξε την εκτίμησή σου στο ταίρι σου με ένα όμορφο δώρο και η ανταμοιβή που θα λάβεις θα είναι πολλαπλάσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και η αισιοδοξία που σε καταλαμβάνει σε ωθεί σε πλήθος θετικών σκέψεων αλλά και πλάνων για το πώς θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα στα ερωτικά σου. Με διάθεση να δείξεις μια πιο άνετη συμπεριφορά πιθανόν να επιδιώξεις μια χαλαρή συζήτηση με τον άνθρωπό σου και να εκφράσεις αυτά που κρύβεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις κάποια χρήματα για μια θεραπεία προσώπου ή σώματος για να αναζωογονηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ ερωτικός/η θα είσαι σήμερα και θα συγκεντρώσεις πλήθος θαυμαστών όπου κι αν βρεθείς. Εσένα όμως σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ιντριγκάρει πολύ και θέλεις να το κερδίσεις. Γι' αυτό είσαι πανέτοιμος/η να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν προκειμένου να το καταφέρεις. Σε αυτή σου την προσπάθεια μπορεί να συμβάλλει ένας φίλος του δίνοντάς σου κάποιες συμβουλές ή πρωτότυπες ιδέες. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι το βράδυ σου προβλέπεται συναρπαστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και στα σχέδιά σου ήταν να μείνεις σπίτι, χαλαρώνοντας με το ταίρι σου όσο πλησιάζει το βράδυ νιώθεις να ξεσηκώνεσαι και τελικά ίσως αλλάξεις γνώμη και αποφασίσεις να το ρίξετε λίγο έξω και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η, σε έχει καταλάβει μια έξαψη και δεν θέλεις η νύχτα να σε βρει μόνο/η γι' αυτό και θα δεχτείς κάποια πρόταση είτε φίλων είτε ενός ατόμου που σε γυροφέρνει καιρό για μια έξοδο. Έχεις γίνει πιο περιπετειώδης έτσι κι αλλιώς και το σαββατόβραδο προσφέρεται για νέες συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μεγάλα κέφια είσαι σήμερα κι από το μεσημέρι έχεις αρχίσει κάποια τηλεφωνήματα για διάφορες συναντήσεις γι' αυτό ανυπομονείς να φτάσει το βράδυ. Εννοείται ότι μία από αυτές αφορά σε ένα άτομο που αυτόν τον καιρό θέλεις πολύ και ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή για να το γνωρίσεις καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως έχετε κανονίσει μια επίσκεψη σε κάποιους κοινούς γνωστούς ή συγγενείς σας η οποία θα εξελιχθεί σε μεζεδοκατάσταση, αστεία και κουτσομπολιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο φτάνει το βράδυ τόσο η διάθεσή θα γίνεται πιο πονηρή και ίσως σε σπρώξει να γίνεις λίγο πιο τολμηρός/η στο ερωτικό παιχνίδι. Σαφώς και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο και θα φέρει κάποια άτομα στο δρόμο σου που μπορεί να μην εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό η κατάσταση μαζί τους αλλά τουλάχιστον θα σε ζωηρέψουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση ίσως έχεις κάνει κάποια σχέδια για να περάσεις μια βραδιά αρκετά ερωτική με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα σου και με τη Σελήνη να κάνει παρέα στο Δία που από καιρό βρίσκεται στον 7ο οίκο σου η γοητεία αλλά και η έλξη που εκπέμπεις θα σου ανοίξει πολλές πόρτες με μεγάλη ευκολία ενώ μια νέα ερωτική γνωριμία κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι απλά πιθανή αλλά σχεδόν βέβαιη. Η καλή σου διάθεση θα σε σπρώξει είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, να συναναστραφείς με κόσμο, γνωστό και μη, να γελάσεις και να περάσεις καλά, ακόμα κι αν ξεφύγεις λίγο από το μέτρο, οπότε μέσα δε θα μείνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε γενικές γραμμές θα έχεις μια χαλαρότητα και μια αισιόδοξη στάση απέναντι σε όλους και όλα. Έχεις αποφασίσει να δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, γι' αυτό θα παραμερίσεις τυχόν δουλειές ή υποχρεώσεις που έχεις και θα περάσεις τη μέρα σου στην αγκαλιά του έρωτά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως επιδιώξεις μια έξτρα πολυτέλεια για τον εαυτό σου γιατί θέλεις να τον φροντίσεις και να τον κανακέψεις. Έτσι, θα αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα ενισχύσεις την όμορφη εικόνα σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved