Ερωτικό ωροσκόπιο 17/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/9

ΚΡΙΟΣ

Αντί να ανησυχείς για το τι δεν έχεις στη σχέση σου, καλύτερα να επικεντρωθείς στα θετικά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου και να δείξεις την ευχαρίστηση και την εκτίμησή σου. Σαφώς υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κολλάς εκεί και να μην απολαμβάνεις τα υπόλοιπα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έντονος συναισθηματισμός θα σε καταβάλλει και ίσως θολώσει την ορθή σου κρίση σπρώχνοντάς σε στην αγκαλιά ενός ατόμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είσαι τόσο απασχολημένος/η σήμερα, που ίσως δεν είσαι σε θέση να δώσεις προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου σου κι αυτό μάλλον θα τον δυσαρεστήσει και θα αρχίσει τα παράπονα. Ενδεχομένως κάποια από αυτά που θα σου πει να μη σου αρέσουν καθόλου γιατί πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια κι άλλα, παλιότερα θέματα που ακόμα δεν τα έχει ξεπεράσει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και εξήγησέ του ότι τα αισθήματά σου για αυτόν δεν έχουν αλλάξει απλά είσαι χρονικά πιεσμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα τα οποία σε πιέζουν να κάνεις βιαστικές και παράτολμες κινήσεις που όμως μάλλον δε θα σου βγουν. Όσο λοιπόν κι αν θέλεις ένα άτομο, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ερευνήσει και να σιγουρευτεί ότι όντως νιώθεις πράγματα για αυτό και δεν είναι μόνο ένα καπρίτσιο. Αν είσαι σε σχέση, οι επιθυμίες και οι ανάγκες του συντρόφου σου θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να τις ικανοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες το βράδυ ένα πλήθος συναισθημάτων θα σε κατακλύσει και θα σου είναι δύσκολο κάποια από αυτά να τα διαχειριστείς. Εξαιτίας της ευαισθησίας σου ίσως παρασυρθείς και δώσεις διάφορες υποσχέσεις κι όρκους στο άλλο σου μισό που αργότερα θα είναι δύσκολο να τηρήσεις γι' αυτό να είσαι προσεκτικός/η στο τι θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις εντονότερη την ανάγκη να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα αλλά μάλλον πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τον πήχη γιατί κάποια από αυτά που ψάχνεις είναι εκτός πραγματικότητας.

ΛΕΩΝ

Έχεις κάποιες αμφιβολίες για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σου για ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι και γι' αυτό ίσως σήμερα να είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι συμβαίνει. Ηρέμησε, προσπάθησε να συμμαζέψεις το μυαλό σου και το κυριότερο μην επηρεάζεσαι από κανένα και τίποτα, παρά μόνο απ' την καρδιά σου. Αν και πάλι δεν βρεις την άκρη, τότε ίσως θα πρέπει να μιλήσεις σε κάποιο δικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι να ζητήσεις τη γνώμη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να γκρινιάζεις, να παραπονιέσαι ή να κάνεις παρατηρήσεις γιατί αυτό είναι το ποιόν σου αλλά σίγουρα αγαπάς και νοιάζεσαι τον άνθρωπό σου και σήμερα αυτά σου τα συναισθήματα θα θέλεις να τα δείξεις, όχι τόσο με τα λόγια αλλά μέσα από τη διάθεσή σου να τον κανακέψεις λίγο παραπάνω και να τον φροντίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως σε πάρει λίγο από κάτω που είσαι μόνος/η, οπότε καλό θα ήταν να πας μια βόλτα ή να βρεθείς με κάποιους φίλους, να ξεχαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Είτε φταίει ο μελαγχολικός καιρός για τη διάθεσή σου, είτε το ότι παραμένεις ελεύθερος/η κι ακόμα δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, σήμερα έχεις μια παραπάνω ευαισθησία από ό, τι τις άλλες μέρες. Τα πράγματα όμως σύντομα θα αλλάξουν γι' αυτό μη χάνεις την ελπίδα σου και προπαντός μην βιάζεσαι γιατί όλα έχουν το χρόνο τους. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις καλομάθει το σύντροφό σου, του κάνεις όλα τα χατίρια και σε πιάσει η ανασφάλεια ότι οσονούπω θα σε θεωρήσει δεδομένο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καρδιά σου και το μυαλό σου δεν συμβαδίζουν σήμερα κι η μάχη τους σου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι τώρα είναι διαφορετικό, ότι έχεις πάρει το μάθημά σου και δεν την ξαναπατάς αλλά οι μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν ενδεχομένως να μην έχουν σβήσει τελείως από μέσα σου και να σε κάνουν διστακτικό/η στο να προχωρήσεις με ένα άτομο που θέλεις πολύ, ιδιαίτερα αν δεν έχεις βρει ακόμα δικλείδες ασφαλείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη, ακόμα κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως και τραβάς πάνω σου αρκετά άτομα αλλά δεν είσαι και πολύ ικανοποιημένος/η είτε γιατί δεν είναι του γούστου σου, είτε γιατί εσύ θέλεις ένα συγκεκριμένο που είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις αλλά έχεις κολλήσει μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν έχει πειστεί για τα συναισθήματά σου κι αυτό είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις, δείχνοντας όχι μόνο επιμονή αλλά και πράξεις που είναι οι καλύτερες αποδείξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου από χθες το βράδυ ωθώντας σε να κάνεις μια παύση στη λογική και να αφουγκραστείς καλύτερα το συναίσθημά σου για να αποκτήσεις μια ισορροπία μέσα σου που είναι απαραίτητη τόσο για σένα όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους, ιδιαίτερα τις ερωτικές. Που και που δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ανοικτά ότι νιώθεις την ανάγκη να σε φροντίσουν και να σε στηρίξουν, αντί να παριστάνεις ότι είσαι δυνατός/η κι αλώβητος/η γιατί έτσι υπάρχει ισοτιμία και δεν στερείς διάφορα και από τον εαυτό σου και από το άλλο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα μια κουβέντα που θα έχεις με το σύντροφό σου να γίνει σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα είτε γιατί θα προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, αραδιάζοντας διάφορες δικαιολογίες για μια συμπεριφορά σου είτε γιατί έκανες κάτι παρά τις αμφιβολίες που είχε εκφράσει και τώρα να υπάρχουν συνέπειες. Και στις δύο περιπτώσεις καλό θα ήταν να αποδεχτείς το λάθος σου, αν υπάρχει, γιατί μόνο έτσι θα εκτονωθεί η ένταση κι όχι να προσπαθήσεις να βγεις κι από πάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ίσως στενοχωρηθείς με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σου γιατί θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο εκμεταλλεύεται την αδυναμία που του έχεις και στο τέλος σε τουμπάρει και σε κάνει ό, τι θέλει. Παρ' όλα αυτά, επειδή αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή, θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα τέλος. Με το ήρεμο ύφος που σε διακρίνει θα κάνεις μια κουβέντα μαζί του, εκθέτοντας του τα συναισθήματά σου και ρίχνοντάς τον στο φιλότιμο θα έχεις θετικό αποτέλεσμα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved