Ερωτικό ωροσκόπιο 16/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/9

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα συνεχίζει να είναι θετικό ανάμεσα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο και αν δεν σταθείς σε κάποιες λεπτομέρειες και δεν επιμείνεις να περάσει το δικό σου σε κάποια πράγματα, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως κάνεις μια κίνηση πολύ αστραπιαία ή αψυχολόγητη προς ένα άτομο που σου αρέσει και εκφράσεις τα συναισθήματά σου άμεσα αλλά δεν θα σου βγει σε κακό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιμονή που επιδεικνύεις αλλά και η δυναμική που έχεις αποκτήσει από τον Άρη στον 8ο οίκο θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς ένα θέμα που ενδέχεται να προκύψει στα ερωτικά σου. Πάνω απ' όλα χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και με σαφήνεια και ειλικρίνεια να συζητήσεις με το ταίρι σου για να βρείτε λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η ο μαγνητισμός σου είναι αρκετά έντονος κι αφού οι συνθήκες σε ευνοούν μπορείς να κάνεις μια κρούση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη μέχρι και το βράδυ θα είναι στο ζώδιό σου, ευνοώντας σε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές του και ίσως να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου που θα ενισχύσει την γοητεία σου αλλά και την έλξη σου στο αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να ελέγξεις όσο μπορείς τα λεγόμενά σου και να μην αρχίσεις τα κηρύγματα και τους λόγους στο σύντροφό σου προκειμένου να τον πείσεις για την ορθότητα των απόψεών σου γιατί στο τέλος θα επιφέρεις εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αδιόρατη ανησυχία, μια συναισθηματική φόρτιση έχεις σήμερα που ίσως σου γεννήσει διάφορες αρνητικές σκέψεις για τη σχέση σου. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να αρχίσεις να επηρεάζεσαι και στο τέλος να καταλήξεις στο ότι το ταίρι σου σε καθορίζει αρκετά και ίσως έχει πλέον το πάνω χέρι, κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου και θα θέλεις να ξαναφέρεις τα πράγματα στα ίσα τους. Καλό θα ήταν πάντως να μην περάσεις στην επίθεση σε κάθε τι που σου λέει μόνο και μόνο από την προσωπική σου αίσθηση.

ΛΕΩΝ

Μέσα από μια καινούργια ομάδα ή παρέα γνωστών είναι πολύ πιθανή σήμερα μια νέα ερωτική γνωριμία που θα ξεκινήσει με μια ανάλαφρη και έξυπνη κουβεντούλα, με αστεία αλλά και ερωτικά υπονοούμενα. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις με το ταίρι σου, να πάτε κάπου όπου θα δείτε κόσμο ή να συναναστραφείτε με νέους ανθρώπους ώστε να υπάρξει και μια δική σας ανανέωση. Θα ήταν πάντως μια καλή ιδέα να ξεκινήσετε ένα χόμπι μαζί για να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι κάπως τεταμένη ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου γι' αυτό καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο τους τόνους και να βρεις τρόπους ώστε να επέλθει η ηρεμία. Μια καλή λύση είναι να σχεδιάσετε μαζί και να κάνετε κάποιες αλλαγές γενικά στο χώρο ή σε ένα δωμάτιο. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να μη σε πιάσει η ανυπομονησία του Άρη αλλά να αφήσεις την συνετή Αφροδίτη να αναλάβει τα ηνία των ερωτικών σου. Στη δική σου περίπτωση το «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι και το βράδυ που θα είναι η Σελήνη στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων σου εξασφαλίζει την ευελιξία και τον καθαρό νου από την όποια συναισθηματική επίδραση να περάσεις το μήνυμά σου στη σχέση σου και με την διπλωματία που σε διακρίνει να καταφέρεις να γίνει το δικό σου χωρίς διαφωνίες και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναπιάσεις επαφές με ένα άτομο που σου άρεσε αλλά κάπου στην πορεία χαθήκατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το χέρι στην τσέπη για πληρωμή διάφορων λογαριασμών που πρέπει να τακτοποιήσεις θα είσαι σήμερα και σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Εντούτοις δε θα κυλήσει έτσι γιατί από το βραδάκι και μετά θα είσαι πολύ πιο χαλαρός/η και ίσως σκεφτείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα για να βρεθείτε. Αν είσαι σε σχέση πολύ εύκολα θα αλλάξει η διάθεσή σου και ίσως σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου τις οποίες όμως θα προσπαθήσεις να κρύψεις από το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σου προσδίδει μια παιδική αφέλεια, μια ανεμελιά αλλά δεν παύει να υπάρχει μέσα σου και μεγάλη ανάγκη να κάνεις το δικό σου και μάλιστα χωρίς να δώσεις στο άλλο άτομο την ευκαιρία να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει. Όπως καταλαβαίνεις όσο χιούμορ κι αν διαθέτεις, αν το παρακάνεις, δε θα σε γλυτώσει από επικείμενες γκρίνιες ή και διαμάχες. Αν είσαι μόνος/η, κάτι καινούργιο και μάλλον αρκετά νεώτερο ηλικιακά θα εμφανιστεί στην ερωτική σου ζωή που θα σε συνεπάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είσαι στα καλύτερά σου σήμερα αφού κάτι σου φταίει αλλά δεν ξέρεις τι κι είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα εκνευρισμό και πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Είναι καλύτερα πάντως να καταπιαστείς με διάφορες εργασίες που έχεις αφήσει στη μέση ώστε να εκτονωθείς κάπως ώστε μετά να ηρεμήσεις. Διαφορετικά θα τον βγάλεις στο ταίρι σου και θα αρχίσουν τα «σου είπα» και «μου είπες». Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο για να κάνεις μια ενδοσκόπηση ή απλά να ξεκουράσεις το κεφάλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακός/η θα είσαι σήμερα και αν είσαι ελεύθερος/η ίσως επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει και θα ήθελες κάτι παραπάνω μαζί του. Έτσι κι αλλιώς η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να ξανοιχτείς, να φλερτάρεις, να παίξεις και γενικώς να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα, οπότε καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να φέρεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προς συζήτηση κάποια κοινά θέματα που παραμένουν άλυτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καμιά φορά καλό θα ήταν να μην βγάζεις πολύ ευαισθησία και στενοχωριέσαι με το παραμικρό γιατί χαλάς τον εαυτό σου τσάμπα. Κάνε λίγο τον Κινέζο, άφησε να πέσει και καμιά κουβέντα στο κενό και πάνω απ' όλα ξέχνα και μην τρώγεσαι για το τι εννοούσε το ταίρι σου κι αν υπονοούσε κάτι. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη σου να είσαι με κάποιο άτομο θα είναι μεγαλύτερη, από το βράδυ και μετά κι ίσως νιώσεις μοναξιά. Πρόσεξε όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση βιαστική προκειμένου να την καλύψεις που μετά θα μετανιώσεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved