Ερωτικό ωροσκόπιο 12/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/9

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ χαρά θα υποδεχτείς την Παρασκευή αφού έχεις την αίσθηση ότι το σερί σου στο ερωτικό παιχνίδι θα συνεχιστεί, κάνοντας το επικείμενο σαββατοκύριακο ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χτυπήσει κατευθείαν στις αισθήσεις σου ένα άτομο που θα τύχει να γνωρίσεις ενώ αν είσαι σε σχέση, οι εντάσεις και οι κόντρες με το σύντροφό σου θα παραμεριστούν και τη θέση τους θα πάρει το σεξουαλικό πάθος. Σαββατοκύριακο έρχεται, γιατί να μην οργανώσεις μια μικρή απόδραση για τους δυο σας;

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζητούμενό σου είναι να περάσεις ένα όμορφο και χαλαρό διήμερο με το σύντροφό σου, απολαμβάνοντας τις απλές χαρές της ζωής και η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από τα ξημερώματα φαίνεται πρόθυμη να στο προσφέρει. Έχεις καταλήξει έτσι κι αλλιώς ότι από τα μικρά, καθημερινά πράγματα αντλείς περισσότερη ευχαρίστηση γι' αυτό κι οι απαιτήσεις σου είναι κάπως περιορισμένες. Αν είναι ελεύθερος/η ο αισθησιασμός και η γοητεία που αποπνέεις είναι τα πυρομαχικά σου για να «τσουρουφλίσεις» ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρεις ότι πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να μειώσεις τις προσδοκίες σου αλλά ούτε εύκολο είναι, ούτε και ευχάριστο αφού θα πρέπει να περιοριστείς μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια σου στα ερωτικά σου. Αυτό όμως σε κάνει να αισθάνεσαι ένα στρίμωγμα στις επιλογές σου και ότι αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις μια και μοναδική οδό, ιδίως αν είσαι σε σχέση γιατί μόνο έτσι θα παραμείνεις σωστός/η απέναντι στο σύντροφό σου. Στην πράξη πάντως δεν είναι τόσο τραβηγμένα όσο τα βλέπεις...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια βραδινή έξοδος με την παρέα σου είναι πολύ πιθανό σήμερα, εκτός από το να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με άτομα που είχες καιρό να δεις, να σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις κι ένα άτομο που θα σου αρέσει. Εκμεταλλεύσου το παρεΐστικο κλίμα που βρίσκεσαι και ξεκίνα μια ανώδυνη, φιλική κουβέντα μαζί του για να δημιουργήσεις μια στοιχειώδη επαφή. Άλλωστε αν δεν μάθεις κάποια πράγματα γι' αυτό δεν μπορείς να ξέρεις αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.

ΛΕΩΝ

Μάλλον ο Δίας έχει φουσκώσει τα μυαλά σου και περίμενες να αναβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας τρία-τρία αλλά σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να ρίξεις κάπως τον πήχη των φιλοδοξιών σου και να κάνεις ένα βήμα τη φορά και μάλιστα σιγουρεύοντάς το όσο μπορείς. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά που μάλλον τονίστηκε τόσο το Εγώ σου που πίστευες ότι θα σου στρώνουν το κόκκινο χαλί και θα μονοπωλείς την προσοχή όπου βρεθείς. Βγάλε το σωστό Λέοντα από μέσα σου, αυτόν της γενναιοδωρίας και της άνεσης και τότε θα δεις αρκετές αλλαγές και σε σένα και στην ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τουλάχιστον στα ερωτικά σου διανύεις μια καλή περίοδο, δεδομένου ότι η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υπομονή ή συμβιβασμούς για να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου. Με τη Σελήνη στον επίσης γήινο Ταύρο ίσως σήμερα ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα άτομο που αδιάφορο δεν σου είναι αλλά δεν πέφτεις και στα πατώματα. Όμως είναι πιο κοντά στη δική σου ιδιοσυγκρασία και γι' αυτό θέλεις να το προχωρήσεις, έστω κι αργά, να δεις τι γίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Μια πελώρια λαχτάρα να τονώσεις την σεξουαλική πλευρά της σχέσης σου σε έχει πιάσει σήμερα και ίσως βγάλεις μια άλλη, πιο αισθησιακή πλευρά στο σύντροφό σου ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσεις ένα πριβέ πάρτι για δύο ώστε να γίνει ακόμα πιο πικάντικη η νύχτα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έχε το νου σου γιατί μπορεί η ανάγκη σου να κάνεις μια αλλαγή που θα τονίσει τα θηλυκά ή αρσενικά σου στοιχεία να σε σπρώξει σε αγορές ρούχων ή εσωρούχων που όμως θα ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σου - γλίτωσε χρήματα με αυτές τις προσφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από νωρίς το πρωί βρίσκεται στον Ταύρο, ενισχύοντας κατά πολύ τον προσωπικό μαγνητισμό σου, οπότε τουλάχιστον στα ερωτικά θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις ένα όμορφο και αρκετά ερωτικό διήμερο. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι η ελκτική σου δύναμη είναι τέτοια που κανείς δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί και να σου χαλάσει χατίρι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Όλα άλλωστε γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα για σένα, άμα ξέρεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παν είναι να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου γιατί τις τελευταίες μέρες καταναλώνεις ενέργεια χωρίς να την αναπληρώνεις και στο τέλος θα οδηγηθείς στην εξάντληση. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις λίγο κράτει και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου σε σωματικό αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να παραμείνεις σπίτι με συντροφιά με το αγαπημένο σου άτομο κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα ή αν είσαι μόνος/η να παρέχεις ένα καλό κανάκεμα στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική διάθεση έχεις, αυτό που σου λείπει είναι η πρόθεση. Ίσως έχεις βαρεθεί να κυνηγάς κάτι που δε φαίνεται να σου κάθεται ή παρουσιάζονται εμπόδια και σου κόβουν τη φόρα. Έχεις στυλώσει τα πόδια στη γη και αρνείσαι να κάνεις το οτιδήποτε, πιστεύοντας ότι αν ένα άτομο ενδιαφέρεται πραγματικά και σε θέλει θα κάνει αυτό κίνηση. Από τη μια έχεις δίκιο γιατί όντως τα μπρος-πίσω είναι κουραστικά αλλά από την άλλη φλερτάρεις με την απολυτότητα και αυτό μόνο χασούρα μπορεί να σου φέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το που ξεκινά η μέρα ο σύντροφός σου ίσως προβάλει κάποιες αξιώσεις που ενδέχεται να σου ξινίσουν ή να χαλάσουν τη βολή σου και να σε αναγκάσουν να καταπιαστείς με ένα σωρό πρακτικά θέματα για να ξεφορτωθείς την γκρίνια του. Ίσως όμως να ξέρει ότι αν δεν στριμωχτείς δεν πρόκειται να τα κάνεις ποτέ γι' αυτό και να επιμένει. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η κατάλληλη μέρα να συναναστραφείς με κάποιους που μπορούν να σε βοηθήσουν στην πράξη στα επαγγελματικά σου ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που να είναι κάπως βαρύ και λιγομίλητο αλλά αυτό θα σε ελκύσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Διανύεις μια αρκετά καλή περίοδο στα ερωτικά σου η οποία μεν δεν σου επιτρέπει να πετάς στα σύννεφα αλλά ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι σου γίνεται οπότε δεν παρασύρεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις. Σήμερα αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ανάγκη να βγεις έξω και να δεις κόσμο, χωρίς απαραίτητα να έχεις κάτι πονηρό στο νου σου, αλλά δεν αποκλείεις και την πιθανότητα αν προκύψει, να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν είσαι σε σχέση ίσως κάνετε με το σύντροφό σου μια επίσκεψη ή βρεθείτε με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.

{playbuzz}9-12-2014-2-00-16-pm{/playbuzz}

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved