Ερωτικό ωροσκόπιο 10/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/9

ΚΡΙΟΣ
Μη βιαστείς ακόμα να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στα ερωτικά σου, εκτός αν σκοπεύεις να πετύχεις μια... τρύπα στο νερό. Πολλά είναι αυτά που νομίζεις ότι γνωρίζεις, όμως είναι κι άλλα τόσα που δεν έχουν δει ακόμα το φως και έτσι δεν έχεις πλήρη και σαφή εικόνα για ένα άτομο, αφού το μόνο που ξέρεις είναι ότι... σ' αρέσει πολύ. Κι επειδή η μέρα επιφυλάσσει απογοητεύσεις και διαψεύσεις, προσπάθησε να ρίξεις την προσοχή σου αλλού και για την ώρα να μη το σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλά και αντικρουόμενα συναισθήματα κυριαρχούν μέσα σου, κάποια καλοπροαίρετα και μέσα στην αγάπη ενώ κάποια άλλα γεμάτα αμφιβολίες και καχυποψία. Θέλεις να πιστέψεις στο όνειρο και να ακολουθήσεις ένα άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά αλλά φοβάσαι μήπως η εκτίμησή σου είναι λάθος και στο τέλος καταλήξεις σε φιάσκο. Δεν είσαι έτοιμος/η για μια ακόμα νίλα γι' αυτό είναι πιθανό, αν και το θέλεις πολύ, να μη δεχτείς μια πρότασή του να βρεθείτε σήμερα, βρίσκοντας μια καλή δικαιολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα τα προβλήματα που θα ανακύψουν από πιθανά μπερδέματα στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα σε κάνουν να απορείς και να σταυροκοπιέσαι. Δεν ξέρεις αν πρέπει να νευριάσεις ή να τα ρίξεις πίσω από την πλάτη σου και να συνεχίσεις απτόητος/η την πορεία σου. Εννοείται ότι και τα ερωτικά σου δεν θα είναι στο απυρόβλητο καθώς κι εκεί επικρατεί μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση όπου άλλο άτομο θέλεις, άλλο σε θέλει κι άλλο τελικά ίσως σου προτείνει ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μήπως», «συγνώμη», «δεν το κατάλαβα», «δεν το ήξερα» είναι μόνο λίγες από τις φράσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσεις σήμερα από το ταίρι σου ή θα πεις εσύ προς αυτό καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας θα δώσουν ρεσιτάλ. Καλύτερα λοιπόν να μη δέσεις κόμπο ό, τι θα ειπωθεί ή ό, τι έχετε κανονίσει γιατί μάλλον δε θα κάτσει! Αν όμως πρέπει να γίνουν πράγματα, τότε καλό θα ήταν να επιβεβαιώσετε όλες τις λεπτομέρειες μήπως και μειώσετε τα περιθώρια λάθους.

ΛΕΩΝ
Δεν φαίνεσαι να έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα σήμερα ή τουλάχιστον διάθεση να αποκτήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα καινούργιο άτομο που πρόσφατα έχει μπει στην ζωή σου. Δεν θέλεις να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που αφορούν στο χαρακτήρα του ή στη συμπεριφορά του και το μόνο που δείχνει να σε απασχολεί είναι τα συναισθήματα που σου προκαλεί. Θέλεις να διατηρήσεις τη θετική ενέργεια, να εστιαστείς στην καλή πλευρά κι ό, τι είναι να γίνει ας γίνει. Λάθος, σωστό εσένα έτσι σου βγαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα φτάσεις στο σημείο να αναρωτηθείς αν στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις στη σχέση σου. Τα πολλά μπλεξίματα και οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου θα σε εκνευρίσουν αρκετά και οι προσπάθειές σου να το πας πάλι απ' την αρχή δεν θα ευδοκιμήσουν. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως απαιτεί άλλες λύσεις. Όσο κι αν η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης καλύτερα σήμερα να τα πάρεις πιο φλου τα πράγματα και να δείξεις υπομονή γιατί αλλιώς θα φθείρεις τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
Τις τελευταίες μέρες δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Η ψυχολογία σου είναι βαριά, η διάθεσή σου μέτρια ενώ νιώθεις συνεχώς μια κούραση ή μια εξάντληση που δεν εξηγείται γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε φάση να καταπιαστείς με πολλά. Ίσως σε έχει επηρεάσει μια κατάσταση στα ερωτικά σου περισσότερο απ' όσο νόμιζες και σήμερα το μόνο που θέλεις είναι απλά να ξεχαστείς ή κοιμηθείς για να ξεφύγεις από αυτό που σε απασχολεί. Αλλά φοβάσαι ότι και στα όνειρά σου πάλι το ίδιο πρόσωπο θα σε κατατρέχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ναι, ναι! Όλοι ξέρουμε ότι καμιά φορά ισχύει το «πολύ καλό για να 'ναι αληθινό» αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και ψεύτικο. Εσένα όμως αν σου κολλήσει μια ιδέα δύσκολα σου φεύγει από το μυαλό. Γι' αυτό σήμερα το ένστικτό σου λέει να φυλάξεις τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά γιατί κάτι δε σου πάει καλά με ένα άτομο που σου έχει προτείνει να βρεθείτε και είναι πολύ πιθανό να το αναβάλεις για κάποια άλλη στιγμή αφού συλλέξεις κι άλλες πληροφορίες για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στο μόνο που δε μπορείς να βασιστείς για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα που συμβαίνουν στη σχέση σου είναι η λογική. Μην επιμένεις να ρωτάς το ταίρι σου και να του ζητάς να είναι ξεκάθαρο απέναντί σου γιατί δεν πρόκειται οι απαντήσεις του να σε ικανοποιήσουν και θα αυξήσουν την αμφιβολίες του. Προσπάθησε να ανοίξεις άλλες διόδους επικοινωνίας, πιο συναισθηματικές γιατί εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν νομίζεις ότι σήμερα θα παίξεις το «Θάρρος ή Αλήθεια» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και θα πάρεις ειλικρινείς απαντήσεις, τότε επιβεβαιώνεις με τον τρόπο σου την μια πλευρά της όψης της Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα, ήτοι «κοιμάμαι κι ονειρεύομαι πως την αυγή παντρεύομαι». Ό, τι θέλει θα σου πει κι εσύ θα προσπαθήσεις να το μεταφράσεις. Οπότε καλύτερα να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα και μια άλλη μέρα που δε θα έχει τόση θολούρα, το ξαναδοκιμάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά ένα περίεργο τρόπο η σημερινή ασάφεια ή αστάθεια που επικρατεί σε βολεύει απίστευτα, αφού σου δίνει απεριόριστο χώρο και χρόνο να κινηθείς χωρίς να δεσμευτείς για τίποτα ή να δώσεις εξηγήσεις για την απραξία ή την αδιαφορία που μπορεί να επέδειξες σε ένα θέμα της σχέσης σου. Προκειμένου δε, να μη νιώθεις τύψεις προς το σύντροφό σου ίσως αναπτύξεις μια θεωρία που σε βολεύει, ώστε να είσαι έτοιμος/η να την παρουσιάσεις αν σου ζητήσει το λόγο. Πάντως κάτι τέτοιο σήμερα δε θα γίνει...

ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι μάστερ στη μανούβρα και σήμερα ίσως δώσεις σεμινάρια για το μάθημα «Πως αποφεύγεις ένα ύφαλο με τη λιγότερο δυνατή φθορά». Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, έτσι κι αλλιώς δεν είναι υπέρ των ξεμπροστιασμάτων και των ξεκάθαρων καταστάσεων. Πολλά θα είναι λοιπόν αυτά που θα κρατήσεις για τον εαυτό σου ή θα τα στείλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και θα προσποιηθείς ότι όλα είναι μέλι – γάλα στη σχέση σου. Έτσι, και τις εντάσεις θα γλιτώσεις και θα περάσεις μια χαρά μέρα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved