Ερωτικό ωροσκόπιο 8/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/9

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα σου ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς κι αυτό σε διευκολύνει να αρχίσεις να ξαναμπαίνεις στο κλίμα σιγά-σιγά χωρίς άγχος και νεύρα. Με αυτή την ψυχολογία ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κι ένα περίπλοκο θέμα στα ερωτικά σου, αφού πιστεύεις πως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι πάει στραβά. Μικροπροβλήματα πάντα υπάρχουν στις σχέσεις και έχεις όλη τη θετική διάθεση να τα επιλύσεις. Να παραμείνεις σε επαφή με την πραγματικότητα όσο κι αν σε παρασύρουν διάφορες φαντασιώσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεσαι ηρεμία για να έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων και να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Παρόλα αυτά αν οι στόχοι που έχεις βάλει δεν είναι ρεαλιστικοί, μπορεί να σε δυσκολέψουν αρκετά στο να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει. Εσένα μπορεί να σου φαίνονται εφικτοί, αλλά καλό θα ήταν να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα. Κάποιοι φίλοι ίσως σε βοηθήσουν αρκετά, αν συζητήσεις μαζί τους ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια κατάσταση στην σχέση σου σήμερα θα λειτουργήσει πάνω σου σαν διπλός espresso και θα ξυπνήσει την συναισθηματική σου πλευρά. Θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου με ειλικρίνεια και να δεις ότι τους περισσότερους τους δημιουργείς εσύ στο μυαλό σου. Αυτή η διαπίστωση θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και θα εκπλαγείς πόσο θετικά εξελίσσονται τα πράγματα όταν τα βλέπεις αλλιώς. Η μοναξιά που πιθανόν να νιώσεις αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως σε σπρώξει στο λάθος άτομο προκειμένου να την καλύψεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Δευτέρα φέρνει μαζί της αρκετές δουλειές που πρέπει να κάνεις και χρειάζεται να είσαι 100% εστιασμένος/η σε αυτές. Μπορεί να μη σου αρέσει αλλά το να ονειροπολείς και να σκέφτεσαι τον καλό ή την καλή σου όσο όμορφες εικόνες ή διάθεση κι αν σου δημιουργεί, σε αποσυντονίζει και κινδυνεύεις να κάνεις λάθη. Για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα και να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά του, μην σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα και συγκεντρώσου σε αυτά που έχεις αναλάβει.


ΛΕΩΝ
Δε θα λείψει ο αισθησιασμός και το ρομαντικό πνεύμα από τη ζωή σου σήμερα και ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα το ενισχύσει, αφού το διακριτικό του φλερτ και ο έκδηλος θαυμασμός του θα τραβήξει την προσοχή σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιληφθείς ότι ο σύντροφός σου δε συμμερίζεται πλήρως το πάθος που επιδεικνύεις για ένα θέμα. Δε χρειάζεται να εκνευριστείς, ούτε και να απογοητευτείς όμως. Εξήγησέ του με ηρεμία τους λόγους για τους οποίους έχει τόσο μεγάλη σημασία για σένα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να σε ξεαγχώσει, να σε χαλαρώσει αλλά και να σε βομβαρδίσει με αρκετές ερωτικές φαντασιώσεις και, παρόλο που η μια σου πλευρά αντιδρά και θέλει να παραμείνει ρεαλιστική, τελικά θα είναι δύσκολο να μην υποκύψει. Δεν χρειάζεται να λειτουργήσεις με τη γνωστή σου τακτική «ή έτσι ή αλλιώς». Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς μια χαρά να συνδυάσεις φαντασία και πραγματικότητα και να περάσεις μια όμορφη μέρα, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η.


ΖΥΓΟΣ
Στο δίλημμα «δουλειά ή έρωτας» είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η απόφασή σου είναι άμεση και ξεκάθαρη. Παρά το πλήρες πρόγραμμά σου, είσαι πρόθυμος/η σήμερα να ξεφορτωθείς τα πάντα για να βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είσαι σε θέση που μπορείς να αναβάλλεις κάποια πράγματα χωρίς να εκθέσεις ή να εκτεθείς, τότε κάνε τη μεγάλη απόδραση και πήγαινε να διασκεδάσεις μαζί του! Αν δεν έχεις όμως αυτή την πολυτέλεια, τότε προσγειώσου και ξεκίνα να δουλεύεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον 5ο οίκο των ερώτων σου και την Αφροδίτη στο 11ο έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την ημέρα λοιπόν και μη μείνεις μέσα γιατί ίσως εκεί έξω συναντήσεις το άτομο που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει τόσο από την πλευρά σου όσο και από το σύντροφό σου μια έντονη ρομαντική διάθεση γι' αυτό κανόνισε μια βραδινή βόλτα ή δείπνο σε ένα εστιατόριο μόνο για δύο, αν ο καιρός ή η τσέπη σου το επιτρέπει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως πάντα, τέτοια εποχή είσαι αρκετά φορτωμένος/η με σχέδια και τρέχεις ακατάπαυστα να οργανώσεις την καινούργια σεζόν. Όλα καλά ως εδώ, γιατί πρέπει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να φροντίσεις για τα δικά σου «θέλω». Αρκεί να μην ξεχνάς ότι υπάρχει κάπου κι ένας σύντροφος που ενδεχομένως να παραμελείς τις ανάγκες του. Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια παύση και να αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου και σ' αυτόν, υπενθυμίζοντάς του ότι τα συναισθήματά σου παραμένουν τα ίδια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μυαλό σου λειτουργεί κάπως χαοτικά σήμερα και δε σου αρέσει καθόλου. Ενώ έχεις τόσα πράγματα να κάνεις, νιώθεις αποπροσανατολισμένος/η, έχεις έλλειψη συγκέντρωσης και «πετάς νοερά» από δω και από κει. Ενδεχομένως να σε απασχολεί ένα ερωτικό θέμα που θες να βγάλεις από μέσα σου και να μη σε αφήνει να ξεχαστείς, ως συνήθως, με τη δουλειά. Συμμαζέψου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις σου και μετά όλος ο χρόνος θα είναι δικός σου για να ξεμπερδέψεις το κουβάρι, πιθανόν συζητώντας το με ένα δικό σου άτομο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα πιθανόν να βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου που ήταν μπροστά στα μάτια σου τόσο καιρό αλλά δεν το έβλεπες γιατί «κοιτούσες αλλού». Αν είσαι ελεύθερος/η, θα αντιληφθείς ότι η έμμεση ψυχολογική πίεση που ίσως ασκούσες σε ένα άτομο που σου αρέσει, το φόβιζε κι αντί να το τραβά προς την πλευρά σου το απομάκρυνε από κοντά σου. Γι' αυτό θα αποφασίσεις να αποτραβηχτείς κάπως και να του δώσεις χώρο και χρόνο να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και να σκεφτεί απερίσπαστο το ενδεχόμενο να είστε μαζί.


ΙΧΘΥΕΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς τα ξημερώματα σε γεμίζει θετική ενέργεια και θέλεις να αφιερώσεις όλο το χρόνο σου στο σύντροφό σου για να κάνετε κάτι μαζί που μπορεί να σχεδιάζατε αρκετό καιρό πριν. Αν είσαι ελεύθερος/η το γλυκό σου χαμόγελο και ο μυστήριος αισθησιασμός που εκπέμπεις, τραβούν σαν μαγνήτης πάνω σου το αντίθετο φύλο. Φρόντισε λοιπόν να μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο και μείνεις στα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να πετύχεις κάτι καλό στα αισθηματικά σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved