Ερωτικό ωροσκόπιο 6/9

Πως επηρεάζει η Αφροδίτη στην Παρθένο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/9

Κριός
Θέλεις να ρίξεις βάρος στην υγεία και τις διατροφικές σου συνήθειες. Ένα καλοδιατηρημένο σώμα άλλωστε ξέρεις ότι βοηθά πολύ τόσο στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου όσο και στην αύξηση της ερωτικής σου διάθεσης. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις ένα άλλο πρόγραμμα ασκήσεων. Μέσα από ένα τέτοιο περιβάλλον δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά και θα σε κάνει να πηγαίνεις εκεί κάθε μέρα!

Ταύρος
Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στην πρακτική και γήινη Παρθένο πλέον, δε σε αφήνει να παραμυθιαστείς, ούτε και να παρασυρθείς συναισθηματικά από άτομα που δε σου προσφέρουν αυτά που εσύ έχεις ανάγκη κι ίσως αρχίσεις να αραιώνεις τις επαφές μαζί τους. Πολύ πιο συγκροτημένος/η και συγκεκριμένος/η στο τι ακριβώς θεωρείς απαραίτητο στη σχέση σου, θα οργανωθείς, θα βάλεις κάτω δεδομένα και φυσικά δεν θα υποχωρήσεις, αν δεν πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Δίδυμοι
Παίρνεις τη γενναία απόφαση να ξεκαθαρίσεις τόσο το χώρο σου όσο και τα ερωτικά σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η σπατάλη δύναμης και χρόνου τελικά σε ζημιώνει. Με την ατζέντα ανά χείρας, προσπαθείς να οργανωθείς καλύτερα και να εξετάσεις πιο προσεκτικά το τι δίνεις και παίρνεις ως αντάλλαγμα από κάθε σου ενέργεια. Δεν αποκλείεται σε όλη αυτήν την αλλαγή να σε σπρώξει ένα άτομο πολύ πιο σταθερό και συγκροτημένο που θα γνωρίσεις. Έχει κάτι που εσύ δεν έχεις και αυτό κεντρίζει την περιέργειά σου αλλά και το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Καρκίνος
Καινούργια επαγγελματικά σχέδια σε αναγκάζουν να τρέξεις, να συναντήσεις και να γνωριστείς με νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσεις. Ανάμεσα τους ίσως ξεχωρίσεις ένα άτομο που θα σε ελκύσει ο τρόπος σκέψης του και θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη με τα ξεκάθαρα λόγια του. Ενδεχομένως να είναι λίγο πιο συμμαζεμένο ή προσγειωμένο για τα δικά σου πρότυπα αλλά αυτό δε μειώνει καθόλου το ενδιαφέρον σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου.

Λέων
Σαφώς μιλάμε για μια Αφροδίτη μετρημένη, σοβαρή και της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά κι εκεί επάνω έρχεσαι εσύ να «κουμπώσεις» αφού ερωτικά βάζεις επιτέλους μια τάξη. «Τόσα δίνω, τόσα θέλω να πάρω» ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Γαλαντομίες και υπερβολές δεν υπάρχουν εδώ. Όσον αφορά στις απαιτήσεις σου κι αυτές θα πέσουν αφού βλέπεις ότι και πριν που είχες περισσότερες, προκοπή δεν βρήκες. Δεν θα «τρελαθείς» κι από το πάθος αλλά σίγουρα δε θα περάσεις κι άσχημα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε προτρέπει σε διάφορες κινήσεις που θα ενισχύσουν κατά πολύ τη δημόσια εικόνα σου αφού έχεις την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να γοητεύσεις. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου νιώθεις ότι είναι επιβεβλημένη καθώς πιστεύεις ότι όχι μόνο θα σε τονώσει ψυχολογικά αλλά θα αναδείξει και τα όμορφα στοιχεία σου. Η εύνοια στα ερωτικά σου θα είναι μεγάλη αλλά ξέρεις ότι πρέπει κι εσύ να βάλεις το χεράκι σου για να πραγματοποιηθούν αυτά που επιθυμείς γι' αυτό κι έχεις σηκώσει ήδη τα μανίκια κι έχεις ξεκινήσει τη δουλειά.

Ζυγός
Ο χρόνος θα γίνει πια ο καλύτερος φίλος σου αφού θα τον χρειαστείς όλη αυτήν την περίοδο για να κάτσεις με την ησυχία σου και να βάλεις κάτω κάποια πράγματα στη σχέση σου που σε ενοχλούν και να δεις αν επιδέχονται βελτίωσης ή να εξετάσεις προσεκτικότερα αν η στάση που έχεις υιοθετήσει στα ερωτικά σου τελικά σε βοηθάει ή θα πρέπει να την αλλάξεις για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Θα έχεις μια μετριοπάθεια αλλά δεν θα πετάς στα σύννεφα, θα πατάς στη γη και θα ξέρεις τι σου γίνεται.

Σκορπιός
Θα επιζητήσεις την ποιότητα και την απλότητα γενικότερα στις επαφές σου αλλά και ειδικότερα στον ερωτικό τομέα. Άλλωστε τι να τα κάνεις τα πάθη και τις εξάρσεις, αν δεν τα βρίσκεις με το άλλο πρόσωπο στα αυτονόητα; Εσύ θέλεις τα πράγματα ξεκάθαρα χωρίς φιοριτούρες και κορδέλες κι η συγκεκριμένη Αφροδίτη σε βοηθά να προσεταιριστείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένας νέος κοινωνικός κύκλος είναι επίσης πολύ πιθανό να ανοίξει και μέσα από αυτόν να κάνεις μια γνωριμία κοντά στα δικά σου δεδομένα.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου υπενθυμίσει ή θα σου μάθει ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό. Η υπερβολή ποτέ δεν ωφέλησε κι ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα όπου στο τέλος τα πολλά γέλια φέρνουν κλάματα και ο πολύ ενθουσιασμός οδηγεί αναπόφευκτα στην απογοήτευση. Με αυτό το σκεπτικό θα είσαι κάπως πιο συγκρατημένος/η και παρόλο που η διάθεσή σου πολλές φορές θα σε βάζει στον πειρασμό της περιπέτειας στο μυαλό σου θα υπάρχει το «μετά τι;» που θα σε επαναφέρει γρήγορα στην τάξη.

Αιγόκερως
Δε σε χαλάει καθόλου αυτή η Αφροδίτη αφού για σένα ο λόγος είναι συμβόλαιο και στοιχείο που μετράει πολύ στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Ό, τι λέγεται πρέπει να ισχύει και τέτοια άτομα με συνέπεια θα αρχίσεις να επιζητάς ή να συναντάς, κάτι που θα σε κάνει αρκετά χαρούμενο/η. Ένα ταξίδι που είχες οργανώσει ή αναγκαστείς να πραγματοποιήσεις αυτό τον καιρό, ακόμα κι αν είναι επαγγελματικό, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου, γι' αυτό καλό είναι όπου κι αν πας, να κυκλοφορήσεις.

Υδροχόος
Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου και να αρχίσεις να ανασκουμπώνεσαι στα ερωτικά σου. Ωραίες οι θεωρίες και τα πολλά λόγια αλλά αν σε ενδιαφέρει ήδη ένα άτομο και το θέλεις, θα καταλήξεις στο «πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα». Δείξε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου κι άρχισε να κάνεις πράξεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Δε χρειάζεται ούτε να καταφύγεις σε υπερβολές ούτε και σε πολλές γλύκες, αρκεί να είσαι ειλικρινής και να επιμείνεις στο στόχο σου.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου από χθες το βράδυ πιθανόν να σου έδειξε ήδη τα πρώτα σημάδια ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος που όλη η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στο σύντροφό σου και γενικότερα στα ερωτικά σου θέματα. Θα νιώθεις καλά στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να το δείξεις με έξτρα περιποίηση, κανάκεμα και φροντίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως σε πιάσει η ανάγκη να βρεις κι εσύ ένα ταίρι να ταιριάξεις και να μοιραστείς μαζί του τη ζωή σου οπότε δεν θα αφήσεις κάλεσμα και εκδήλωση που να μην παρευρεθείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες να το βρεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved