Ερωτικό ωροσκόπιο 31/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/8

ΚΡΙΟΣ

Το έντονο ερωτικό στοιχείο που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου σήμερα, αφού όλα θα περιστρέφονται γύρω από το άτομο που σε ενδιαφέρει και πως θα καταφέρεις να το κατακτήσεις. Ο ενθουσιασμός όμως ενδέχεται να σε παρασύρει κι αν δεν είσαι σε σχέση να εμπλακείς σε μια παθιασμένη κατάσταση που τουλάχιστον από σεξουαλικής πλευράς θα αγγίξει την κορυφή αλλά όχι χωρίς την ύπαρξη σκηνικών ζήλειας ή απόπειρες ελέγχου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το πρωί στο Σκορπιό που σημαίνει ότι θα αγγίξει τον τομέα της σχέσης σου. Για σένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται ένα θέμα του παρελθόντος να επανέλθει δριμύτερο και να επιζητήσει την άμεση παρέμβασή σου. Ωστόσο, η ερωτική σου διάθεση δεν δείχνει να χάνεται κι έτσι μετά την επίλυσή του θα οδεύσεις σε ένα μάλλον καυτό βράδυ ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα μυστηριώδες και σέξι άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κόντρα στο βαρύ κλίμα της ημέρας τόσο εξαιτίας της Σελήνης στο Σκορπιό όσο και του τέλους του καλοκαιριού έχεις αποφασίσει να πας σήμερα και να μην χαλάσεις την διάθεσή σου με στενόχωρες σκέψεις. Εύκολο δε θα είναι να ξεφύγεις τελείως ενώ είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθούν υποψίες ή λόγω μιας αποκάλυψης για το έτερο ήμισυ να σπρωχτείς στην εξερεύνηση της αλήθειας, διατηρώντας όμως χαμηλό προφίλ και το στόμα σου σφραγισμένο μέχρι να επιβεβαιώσεις κάποια στοιχεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αποφασίσει να περάσεις την τελευταία μέρα του καλοκαιριού όσο πιο όμορφα μπορείς, διανθίζοντάς τη με μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου γεμάτες ερωτισμό. Επίσης είναι πολύ πιθανό αν είσαι σε σχέση, να συναντηθείτε με κάποιους κοινούς φίλους και η συζήτηση μεταξύ σας να περιλαμβάνει εκατέρωθεν αποκαλύψεις μυστικών ή να περιστραφεί από ένα γεγονός όπου θα αποπειραθείτε να δώσετε κάποιες ψυχολογικές ερμηνείες. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σε ιντριγκάρει.

ΛΕΩΝ

Κι αυτοπεποίθηση έχεις και μεγάλη πέραση απλά ίσως πρέπει να διατηρήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ όσο κι αν αυτό σου φαίνεται αρκετά δύσκολο γιατί με το φλογερό σου ταμπεραμέντο ενδέχεται να δημιουργείς αντιπάθειες ή να προκαλείς. Σήμερα άφησε κατά μέρος τον εντυπωσιασμό, αν θέλεις να κερδίσεις ένα άτομο που δείχνει αρκετά δύσπιστο ή επιφυλακτικό απέναντί σου και προσπάθησε να το προσεγγίσεις με ζεστασιά, παρουσιάζοντας την άλλη σου πλευρά που αποπνέει σοβαρότητα και σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φράση «όσο πιο πολύ τα σκαλίζεις τόσο περισσότερο βρωμάνε» θα πρέπει να γίνει το μότο σου σήμερα και να αφήσεις τα πράγματα όπως είναι. Μην παραστήσεις τον ντετέκτιβ προσπαθώντας να διακρίνεις μέσα από λέξεις και συμπεριφορά τι κρύβει το αγαπημένο σου πρόσωπο ή να αρχίσεις την ανάκριση γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το «κουμπώσεις» περισσότερο. Αν δεν είσαι, δε, σίγουρος ότι μπορείς να χειριστείς αυτά που θα ακούσεις, καλύτερα να μην το επιχειρήσεις καν.

ΖΥΓΟΣ

Το πάθος και ένταση κυριαρχεί και στη σημερινή μέρα και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, ακόμα κι αν φοβάσαι ότι μπορεί να παρεκτραπείς ή να αποχωριστείς την μετριοπαθή στάση σου. Που και που χρειάζεται γιατί μόνο έτσι θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές, γεμάτες ερωτισμό. Αν είσαι σε σχέση, ένα τυχαίο γεγονός ίσως γίνει η αφορμή για να φουντώσει η ζήλεια σου και να αρχίσεις να ψάχνεις κρυφά στοιχεία που να ενοχοποιούν το σύντροφό σου αλλά θα φροντίσεις να μη σε πάρει χαμπάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι έξτρα ενισχυμένος και θα τον εκμεταλλευτείς πλήρως, τραβώντας κοντά σου αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου, αν είσαι ελεύθερος/η, κάτι που σημαίνει και περισσότερες επιλογές. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις για μια ακόμα φορά ότι η δύναμη της πειθούς σου είναι πολύ μεγάλη καθώς θα καταφέρεις να περάσεις το δικό σου και μάλιστα χωρίς «να ανοίξει ρουθούνι» γι' αυτό και η διάθεσή σου θα πάει από το καλό στο καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν σήμερα η ψυχολογία σου να είναι κάπως πεσμένη και να μην έχεις διάθεση για πολλά – πολλά. Η ξεκούραση θα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα ενώ κάποιες σκέψεις που δεν είναι κι ιδιαίτερα ευχάριστες θα σου κάνουν συντροφιά σχεδόν όλη τη μέρα. Ίσως έχεις κολλήσει με ένα άτομο που θέλεις πολύ και δεν μπορείς να έχεις ή είναι πιο δύσκολο να το κατακτήσεις απ' όσο περίμενες. Όπως και να έχει, σου χρειάζεται χρόνος και ηρεμία για να ανασυγκροτηθείς και να βρεις απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θέλεις να μείνεις μέσα την τελευταία μέρα του καλοκαιριού και για να κλείσει όμορφα η περίοδος θα κανονίσεις να βρεθείς με εκλεκτή συντροφιά το βράδυ σου. Η συζήτηση με ένα φίλο πιθανόν να είναι αρκετά διαφωτιστική σε ένα ερωτικό σου θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμόσεις κι ένα κόλπο που μπορεί να σου προτείνει ώστε να καταφέρεις να το στόχο σου. Παρότι δεν καταφεύγεις συνήθως σε τέτοια μέσα, όταν τα πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο και δεν υπάρχει άλλη λύση, ο σκοπός τα αγιάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες και άκρως αισθησιακές στιγμές επιφυλάσσει σήμερα η μέρα για σένα και το ταίρι σου. Ενδεχομένως να κλείσετε πόρτες και τηλέφωνα, να απομονωθείτε για να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου στο σπίτι το οποίο θα γίνει το ερωτικό σας καταφύγιο. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να γνωρίσεις μέσω κάποιου οικείου σου προσώπου ένα άτομο που μεν θα είναι για την προώθηση διάφορων επαγγελματικών σου σχεδίων αλλά θα υπάρξει και μεγάλη έλξη ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φιλοφρόνηση ή μια πρόταση για ραντεβού σήμερα αντί να σε χαροποιήσει, ίσως σε τρέψει σε άτακτη υποχώρηση. Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο άτομο να σου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρεις ακόμα αν είσαι έτοιμος/η να περάσεις σε μια πιο ερωτική σχέση μαζί του. Πάντως αν το θέλεις, μην περιμένεις πολύ για να ανάψεις το πράσινο φως γιατί όσο εσύ προσπαθείς να σιγουρευτείς ή να καλύψεις τα νώτα σου, το πουλάκι θα πετάξει γιατί θα πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved