Ερωτικό ωροσκόπιο 29/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/8

ΚΡΙΟΣ

Το καλοκαίρι ημερολογιακά βρίσκεται προς το τέλος του καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Αυτό όμως δε σε στενοχωρεί, αντίθετα σε ενεργοποιεί ώστε να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς για να περάσεις καλά και να γεμίσεις το άλμπουμ των αναμνήσεών σου με όμορφες στιγμές. Με τη Σελήνη στο Ζυγό όλη μέρα και σήμερα έχεις τη διάθεση να ανακατευτείς με κόσμο και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα κι αν είσαι ελεύθερος/η να επιδοθείς σε ένα αναζωογονητικό ερωτικό παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου σε γεμίζει ανασφάλεια ιδίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου ή στις αρχές του τρίτου αλλά τουλάχιστον σήμερα θα προτιμήσεις να προσποιηθείς ότι είναι όλα μια χαρά για να αποφύγεις να προβείς σε συζητήσεις, ερωτήσεις και αντιπαραθέσεις. Ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο δε λύνεις κανένα πρόβλημα αλλά ίσως είναι καλύτερα στην παρούσα φάση να το μεταθέσεις για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που γίνεται στα εξίσου μεταβλητά ζώδια Παρθένο και Ιχθύ, το μπέρδεμα και ο αποπροσανατολισμός στους στόχους και τις επιδιώξεις σου είναι διάχυτα σήμερα. Προσπαθείς να καταλήξεις σε μια πορεία τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά σου αλλά τα δεδομένα μεταβάλλονται και σου προκαλούν σύγχυση. Αμφιβολίες για το κατά πόσο το άτομο που είναι δίπλα σου είναι το κατάλληλο ή όχι είναι πιθανό να σε πιάσουν αλλά δεν είναι η μέρα για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ρομαντική και ονειροπόλα διάθεση διανύεις τις τελευταίες μέρες του μήνα, αποφασισμένος/η να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολος ή απαιτεί αρκετές θυσίες και συμβιβασμούς από την πλευρά σου. Αν είσαι όμως ελεύθερος/η, καλό θα ήταν τούτες τις μέρες να προσέχεις διπλά γιατί η ανάγκη σου να ζήσεις έναν έρωτα μεγάλο ίσως σου δημιουργήσει αυταπάτες ή σε κάνει εύκολο θύμα ενός επιτήδειου ατόμου που σου πουλάει φύκια...

ΛΕΩΝ

Με δεδομένο ότι σήμερα η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα γίνεται στον άξονα 2ου-8ου σου το «φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά» ταιριάζει γάντι στα ερωτικά σου. Τώρα που τα πράγματα δείχνουν να καλυτερεύουν στο συγκεκριμένο τομέα πρόσεξε γιατί εξαιτίας της υπερβολικής σου αυτοπεποίθησης ίσως πιαστείς «κορόιδο» και εξαπατηθείς από τα λόγια ή τη συμπεριφορά ενός ατόμου που σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να το χειριστείς αλλά γρήγορα οι ρόλοι μεταξύ σας θα αντιστραφούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται σήμερα. Μια χαρά τα είχες τακτοποιήσει όλα μέσα σου και είχες οργανώσει τις κινήσεις σου έτσι ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη σχέση σου και γενικότερα στην ερωτική σου ζωή αλλά όλα πάλι ανακατεύονται γιατί πιθανόν να εξαίρεσες κάποιους σημαντικούς παράγοντες, καθοριστικούς για την έκβαση, όπως τους συναισθηματικούς, που δεν ήταν εύκολο να τους διαχειριστείς... Τώρα, πρέπει να τα δεις με άλλο μάτι.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η τάση σου να τα δεις όλα «ροζ» στη σχέση σου και να διατηρήσεις ή να αναδείξεις το ρομαντικό της στοιχείο ίσως είναι αυτό που θα σε βγάλει «παλικάρι» σήμερα, καθώς θα διώξεις ανασφάλειες ή σκέψεις για το πώς θα πορευτείτε με το ταίρι σου μετά και θα αφοσιωθείς στο τώρα και σε αυτά που νιώθεις. Η ανεπιτήδευτη γοητεία σου και το γλυκό σου χαμόγελο θα είναι τα όπλα σου για να κατακτήσεις όποιον ερωτικό στόχο επιθυμείς, αν είσαι ελεύθερος/η, γι' αυτό αξιοποίησέ τα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν ήσουν ποτέ από τα άτομα που αβίαστα θα εξέφραζες ό, τι νιώθεις, ακόμα κι αν είσαι 100% σίγουρος/η. Εντούτοις, αυτές τις μέρες που η μαγεία του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της γίνεσαι κάπως πιο ευαίσθητος/η. Δεδομένης και της ερωτικής διάθεσης που έχεις σήμερα ίσως το «όνειρο θερινής νυκτός» πάρει σάρκα και οστά και ο αισθησιασμός σου αναλάβει δράση, ώστε να προλάβεις να ζήσεις έστω και την ύστατη στιγμή έντονες ερωτικές στιγμές, βγάζοντας όσο περισσότερο συναίσθημα γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως στα ερωτικά σου θέματα λειτουργείς με αρκετό ενθουσιασμό και αυθορμητισμό χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου σκεπτόμενος/η το σωστό ή το λάθος. Όμως σήμερα πιθανόν να είσαι μπερδεμένος/η ως προς το τι να κάνεις με ένα άτομο που σου αρέσει. Αυτό σε εμποδίζει να κινηθείς ελεύθερα και να είσαι ο εαυτός σου με αποτέλεσμα να του στέλνεις αντιφατικά μηνύματα και να μην μπορεί να καταλάβει αν το θες ή όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και θα δεις στην πορεία που θα σε βγάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο κι αν προσπαθείς λόγω της φύσης σου να κοντρολάρεις τις καταστάσεις υπάρχουν στιγμές όπως η σημερινή που αντιλαμβάνεσαι ότι ο αστάθμητος παράγοντας είναι αυτός που επηρεάζει ως επί το πλείστον το τελικό αποτέλεσμα. Αντί να αναλώνεσαι με το να μετράς τα υπέρ και τα κατά ενός προσώπου που σε ελκύει και να προσπαθείς να αιτιολογήσεις με λογικά επιχειρήματα την επιλογή σου, είναι προτιμότερο να δεις βαθύτερα και να αντιληφθείς ότι το σύμπαν ξέρει τη δουλειά του καλύτερα από σένα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το ρομαντισμό να επικρατεί κατά κράτος σήμερα και το καλοκαίρι να επιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να τονίζει την παρουσία του η ημέρα επιφυλάσσει γλυκές, όμορφες στιγμές για σένα και το ταίρι σου που ενδεχομένως να μην τις ζήσεις μέχρι τα μύχια της ψυχής σου αλλά τουλάχιστον θα χαλαρώσεις και θα τις απολαύσεις. Παρ' όλα αυτά αν είσαι ελεύθερος/η, λίγο προσοχή δε βλάπτει καθώς με τα μάτια σου στραμμένα μόνιμα στο μέλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι γίνεται στο παρόν σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αφού η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα έρχεται να ενισχύσει όχι μόνο την ονειροπόλα σου διάθεση αλλά και την πεποίθηση ότι η αγάπη όλα τα μπορεί και με αυτήν καθοδηγητή πιστεύεις ότι θα επιλύσεις τυχόν προβλήματα της σχέσης σου. Ενδεχομένως για πολλούς τα θαύματα να έχουν τελειώσει για σένα όμως αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό. Με τη διαίσθησή σου οξυμένη θα αφεθείς σε ένα ερωτικό ταξίδι σίγουρος/η ότι ακόμα και χωρίς πυξίδα θα οδηγηθείς στο σωστό προορισμό.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved