Ερωτικό ωροσκόπιο 25/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/8

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά με αρκετές όψεις στον ουρανό αλλά και μια Νέα Σελήνη και με όλα αυτά τα αντικρουόμενα στοιχεία δεν γίνεται να είσαι στα καλύτερά σου, φαίνεσαι σκεφτικός/η ενώ ενδέχεται να σου δημιουργεί και ένα εκνευρισμό χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Με την αίσθηση ότι πρέπει να βάλεις λίγο τάξη στην προσωπική σου ζωή ίσως γίνεις απότομος/η με το σύντροφό σου αλλά μετά θα το μετανιώσεις ενώ αν είσαι ελεύθερος/η ίσως παίξει κάτι ερωτικό με φίλο σου που δεν το περίμενες.


ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχεις ιδέα σήμερα τι γίνεται με τα ερωτικά σου, αφού ενώ όλα έδειχναν να έχουν μπει στο σωστό δρόμο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα φαίνεται να στα γυρνάει ή να αμφιβάλει για το κατά πόσο μπορείτε να είστε τελικά μαζί, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες ή κολλώντας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Αυτό σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου κα προς το παρόν ίσως δεν πεις κάτι ευθέως αλλά θα πετάξεις αρκετά υπονοούμενα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δημιουργούνται απίστευτα προβλήματα, επικρατεί ένα αλαλούμ στον εργασιακό σου χώρο και συ μάλλον τρέχεις πανικόβλητος να αντιμετωπίσεις καταστάσεις. Όλα αυτά θα σε εξαντλήσουν, θα σε εκνευρίσουν και δεν θα έχεις διάθεση ούτε για έρωτες ούτε για φιλιά και χάδια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιστεύεις ότι πρέπει να ξανασκεφτείς για το αν πρέπει ή όχι να το προσπαθήσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξεκινά ήρεμα η Δευτέρα καθώς πολλά είναι αυτά που ίσως προκύψουν σε διάφορους τομείς της ζωή σου που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις δράση και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο συγγενικό περιβάλλον σου να μην αναμειγνύεται στα της σχέσης σου. Το σίγουρο είναι ότι δε θα σταθείς στιγμή ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε όλο αυτό το χαμό να σου προκύψει και μια ερωτική γνωριμία από το πουθενά αν είσαι ελεύθερος/η.


ΛΕΩΝ

Όλα τα 'χει η μέρα σήμερα! Εντάσεις, τσακωμούς, φιλιώματα αν είσαι σε σχέση, πάθη, κεραυνοβόλους έρωτες αν είσαι ελεύθερος/η και σίγουρα μέχρι να φτάσει στο τέλος της θα είσαι μεν εξαντλημένος/η αλλά όχι και δυσαρεστημένος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις να σε παρασύρει το φλογερό ταμπεραμέντο σου χάνοντας τη σωστή σου κρίση και την αντικειμενική σου ματιά γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις άδικος ή να κάνεις ένα σοβαρό λάθος που θα σου δημιουργήσει προβλήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου συνοδεύεται από αρκετές όψεις, άλλες θετικές κι άλλες μάλλον πιο δύσπεπτες που σε αναγκάζουν να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, να ψειρίζεις τα πάντα και να καταπιάνεσαι ακόμα και με τις πιο απίθανες λεπτομέρειες. Εντούτοις, είναι αυτή σου η στάση που θα δημιουργήσει ένταση και διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα αν είσαι ελεύθερος/η καθώς μια εξέλιξη μάλλον απίθανη θα σε φέρει κοντά σε ένα άτομο που σου αρέσει.


ΖΥΓΟΣ

Δεν είσαι σίγουρος/η αν μπορείς να είσαι με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να το σκεφτείς λίγο παραπάνω, όμως μια ευχάριστη ανατροπή σου αλλάζει τελείως το μέχρι τώρα τοπίο. Βέβαια υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά θα ατσαλωθείς με κουράγιο γιατί πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο. Αν είσαι σε σχέση ένα οικονομικό θέμα μπορεί να δημιουργήσει έντονη διαφωνία ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου αλλά στο τέλος θα βρεθεί λύση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και τουλάχιστον για σένα αυτό είναι το πιο σημαντικό της ημέρας γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις δογματικός/η και να επιμείνεις σε κάποια πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να γίνουν τόσο πολύ που θα αποτελέσουν αιτία έντονης διαμάχης με το σύντροφό σου. Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα εκπλήξεις ένα πρόσωπο καθώς το ένστικτό σου θα σε σπρώξει να εκδηλώσεις με ορμή τα αισθήματά σου γι' αυτό αλλά και να το πιέσεις να αποκαλύψει τα δικά του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έχει πιάσει σήμερα το ζηλιάρικό σου και βάζεις τα μύρια όσα με το νου σου για το σύντροφό σου που ίσως δεν έχουν καμία βάση αλλά εσένα σου δημιουργούν μια εσωτερική φόρτιση και είναι πιθανό να ξεσπάσεις πάνω του χωρίς να σου δώσει αφορμή. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως καταστρώσεις διάφορα σχέδια για να καταφέρεις να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που την τελευταία στιγμή θα τα αλλάξεις αφού άλλο άτομο εμφανίζεται στο προσκήνιο που σε ξεσηκώνει τελείως.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάς με το ηθικό μάλλον πεσμένο αλλά δε θα το βάλεις κάτω και θα προσπαθήσεις από μέσα σου να αντλήσεις όλη την υπομονή και το κουράγιο που διαθέτεις για να συνεχίσεις τον αγώνα σου για τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής κι ένα απρόοπτο γεγονός έρχεται να συμβάλλει προς το καλύτερο. Είναι πολύ πιθανό λόγω κάποιων αλλαγών να αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού με το σύντροφό σου για ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να μείνεις εστιασμένος/η στο στόχο σου και να κάνεις το μεγάλο άλμα στην κατάκτηση ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει αλλά ο Άρης στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει εμπόδια και θα σε κάνει να αναστείλεις τη δράση σου μέχρι νεοτέρας. Παρόλα αυτά σου δίνει τη δύναμη και την ενέργεια να το παλέψεις ακόμα λίγο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια κουβέντα κι ένα πλάνο με το σύντροφό σου για τα οικονομικά σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Αν εξαιρέσεις τη σημερινή ημέρα που έχει κάποιες αναταράξεις και στην προσωπική σου ζωή υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα προς επίλυση γενικότερα, είναι μια περίοδος αρκετά θετική για σένα και που για διάφορους λόγους, θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη θετική σου διάθεση. Όμως σήμερα προς στιγμήν θα τη χάσεις με διάφορους καυγάδες που ίσως προκύψουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Με υπομονή όμως και ειλικρινή αντιμετώπιση θα ξεπεραστεί γρήγορα και πάλι θα είστε μια χαρά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved