Ερωτικό ωροσκόπιο 23/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/8

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο ξεκινά για σένα με τον καλύτερο τρόπο και όσο θα προχωράει τόσο θα ανεβάζεις τις δικές σου θερμοκρασίες. Είσαι γεμάτος/η ενέργεια και ζωντάνια ενώ το πάθος για ζωή σε συνεπαίρνει και σε ωθεί σε τολμηρές κινήσεις και συμπεριφορά. Είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερος/η, ο ενθουσιασμός και το φλογερό ταμπεραμέντο είναι αυτά που θα σε παρασύρουν για να βιώσεις απίστευτες ερωτικές προκλήσεις και απολαύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τόσο η σχέση σου όσο και γενικότερα η ερωτική σου ζωή θα είναι στα καλύτερά τους. Με ηθικό ακμαιότατο και καρδιά γεμάτη, είσαι αποφασισμένος/η να ζήσεις στιγμές δόξας και να πιεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα το κρασί της απόλαυσης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, ξεχνώντας ό, τι σε απασχολεί και άφησε τον εαυτό σου ξέγνοιαστο να χαρεί όσα περισσότερα μπορεί γιατί σε λίγο το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο σου φέρνει και διάφορα πρακτικά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις και σήμερα θα βαρυγκωμήσεις. Οργανώσου, βάλε προτεραιότητες, σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνα αντί να γυρνάς από δω και από κει παραπονούμενος/η πόσα έχεις να κάνεις γιατί τρως πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να τον περάσεις πιο ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάς και να γλυτώσεις από μουρμούρες και παράπονα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για σένα και εξαιτίας της αισιοδοξίας που θα νιώσεις ίσως θελήσεις να κάνεις και κάποιες αγορές που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εμφάνισής σου ή για να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Βέβαια όλα αυτά ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αλλά η ευδιαθεσία και η προσωπική ευχαρίστηση που θα αισθανθείς είναι τέτοια που θα πεις «χαλάλι».


ΛΕΩΝ

Αν και ο Ήλιος αναχώρησε από το ζώδιό σου σήμερα η Σελήνη που ήρθε χθες τη νύχτα θα προσπαθήσει να αναπληρώσει κάπως το κενό, βοηθώντας σε να διατηρήσεις ανεβασμένο το ηθικό και μεγάλη την αυτοπεποίθησή σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα βρεθείς σήμερα στο κέντρο της προσοχής όλων και βέβαια πρέπει να το εκμεταλλευτείς, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η, αφού οι πόρτες για μια ερωτική γνωριμία θα είναι διάπλατα ανοικτές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου κατά κάποιο τρόπο σε προετοιμάζει ψυχολογικά για το τέλος του καλοκαιριού και ότι σιγά-σιγά πρέπει να συμμαζεύεσαι και να οργανώνεσαι για την καινούργια σεζόν. Παρ' όλα αυτά η ανάγκη σου να βιώσεις κάτι έντονο ερωτικά όχι μόνο παραμένει αλλά και αυξάνεται και πιθανόν σήμερα να σε ωθήσει να παίξεις κάπως πιο παράτολμα, αλλά με μυστικότητα σε αυτόν τον τομέα, και μάλιστα να βάλεις τις βάσεις για κάτι πιο μόνιμο.


ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να έχει στυλ και ποιότητα η ερωτική σου ζωή και η σχέση σου αλλά σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι προκειμένου να τα αποκτήσεις ίσως έχεις βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ή έχεις επικεντρώσει όλη την προσοχή σου εκεί και κάτι λιγότερο λαμπερό ή εντυπωσιακό το προσπερνάς! Σε όλους αρέσουν τα όμορφα πρόσωπα, πράγματα ή μέρη αλλά να βλέπεις και κάτω από το περιτύλιγμα γιατί το περιεχόμενο μετράει περισσότερο. Μόνο έτσι δεν θα απογοητεύεσαι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που στο τέλος θα σε αφήσουν αρκετά ικανοποιημένο/η και αισιόδοξο/η. Σε παρακινεί να αφήσεις πίσω σου την όποια μετριοπάθεια, να περηφανευτείς για όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου ζωή και να σε σπρώξει να το παλέψεις για να τα πετύχεις και στα ερωτικά σου. Με όπλο την πίστη, την αισιοδοξία αλλά και την εύνοια της τύχης θα έρθεις πολύ κοντά στο στόχο σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να αποδεικνύεις στην πράξη ότι έχεις αισθήματα και νοιάζεσαι για το σύντροφό σου γιατί πλάκα-πλάκα τα λόγια πετούν και χάνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η κι ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο, θα χρειαστεί να καταβάλεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια για να καταφέρεις να το πείσεις ότι σου αρέσει πολύ και θέλεις να είσαι μαζί του αλλά ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σου δε θα σε αφήσουν να τα παρατήσεις εύκολα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποπνέεις σιγουριά σε κάθε σου βήμα και σε κάθε κίνηση και αυτό είναι το απόλυτο αφροδισιακό για το αντίθετο φύλο, καθώς ξέρεις ότι μόνο η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να κερδίσει. Όταν ένα άτομο συνδυάζει αυτοπεποίθηση και στιβαρή προσωπικότητα ακόμα και αν δεν έχει τέλεια χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο ελκυστικό. Αυτήν την περίοδο έτσι κι αλλιώς έχεις αποφασίσει να γοητεύσεις κόσμο και η σημερινή μέρα σε βοηθά αρκετά για να το καταφέρεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αυτοπεποίθηση και άνεση θα κινηθείς σήμερα, με τη Σελήνη στο Λέοντα να σε σπρώχνει να βγάλεις τη ζωντάνια και το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως δώσεις μια νότα χλιδής στην καθημερινότητά σου με κάποιο καλό κρασί, φαγητό ή μια έξοδο, ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα ενώ αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη και ο ερωτισμός που εκπέμπεις θα τραβήξει την προσοχή του αντίθετου φύλου πάνω σου.


ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις μια συναισθηματική πληρότητα και με την είσοδο του Ήλιου στον 7ο οίκο σου πλέον έχεις τη διάθεση να προσφέρεις κι εσύ με τη σειρά σου στο αγαπημένο σου πρόσωπο και στη σχέση σας. Σημασία πια δεν έχει το πριν για σένα αλλά το τώρα και τι μπορείς να κάνεις στην πράξη ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της κοινής σας ζωής ή την πορεία των ερωτικών σου γι' αυτό θα δώσεις βάση σε κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι πρότινος δεν σε ένοιαζαν ή σου ξέφευγαν.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved