Ερωτικό ωροσκόπιο 22/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/8

ΚΡΙΟΣ

Δε θέλεις να αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε κρίσεις και συμπεριφορές που είναι κάπως τραβηγμένες αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού ο ενθουσιώδης χαρακτήρας σε εμποδίζει να χειριστείς εκλογικευμένα κάποια κατάσταση στα ερωτικά σου. Μια πιθανή αντιπαράθεση με το άτομο που είσαι μαζί μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου και να θυμώσεις, αλλά δεν είναι ανησυχητικό καθώς θα σου περάσει γρήγορα.


ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μια ηρεμία που βέβαια δεν σε καθησυχάζει απόλυτα γιατί δεν είσαι σίγουρος/η αν είναι φαινομενική ή πραγματικά η σχέση σου αρχίζει και βελτιώνεται. Επειδή όμως δε θέλεις να δηλητηριάζεσαι με αρνητικές σκέψεις και σενάρια δε θα κάνεις ούτε καν υπαινιγμό και θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν. Πάντως είναι καλό να ξεκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε και να κοιτάξετε από κοινού που βαδίζετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση σήμερα, ψάχνοντας να βρει τρόπους ώστε να βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή. Πιθανόν να μην είσαι τελείως καλυμμένος/η σεξουαλικά ή να μην έχεις καταλήξει στο τι ακριβώς ψάχνεις σε ένα άτομο για να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα. Ωστόσο, αν δεις ότι είναι δύσκολο να βρεις αυτό που αναζητάς, θα κάνεις... σκόντο και θα αρκεστείς σε ό, τι έχεις τουλάχιστον να μην είσαι μόνος/η.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και το βράδυ σπρώχνοντάς σε να ανακτήσεις τη συναισθηματική σου ασφάλεια στη σχέση σου κι αυτό ίσως σε σπρώξει σε πιθανές παραχωρήσεις ή μια συγκαταβατική στάση, προκειμένου να διατηρηθεί η γαλήνη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Αυτό δεν είναι κακό, αν γίνει συνειδητά κι όχι αναγκαστικά. Σε περίπτωση που νιώθεις ότι καταπιέζεσαι όμως, σύντομα θα έχεις κυκλοθυμικά ξεσπάσματα.


ΛΕΩΝ

Τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά και δε σου δίνουν την ευκαιρία να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να ασχοληθείς περισσότερο με κάποιες πτυχές της ερωτικής σου ζωής γι' αυτό κι έχεις την αίσθηση ότι παρ' όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται δεν εξελίσσεται. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε σένα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, αξιολογώντας και βάζοντας κάποιες προτεραιότητες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν να αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ευαισθησία ή διάθεση προσφοράς προς το σύντροφό σου και τις ανάγκες του ενώ ίσως σε βαραίνουν κάποιες ενοχές για την αυστηρή συμπεριφορά που έδειξες σε ένα θέμα που δεν ήταν ουσιαστικό. Γι' αυτό σήμερα, θα κάνεις ότι μπορείς, ώστε να τον πλησιάσεις και με διάφορους τρόπους να του δείξεις τα συναισθήματά σου, προσπαθώντας να τον ευχαριστήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Οι πλανήτες στο Λέοντα σε κάνουν πιο απαιτητικό/η με αποτέλεσμα στα ερωτικά σου να κινείσαι στα όρια της υπερβολής και να μην ικανοποιείσαι εύκολα απ' όσα σου προσφέρονται στη σχέση σου. Αναζητάς κάτι περισσότερο, πιστεύοντας ότι το αξίζεις και με το παραπάνω κι αυτή πιθανόν να είναι η αιτία που σήμερα θα πιέσεις συναισθηματικά το ταίρι σου για να στο προσφέρει, χωρίς όμως να αναλογίζεσαι αν όντως μπορεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ερωτική σου ζωή έχουν πάψει να ισχύουν πολλά εδώ και καιρό ή έχουν αλλάξει τόσο που έχεις ξεχάσει πως ήσουν πριν περίπου ένα μήνα και πως είσαι τώρα. Το να στέκεσαι στο παρελθόν και σε αρνητικά βιώματα και να κάνεις συγκρίσεις, σε εμποδίζει να ξεκολλήσεις και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Μην ρίχνεις τις ευθύνες σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα γιατί εσύ είσαι αυτός/η που θα βάλει τελεία και θα πάει παρακάτω.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως σήμερα αντιληφθείς ότι η συμπεριφορά σου απέναντι στο άτομο που σχετίζεσαι ήταν άδικη ή αδιάφορη προς τα συναισθήματά του, με αποτέλεσμα να πληγωθεί ή να παρεξηγηθεί. Οι προθέσεις σου δεν είναι κακές αλλά αρκετές φορές επειδή εσύ νιώθεις ότι καταπιέζεσαι, λειτουργείς αυθόρμητα ή αντιδραστικά, ρίχνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του. Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις κάτι να επανορθώσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου σε κάνει να αποδεχτείς ότι μια πρόσφατη σχέση που έληξε σου έχει αφήσει κάποια σημάδια που δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και κατά κάποιο τρόπο επηρεάζουν την τωρινή σου στάση. Για να εξασφαλίσεις το ότι δεν θα ξαναπληγωθείς έχεις γίνει πιο αυστηρός/η ή έχεις ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά που είναι δύσκολο να τον υπερβεί το οποιοδήποτε άτομο. Όσο όμως αφήνεις το παρελθόν να επιδρά στο παρόν, χάνεις το μέλλον...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν σήμερα να προτιμήσεις να κινηθείς μυστικά στα ερωτικά σου γιατί δε θες να μαθευτεί σε κάποιους το ενδιαφέρον σου για ένα συγκεκριμένο άτομο, αν πρώτα δε σιγουρέψεις την κατάσταση. Παρότι δεν είναι το καλύτερό σου να «κρύβεσαι», αντιλαμβάνεσαι ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το πιο σοφό, αφού μπορείς να λειτουργήσεις με άνεση, χωρίς να γίνεις αντικείμενο συζητήσεων ή σχολιασμού.


ΙΧΘΥΕΣ

Λογικό είναι να αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο όμως μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί γιατί είναι πιθανό να αρχίσεις να βγάζεις προς τα έξω σκέψεις ή παράπονα που κρατούσες μέσα σου και να χαλάσει όλο το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εξέφρασε ό, τι κρύβεις στην καρδιά σου αλλά χωρίς υπερβολές και συναισθηματικά δράματα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved