Ερωτικό ωροσκόπιο 18/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/8

ΚΡΙΟΣ

Μέρα χαράς, ενθουσιασμού και μιας υπερβολής σήμερα με ροπή προς την καλοπέραση για αυτό και συ θα φροντίσεις να κάνεις αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου, χωρίς καν να το πολυσκεφτείς ή να υπολογίσεις το μετά. Κι επειδή το όλο νταβαντούρι γίνεται στον τομέα των ερωτικών σου ετοιμάσου να νιώσεις σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Αν είσαι σε σχέση, κάποια extra large τάση για δώρα και αισθήματα θα την έχεις απέναντι στο ταίρι σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι ουρανοί έχουν κέφια σήμερα, αφού η Αφροδίτη, κυβερνήτης σου, στο Λέοντα κάνει σύνοδο με το Δία και μόνο καλά μπορεί να σου φέρει στα ερωτικά ή τη σχέση σου. Πέρα από την αισιόδοξη διάθεση που θα αμβλύνει και κάποια μικροπροβλήματα υπάρχει και η τάση για αρκετή χαλαρότητα που ίσως οδηγήσει σε παρασπονδίες. Θα χαρείς τη μέρα σου, με καλό φαγητό, ποτό, διασκέδαση και γέλιο και αν είσαι ελεύθερος/η θα σου δοθεί η ευκαιρία και για μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις τα κέφια σου σήμερα και θα θελήσεις να ξανοιχτείς και να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο. Θα έχεις περισσότερη άνεση στο ερωτικό παιχνίδι ενώ δε θα διστάσεις να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει το στυλ και ο τρόπος που κινείται. Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να κάνεις πολύ χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς, αρκεί να μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις και να κυνηγήσεις το συμφέρον σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία σου φέρνει αρκετά δώρα, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά αρκεί να αφήσεις πίσω σου ανασφάλεια και εσωστρέφεια και να απλώσεις τα χέρια σου να τα πάρεις. Ωθείσαι βέβαια σε μια συναισθηματική υπερβολή αλλά αυτή είναι που θα σου επιτρέψει να ζήσεις απίστευτες συγκινήσεις και να απολαύσεις στο έπακρο όμορφες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες μπρος τα πόδια σου για μια νέα γνωριμία.


ΛΕΩΝ

Είναι η μέρα σου σήμερα, όχι ότι οι άλλες δεν ήταν, απλά με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία στο ζώδιό σου αίρονται και τα τελευταία εμπόδια στο να αποκτήσεις ό, τι επιθυμεί η καρδιά σου. Γεμάτος/η αυτοπεποίθηση, λάμψη, φλογερό ταμπεραμέντο, δεν έχεις αντίπαλο και αυτόματα, χωρίς προσπάθεια και ειδικά εφέ, θα βρεθείς στο κέντρο της προσοχής όλων που με χάρη και άνεση θα διατηρήσεις κι αυτό βέβαια θα σε κάνει ακαταμάχητο/η στο ερωτικό παιχνίδι για το οποίο ζεις και αναπνέεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι η μέρα σήμερα για προσγείωση στην πραγματικότητα, ούτε για συγκρατημένες συμπεριφορές. Η μέρα ευνοεί το χύμα, τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και ίσως την αμετροέπεια αλλά εσύ ξέρεις να λειτουργείς σε πλαίσια οπότε χαλάρωσε για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου, κι αν το παρακάνεις, δεν πειράζει. Δε θα είναι σε τέτοιο βαθμό που να φοβάσαι μήπως εκτεθείς και με τι πρόσωπο θα κυκλοφορήσεις αύριο.


ΖΥΓΟΣ

Με λαμπερό χαμόγελο και ματιά όλο γοητεία και νάζι σήμερα θα αποδεχτείς την πρόσκληση της Αφροδίτη στο πάρτι που κάνει με το Δία. Ευνοείσαι τα μέγιστα στα ερωτικά θέματα γι' αυτό καλό θα ήταν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με φίλους, λίγο πιο grande από το συνηθισμένο, ακόμα κι αν είναι καθημερινή, καθώς τα όμορφα πολυτελή μέρη σου προσδίδουν κι εσένα έναν αέρα και σου αυξάνουν τις πιθανότητες για γνωριμίες με άτομα που σου ταιριάζουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον πιο όμορφο τρόπο ξεκινά η εβδομάδα για όλους αλλά ειδικότερα για σένα καθώς αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να διαπρέψεις στον ερωτικό στίβο, αποβάλλοντας κάθε άγχος ή προβληματισμό που σε ταλαιπωρούσε. Πέρα λοιπόν την ευχαρίστηση που θα νιώσεις και την κεφάτη διάθεση, αν είσαι ελεύθερος/η το μάτι σου θα γυαλίσει, με την καλή έννοια, και εφόσον τον αισθησιασμό και την σεξουαλικότητα τα έχεις ενισχυμένα, θα ελκύσεις ακόμα και τις πέτρες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει σήμερα χαρακτηρισμός που να σου ταιριάζει περισσότερο πέρα από το «ασυγκράτητος/η» αφού ο κυβερνήτης σου Δίας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον εξίσου πύρινο Λέοντα, εξωθώντας σε να γευτείς ερωτικές απολαύσεις και να αναζητήσεις καινούργιες περιπέτειες με το γνωστό σου ενθουσιασμό που ίσως αγγίξει τα όρια της υπερβολής. Το καλό είναι ότι κάπως έτσι νιώθουν όλοι, οπότε είναι από τις ελάχιστες φορές που δε θα έχει κανείς να σου προσάψει τίποτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα τα δώσεις αλλά είναι πολύ πιθανό να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο και να προκαλέσεις το θαυμασμό του, ενδεχομένως κάνοντας και διάφορες αγορές που ενισχύουν το ερωτικό σου στοιχείο. Η εικόνα του ψυχρού, εκλογικευμένου ατόμου για σήμερα τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο, αντίθετα θα επιδείξεις με άνεση την φλόγα που κρύβεις κάτω από το επιφανειακό στρώμα πάγου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από αυτούς/ες που σέρνουν το χορό στο πανηγύρι της ευθυμίας, της γενναιοδωρίας και της καλοπέρασης σήμερα με τη σύνοδο Αφροδίτη – Δία στον 7ο οίκο σου. Δώρα από και προς το έτερο ήμισυ, άνεση, χλιδή και νοοτροπία «μια φορά μονάχα ζούμε μες στον ψεύτικο ντουνιά», ίσως είναι η μέρα που θα σου μείνει αξέχαστη από αυτό το καλοκαίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδεχομένως να γνωρίσεις πολλά άτομα, όχι απαραίτητα ποιοτικά αλλά δε θα σε πολυνοιάξει. Αρκεί να περάσεις καλά και να κάνεις παιχνίδι.


ΙΧΘΥΕΣ

Είπαμε ότι εσύ απορροφάς τις διαθέσεις και τα vibes των άλλων και όταν όλο το κλίμα γύρω σου είναι γιορτινό και αισιόδοξο, το ίδιο γίνεσαι κι εσύ, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια θέματα που σε παιδεύουν. Σήμερα, λοιπόν, με στάση «ας πάει και το παλιάμπελο» θα τα απωθήσεις και θα ριχτείς με κέφι στη διασκέδαση και στο φλερτ αν είσαι μόνος/η, ή στην καλοπέραση με το ταίρι σου κι από αύριο θα τα ξαναδείς, ίσως όμως με άλλο μάτι...

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved