Ερωτικό ωροσκόπιο 16/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/8

ΚΡΙΟΣ

Ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο έχεις μπροστά σου για να απολαύσεις όλα όσα επιθυμείς, αν και θα είσαι πιο προσγειωμένος/η και με περισσότερη προσήλωση στο πως θα τα διατηρήσεις και φυσικά ευνοείσαι στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει μέσα σου ένα ανικανοποίητο κομμάτι που σε σπρώχνει να καλύψεις όσα πιο πολλά κενά μπορείς στο σεξουαλικό τομέα ενώ αν είσαι σε σχέση θα περάσεις πολύ πιο όμορφα με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου τελειώνει η εβδομάδα κι έρχεται να αυξήσει την ανάγκη σου για υλική αλλά κυρίως για συναισθηματική εξασφάλιση που προκειμένου να την αποκτήσεις, εσύ τουλάχιστον που είσαι ελεύθερος είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις αρκετές παραχωρήσεις. Αν είσαι σε σχέση θα συνειδητοποιήσεις ότι για να έχεις αυτό που θεωρείς σημαντικό πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες αφού για ρίσκο ούτε λόγος...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις προηγούμενες μέρες ίσως υπήρξαν εντάσεις και φιλιώματα με το ταίρι σου ή γνωριμίες που σε καλούσαν να «βάλεις το δάχτυλο στο μέλι» γι' αυτό έχεις φτάσει σε ένα σημείο που θέλεις επειγόντως ξεκούραση και επαναπροσδιορισμό αρκετών πραγμάτων στα ερωτικά σου. Βέβαια ο συγχρονισμός σου δεν είναι ο καλύτερος καθώς το σαββατόβραδο είναι προ των πυλών και δεν θα μπορέσεις να μείνεις στη... γωνίτσα σου για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά σκαμπανεβάσματα υπάρχουν στη σχέση σου αυτήν την περίοδο και σήμερα θα αναζητήσεις τον τρόπο να επιτευχθεί μια ισορροπία γιατί δεν μπορείς να βρίσκεσαι συναισθηματικά από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Η αιτία ενδεχομένως να είναι η ζήλεια ή η τάσεις κτητικότητας δικές σου ή του συντρόφου σου που μεν ευχαριστιέσαι που επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του, εκνευρίζεσαι όμως από την τόση ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Διανύεις την καλύτερη περίοδο, αφού πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή που την κάνουν απλά συναρπαστική. Προτάσεις και ερωτικές γνωριμίες, ραντεβού, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου ή της σχέσης σου και των επαγγελματικών σου. Όλα αυτά σε κάνουν να λάμπεις από χαρά, καθώς μόνος/η δεν είσαι ποτέ και φυσικά σήμερα όλες οι ευκαιρίες είναι μπρος τα πόδια σου, αρκεί να έχεις τη φρόνηση να τις καταλάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής πέρασε πια στο δικό σου ζώδιο και παρόλο που αισθάνεσαι ότι αν κάτσεις και βάλεις κάτω τα δεδομένα σου θα βρεις τη σωστή φόρμουλα για όλα, αντιλαμβάνεσαι ότι ο τομέας «ερωτικά» μάλλον θέλει άλλο χειρισμό. Τα λογικά επιχειρήματα δεν συμφωνούν με την καρδιά και θα πρέπει να την αφήσεις να κάνει κι αυτή κουμάντο κάποιες φορές κι όχι να κολλάς σε λεπτομέρειες που στο τέλος σε μιζερεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Σε γενικές γραμμές η μέρα σου θα είναι καλή και θα φροντίσεις να την απολαύσεις είτε παρέα με το ταίρι σου είτε με κάποιο άτομο που τώρα τελευταία μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και υπάρχει αμοιβαία έλξη. Ο ερωτισμός σου έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και λειτουργεί σαν μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, οπότε αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο σήμερα για να «κάνεις παιχνίδι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη είναι από χθες στον 7ο οίκο σου θα βάλεις στην άκρη κάποια άλλα θέματα και θα ρίξεις όλο το βάρος στη σχέση σου είτε λόγω κάποιου γεγονότος που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις από κοινού με το σύντροφό σου, είτε γιατί απλά αισθάνεσαι την ανάγκη να τον νιώσεις πολύ κοντά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η καλύτερή σου αφού η έλξη που εκπέμπεις είναι τόση που σχεδόν υπνωτισμένο το αντίθετο φύλο έρχεται προς εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινώντας η μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να αράξεις και για τις επόμενες ώρες να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Αν ήταν δυνατόν να είσαι ξάπλα και να σου φέρουν μέχρι και το φαγητό στο δίσκο. Βέβαια δύο μέρες σχεδόν έκαψες τη μηχανή και λογικό είναι να νιώθεις μια κόπωση αλλά κάτι το ταίρι σου που θα σε παρακινήσει, κάτι ένα πρόσωπο που ίσως επικοινωνήσει μαζί σου θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις την αρχική σου πρόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα από πλευράς διάθεσης τουλάχιστον είσαι πολύ καλά κι είναι λογικό αφού η Σελήνη στο φιλικό σου Ταύρο ενισχύει την σταθερότητά σου αλλά και την αφοσίωση στο στόχο σου που στη συγκεκριμένη περίοδο ίσως είναι να αλλάξεις τελείως την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Αισθησιακός/η και όχι τόσο συγκρατημένος/η όσο άλλες φορές πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο πολύ νορμάλ και συγκροτημένο που θα σου αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζεις στο μέλλον κι όχι στο τώρα γι' αυτό ήδη έχεις βάλει κάποιους επαγγελματικούς στόχους, προκειμένου να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται αλλά για σήμερα τουλάχιστον θα επικεντρωθείς στα ερωτικά σου, καθώς θα χαρείς τις... γήινες απολαύσεις με το ταίρι σου. Ίσως σκεφτείς, αν είσαι ελεύθερος/η να αποκτήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου αλλά δεν νιώθεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα έχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επίδραση που έχουν τα λεγόμενα γνωστών ή συγγενών σου είναι μεγάλη και συχνά μπερδεύεσαι αλλά σήμερα θα δείξεις μεγάλη αποφασιστικότητα και θα επιμείνεις προκειμένου να υποστηρίξεις την ερωτική σου επιλογή, περισσότερο βασιζόμενος/η στη διαίσθησή σου που σπάνια πέφτει έξω. Κι όχι μόνο αυτό αλλά θα προσπαθήσεις να τους αλλάξεις και άποψη και να τους κάνεις να δουν τα πράγματα από τη δική σου θέση.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved