Ερωτικό ωροσκόπιο 14/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου οπότε σχέσεις και ερωτικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Αν είσαι σε σχέση, ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί το πάθος που επικρατεί αλλά και μια εγωκεντρική διάθεση από την πλευρά σου ίσως αποτελέσει αιτία έντασης ή κάποιων σκηνικών ζήλειας και χαλάσει το κλίμα. Αν είσαι μόνος/η έλκεις σαν τη λάμπα τις πεταλούδες με το δυναμισμό και την προκλητικότητά σου, οπότε όποιο πρόσωπο θέλεις θα το αποκτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Χαλάρωσε και μην είσαι με λυμένο το ζωνάρι για καυγά, ιδίως τέτοιες μέρες. Δε πρέπει να στέκεσαι και στο πιο ασήμαντο ή χαζό σχόλιο του συντρόφου σου και να αρχίσεις να κάνεις αρνητικά σενάρια γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσετε ποτέ. Προσπάθησε να ανταποδώσεις στα λεγόμενά του με χιούμορ για να ελαφρύνει κι η κατάσταση γιατί οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση εκλαμβάνεται ως δική σου συναισθηματική ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σίγουρα μέσα δε θα μείνεις, αφού θέλεις να διασκεδάσεις όσο ακόμα μπορείς και να αλλάξεις παραστάσεις, οπότε μια βόλτα με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως εκμεταλλευτείς τον αυθορμητισμό που επικρατεί και ανοίξεις συζήτηση με ένα άτομο που σου αρέσει. Η ετοιμολογία και η ευστροφία σου θα το γοητεύσουν.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάς τη μέρα σου νιώθοντας μια συναισθηματική ένταση που θα σε επηρεάσει αρκετά. Στη σχέση σου ίσως εκνευριστείς με κάτι που θα σου πει το ταίρι σου ή θυμηθείς ένα ανάλογο περιστατικό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και αρχίσεις να γκρινιάζεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη χαλάς την μέρα σου. Βρες μια ασχολία να καταπιαστείς και ρίξε εκεί την περίσσια ενέργειά σου ώστε να αποφύγεις τους καυγάδες.

ΛΕΩΝ

leont

Η παρέμβαση κάποιου συγγενή ή γνωστού σου ή τουλάχιστον η απόπειρα να χωθεί στα ερωτικά σου ή να σε κρίνει γι' αυτά θα σε νευριάσει. Ίσως όμως η πραγματική αιτία να είναι ότι έχεις ακόμα και συ τις αμφιβολίες σου για το άτομο που είσαι μαζί και γι' αυτό να θίγεσαι τόσο εύκολα. Όμως, με όμορφο αλλά αυστηρό τρόπο καλό θα ήταν να κόψεις τέτοιες κινήσεις με το μαχαίρι μιας και είσαι ικανός/η να παίρνεις την ευθύνη των επιλογών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσύ που είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις μια ερωτική έξαρση που όμως θα κάνεις ό, τι μπορείς για να την κατευνάσεις όμως οι πιθανότητες επιτυχίας σου θα είναι λίγες. Βέβαια, αν είσαι σε σχέση ευνοείσαι, καθώς έχεις έναν πολύ εύκολο τρόπο να την εκτονώσεις. Το σεξ πάντα ήταν μια υγιής διέξοδος από τις εντάσεις και τις κόντρες. Και πάνω απ' όλα την υγεία μας να 'χουμε...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μια ακόμα μέρα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και θα αναγκαστείς να κάνει πράγματα για τη σχέση σου που θα την βελτιώσουν ή θα την βγάλουν από τη ρουτίνα. Όμως καλό θα ήταν να συνεννοηθείς πρώτα με τον καλό ή την καλή σου γιατί αν λειτουργήσεις αυτοβούλως ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ότι αποφασίζεις μόνος/η χωρίς την σύμφωνη γνώμη του. Πιο ευνοϊκά είναι για σένα που είσαι ελεύθερος/η καθώς έχεις αρκετές πιθανότητες για μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το φαίνεσθαι με το είναι δεν συμβαδίζει σήμερα για σένα καθώς εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και θα φροντίσεις να διατηρήσεις αυτή τη στάση αλλά εσωτερικά έχεις μεγάλη ένταση. Το μυαλό σου δουλεύει ασταμάτητα για να βρει τρόπους ώστε να κερδίσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ, ενώ αν είσαι σε σχέση να ανακαλύψεις μια μέθοδο για να καταφέρεις να γίνει το δικό σου σε ένα θέμα που διαφωνείτε με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ξεκινάς με τη διάθεση να συμμαζευτείς λίγο για να έρθεις στα ίσα σου αλλά με όλη αυτή τη φωτιά στους ουρανούς είναι έως απίθανο να το καταφέρεις, αφού θες- δε θες είσαι σε υπερδιέγερση. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο άτομο θα εμφανιστεί και θα σε ξεσηκώσει που ίσως προέρχεται από μια παρέα γνωστών. Εσύ που είσαι σε σχέση ίσως μαζέψεις κόσμο στο σπίτι σου ή βγεις έξω με κάποιους φίλους και το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος σε πιέζει και πρέπει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες κινήσεις στα ερωτικά σου που εδώ και καιρό δουλεύεις στο μυαλό σου. Βέβαια δε θέλεις να βιαστείς γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να κάνεις λάθη ή να μην έχεις εκτιμήσει σωστά τα αισθήματα ενός ατόμου και να εκτεθείς. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται κατά το απόγευμα ο σύντροφός σου να γκρινιάξει ή να παραπονεθεί ότι ακόμα και τέτοια μέρα ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου κι όχι με τον ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τη διάθεση να κάνεις κάποιες δουλειές νοικοκυριού αλλά μετά από λίγο θα βαρεθείς και είτε θα πλακωθείς να τα τελειώσεις όπως-όπως είτε θα παρατήσεις τα υπόλοιπα για άλλη μέρα. Καλύτερα όμως γιατί το μυαλό σου είναι αλλού και δεν αποκλείεται να είσαι απρόσεχτος/η και να γίνουν ζημιές. Γι' αυτό θα μπανιαριστείς, θα ξεκουραστείς και κατά το βραδάκι θα επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει εξάψει το ενδιαφέρον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο έρωτας σε έχει συνεπάρει και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Σήμερα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο παθιασμένα απ' όσο έχεις συνηθίσει κι ίσως προς στιγμήν σου δημιουργήσουν κάποια συστολή. Επειδή όμως επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου γρήγορα θα προσαρμοστείς και θα δείξεις το άλλο, πιο ερωτικό σου πρόσωπο. Αρκεί να μην πιέσεις και πιεστείς γιατί το παν είναι να ευχαριστηθείς τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved