Ερωτικό ωροσκόπιο 13/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Και συνεχίζεται η εύνοια των πλανητών, αφού η Σελήνη από σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν είσαι λοιπόν σε σχέση τόσο το πάθος που θα υπάρχει όσο και τα μικροκαυγαδάκια θα φουντώσουν και θα προσθέσουν έξτρα συγκινήσεις. Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η έξαρση μέσα σου δεν θα σ' αφήσεις να ησυχάσεις και η αυτοπεποίθηση που θα αποπνέεις πέρα από τη σεξουαλικότητα θα είναι αυτά ελκύσουν τους πάντες γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πολύ πιθανό να σου προκύψουν διάφορες δουλειές σήμερα και να σε βγάλουν από την ραστώνη αλλά από το απόγευμα και μετά κάτι η ζέστη, κάτι η κούραση φαίνεται να σε κερδίζουν, οπότε θα αποφασίσεις να τα αφήσεις κατά μέρος. Έτσι κι αλλιώς στο πλάνο σου ήταν να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με το ταίρι σου, αν και θα σε «τρώει» το γεγονός ότι για ακόμα μια μέρα θα πρέπει να καταπιαστείς με αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Συναντήσεις, τηλεφωνήματα αλλά και δουλειές της τελευταίας στιγμής θα σε τρέχουν συνεχώς και ίσως μαζευτείς στο σπίτι σου αργά το απόγευμα. Δε θα αφήσεις όμως να σε καταβάλει η κούραση και αργότερα ίσως κανονίσεις να βρεθείς με φιλική παρέα για φαγητό και κουβεντούλα ή ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά και έχεις αποκτήσει ήδη επαφές μαζί του..

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ανησυχία σε έχει πιάσει σήμερα κι εκεί που πήγαινες λάου-λάου με ένα πρόσωπο μέχρι να το καταφέρεις, ξαφνικά αισθάνεσαι ότι πρέπει να βιαστείς καθώς τα σήματα που λαμβάνεις σου δημιουργούν την αίσθηση ότι έχει αρχίσει και χάνει το ενδιαφέρον του. Δε χρειάζεται φυσικά να τσακιστείς κιόλας αλλά καλό θα ήταν να τρέξεις λίγο τα πράγματα. Αν είσαι σε σχέση ίσως με το σύντροφό σου κάνετε κάποιες αγορές ή μετατροπές στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ

leont

Κάποια θέματα με συγγενείς ίσως προκύψουν σήμερα αλλά με την ψυχολογία που έχεις αυτή την περίοδο σιγά μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν και να σπαταλήσεις χρόνο προσπαθώντας να μεσολαβήσεις για να τα λύσεις. Εκτός αυτού το πιο πιθανό είναι να έχεις σχέδια για το βράδυ που αφορούν σε ένα άτομο που θέλεις πολύ οπότε δεν είσαι διατεθειμένος/η να στα χαλάσει ο οποιοσδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Νιώθεις έναν αναβρασμό, μια αναστάτωση μέσα σου που ίσως προκαλούνται από συγκεκριμένο άτομο που προσπαθεί να σε προσελκύσει και κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι σε πιέζει να αποδεχτείς μια συνάντηση μαζί του. Δεν έχεις αποφασίσει όμως αν θέλεις να έχεις επαφές μαζί του και αισθάνεσαι ότι στριμωγμένος/η στη γωνία και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσεις σπασμωδικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό έρχεται να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνει να βγεις στην επίθεση, προκειμένου να κερδίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Αυτήν την περίοδο άλλωστε έχεις όλες τις ευκαιρίες για να καταφέρεις με τον ελάχιστο κόπο, πρέπει όμως να κινηθείς και να μην επαναπαύεσαι στην τύχη. Αν είσαι σε σχέση ίσως βρίσκεστε στο τρέξιμο με το σύντροφό σου γιατί προετοιμάζετε κάποια προγραμματισμένη έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετά ενεργητικός/η είσαι σήμερα πράγμα που βοηθά και στο να τελειώσεις κάποιες δουλειές που είχες προγραμματίσει. Η διάθεση αλλά και το ηθικό σου είναι ανεβασμένα πιστεύεις ακράδαντα ότι έχεις τη δύναμη και τη θέληση να καταφέρεις το καλύτερο και στην προσωπική σου ζωή. Γι' αυτό ίσως να γίνεις πιο παράτολμος/η από το συνηθισμένο και εκδηλώσεις τα συναισθήματά του στο άτομο που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι μπαταρίες σου είναι στο φουλ και τώρα είσαι έτοιμος/η να κατακτήσεις τους πάντες με το κέφι, τον ενθουσιασμό και το πηγαίο χιούμορ σου. Φλερτ, αρκετά παιχνιδιάρικη διάθεση και ανταλλαγή υπονοούμενων όλο νόημα, αν είσαι ελεύθερος/η θα κερδίσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, ήδη η φωτιά μέσα σου είναι αναμμένη από χθες και θα παραμείνει ασίγαστη για καιρό ακόμα για τον άνθρωπό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κατά πολύ η ψυχολογία σου, η διάθεσή σου και η ενέργειά σου σήμερα μάλλον κάτι από αραβικό άλογο θυμίζουν. Η περηφάνια, το θάρρος αλλά και έντονη σεξουαλικότητα είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν πλέον και φυσικά θέλεις να ρισκάρεις και να προκαλέσεις. Όπως αντιλαμβάνεσαι με όλα αυτά τα όπλα είναι λίγο δύσκολο να μην επιτευχθούν οι ερωτικοί σου στόχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια καινούργια γνωριμία με πρόσωπο απλό, άνετο και αυθόρμητο είναι πολύ πιθανή και θα σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση καθώς το πνεύμα ανεξαρτησίας και ο δυναμισμός που αποπνέει σε γοητεύει και ταυτόχρονα σε τρελαίνει και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Εσύ θέλεις κάτι παραπάνω αλλά δεν είσαι σίγουρος/η αν μπορείς να το πάρεις αφού είναι λίγο δύσκολο. Πάντως την κίνησή σου θα την κάνεις και θα περάσεις το μήνυμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο ερωτισμός που εκπέμπεις σήμερα είναι αρκετά έντονος εξ ου και οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δε θέλεις να διατηρήσεις τη μυστηριώδη πλευρά σου και αφεθείς να φερθείς πιο απελευθερωμένα. Η μέρα σου αλλά πολύ περισσότερο η νύχτα σου αναμένεται να έχει ένταση και πάθος και φυσικά αν είσαι σε σχέση, θα καλοπεράσεις με το ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved