Ερωτικό ωροσκόπιο 9/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Το δίλημμά σου σήμερα θα είναι μεγάλο καθώς από τη μια σε ελκύει πολύ ένα πρόσωπο και θέλεις να είστε μαζί αλλά από την άλλη φοβάσαι ότι οι συνέπειες που θα προκληθούν θα είναι μεγάλες και το κόστος δυσβάσταχτο, γιατί η λογική σου λέει ότι δεν είναι το κατάλληλο για σένα. Πιο πολύ θα πιεστείς αν έχεις σχέση γιατί το ενδιαφέρον σου έχει αρχίσει και ατονεί κι ανησυχείς μήπως σου τελείωσε ο έρωτας αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να χωρίσεις. Για να βγεις από το αδιέξοδο σκέψου το «μετά» κι όχι το «τώρα».

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου είχες ξεχαστεί και χαλαρώσει, όμως σήμερα ο Κρόνος κάνει δυναμική είσοδο στο προσκήνιο και σαν καλός δάσκαλος έρχεται να σε καθίσει με το ζόρι στο θρανίο και να σε τεστάρει, αν διάβασες καλά το μάθημά σου. Μήπως απώθησες από το νου σου ότι οι σχέσεις για να διατηρηθούν θέλουν πολύ δουλειά; Μήπως παρασύρθηκες από τις απολαύσεις και βολεύτηκες; Εδώ είναι για να σε συμμαζέψει και μην προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να αποδράσεις γιατί από το αφτί θα σε έχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής έχει βαλθεί να σε αποτρελάνει αφού χθες είχε ραντεβού με τον Ουρανό και δε σ' άφηνε στην ησυχία σου και σήμερα πάει και βρίσκει τον Κρόνο για να τσακωθεί μαζί του. Και εννοείται ότι αυτός θα βγει χαμένος και συ θα βογκήξεις, καθώς η ασυνεννοησία που επικρατεί ξεπερνάει αυτή της Βαβέλ, τα προβλήματα με συγγενείς είναι αλλεπάλληλα και έχεις και το έτερο ήμισυ που σου ζητά να λογοδοτήσεις γιατί δεν κράτησες το λόγο σου ή δεν πήγατε εκεί που είχατε σχεδιάσει. Όχι, μην μιλήσεις καλύτερα...

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος από τη μια, Ουρανός από την άλλη σε τραβολογάνε πότε από δω και πότε από κει σήμερα. Ο ένας σου ζητά να σκεφτείς λογικά, ο άλλος να κάνεις ό, τι σου 'ρθει και συ που σχεδίαζες ένα σαββατοκύριακο χαλαρό, ερωτικό με βόλτες και ηρεμία, τώρα αρχίζεις και αμφισβητείς τα πάντα, συναισθήματα και προθέσεις και σε πιάνουν οι γνωστές σου ανασφάλειες. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αφήνεις τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει αφού στο μυαλό σου επικρατεί χάος.

ΛΕΩΝ

leont

Μεγάλο το στρίμωγμα που θα υποστείς εσύ του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς ο Δίας είναι πολύ μακριά για να βάλει ένα χεράκι κι ο Κρόνος σου υπενθυμίζει την παρουσία του, χαλώντας την όποια χαρούμενη και ενθουσιώδη σου διάθεση. «Σήμερα κουμάντο κάνω εγώ» θα σου φωνάξει οπότε, καλοπέραση, διασκεδάσεις κομμένα και έρωτες γιοκ εκτός κι αν είναι να δεσμευτείς. Πιθανόν νοερά να ψάχνεις τρόπους να την κάνεις αλλά θα γίνεις τσακωτός. Αν είσαι σε σχέση ένα λάθος του συντρόφου σου ίσως φέρει πρόωρη ψύχρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσύ με τη λογική, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα καλά τα πας, με τα αυθόρμητα και τα απρογραμμάτιστα έχεις θέμα και σήμερα θα έχεις δύο σε ένα. «Ακόλουθα με και μη ρωτάς τίποτα σου γνέφει ο ένας» μέσω ενός ατόμου που εμφανίζεται ξαφνικά στο δρόμο σου και σου αρέσει. «Έχεις τρελαθεί τελείως; Τι κάνεις;» σου φωνάζει ο άλλος. Πώς να δεις προκοπή έτσι; Θα σημάνεις κι εσύ άτακτη υποχώρηση και θα κλειστείς στον εαυτό σου ψάχνοντας το καταφύγιο μέσα σου μήπως βρεις την άκρη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένα οικονομικό πρόβλημα που ίσως οφείλεται σε δική σου αμέλεια ή λάθος θα φέρει σύννεφα στον καταγάλανο καλοκαιριάτικο ουρανό σου. Αν είσαι σε σχέση θα επηρεαστεί αρκετά, καθώς θα αναγκαστείς να περικόψεις διάφορα που απολάμβανες μέχρι αυτή τη στιγμή και βέβαια που να σου μείνει ερωτική διάθεση μετά απ' όλα αυτά; Αν είσαι ελεύθερος/η ένας φίλος σου ίσως σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε κάνει να ξεχαστείς γιατί θα είναι πολύ ενεργητικό κι έτσι θα επανέλθει ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αισθηματικά και συγκεκριμένα όσον αφορά στη σχέση σου, αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο προετοιμάσου για μια καλοκαιριάτικη καταιγίδα. Ενδέχεται εσύ να γίνεις καταπιεστικός/η και να αρχίσεις να ζητάς ευθύνες από το σύντροφο ή ο έλεγχος και πιθανόν η ζήλεια σου να τον κούρασε και θα ξεσπάσει, το σίγουρο είναι ότι μια μεγάλη κόντρα θα την έχετε σήμερα. Αν δεν χρησιμοποιήσεις απολυτότητα ή σαρκασμό, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσετε αυτό το σκόπελο. Μια συζήτηση πάντως πρέπει να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με το «καλημέρα» νιώθεις τη θερμοκρασία να έχει πέσει κατακόρυφα, ο ενθουσιασμός και το κέφι σου είναι ανύπαρκτα και συ δεν έχεις καμία διάθεση για χαρές και πανηγύρια. Μάλλον σκεπτικός/η και προβληματισμένος/η θα είσαι για την πορεία της ερωτικής σου ζωής που από τη μια θέλεις να είσαι όπου μέρα σου και νύχτα σου και από την άλλη υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι μόνος/η. Όμως όσο πλησιάζει το βράδυ αυτά τα συναισθήματα κάπως θα μετριαστούν αλλά όπως ήσουν άλλες φορές δε θα είσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί να είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους σήμερα καθώς ο κυβερνήτης σου Κρόνος έχει «καπελώσει» όλη την ημέρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα θα σου πάνε και ρολόι αφού ούτε αυτός ούτε και ο Ουρανός διακρίνονται για τα ερωτικά τους στοιχεία οπότε ένα ξενέρωμα θα το βιώσεις και κάπου θα μετριαστεί η συναισθηματική έξαρση των προηγούμενων ημερών. Εντούτοις, έναν απολογισμό θα τον κάνεις όπως επίσης και κάποια πλάνα για το πώς θα χειριστείς μια κατάσταση με ένα άτομο που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εδώ και δύο μέρες Κρόνος και Ουρανός έχουν υποβάλλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τη σχέση σου καθώς ενισχύεται η αντιφατικότητά σου και δεν αποκλείεται τη μια μέρα να θες το ένα από το ταίρι σου και την άλλη να αυτοαναιρείσαι. Θέλεις να έχεις την ανεξαρτησία σου και αποφασίζεις να κάνεις «γιούρια» και ύστερα το μετανιώνεις και είσαι πίσω στο οχυρό. Όμως, το ότι μοιάζουν αντίθετοι αυτοί οι πλανήτες δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις τις ενέργειές τους, έστω και περίεργα. Ψάξε να βρεις τον τρόπο μπας και ηρεμήσετε και οι δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Και οι δύο κύριοι που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της ημέρας σήμερα είναι εχθροί του συναισθήματος και αυτό από μόνο του σε βάζει σε δυσχερή θέση γιατί, είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να σκεφτείς πρακτικά και να αφήσεις την καρδιά σου απέξω. Χειρότερο δεν έχεις και φυσικά δύο είναι οι επιλογές σου: ή να αποδεχτείς τις θέσεις και τις απόψεις τους ή να αποσυρθείς παντελώς σήμερα κλείνοντας τα αφτιά σου και τα μάτια σου για να μη σε επηρεάσουν αρνητικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved