Ερωτικό ωροσκόπιο 8/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/8

ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάς τη μέρα σου με φουλ ενέργεια λες και έχεις καταναλώσει μια χούφτα πολυβιταμίνες και δεν είναι να απορείς αφού το φλογισμένο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου δίνει κέφι, διάθεση για περιπέτεια και θέλεις να κάνεις ό, τι σου κατέβει στο κεφάλι για αυτό και το σπίτι δε θα σε δει σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια απρόσμενη καινούργια ερωτική γνωριμία κάνει την εμφάνισή της και για άλλη μια φορά τα μέχρι τώρα δεδομένα σου θα ανατραπούν. Αν πάλι είσαι σε σχέση, μια έκπληξη από το σύντροφό σου θα σε ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όλα κυλούσαν στους συνηθισμένους τους ρυθμούς αλλά σήμερα θα σε πιάσει μια πρεμούρα, μια ξαφνική ανησυχία ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το χρόνο σωστά και καθυστερείς κι ίσως χάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται λοιπόν έτσι όπως είσαι τσιτωμένος/η να κάνεις μια παράτολμη κίνηση, όσο τουλάχιστον επιτρέπει ο χαρακτήρας σου, και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ξεσηκώνοντάς σε, ενώ σε γεμίζει με ενέργεια αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Εφόσον κι η εποχή το επιτρέπει, δεν είναι απίθανο με την τρέλα που διαθέτεις να αποφασίσεις στα καλά καθούμενα μια απόδραση με το ταίρι σου, αν δεν είσαι ήδη σε διακοπές. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως συνειδητοποιήσεις ξαφνικά ότι ένα άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έτυχε να γνωρίσεις πρόσφατα δεν είναι κακή περίπτωση και να ψάχνεις τρόπους να έρθεις πιο κοντά του.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γνωριμία με ένα άτομο, τελείως διαφορετικό από σένα, ανεξάρτητο ή ασυνήθιστο μπορεί στην αρχή να σε φοβίσει κατά κάποιο τρόπο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σου ασκήσει ένα μαγνητισμό που δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα. Ίσως είναι ο αέρας του «ζούμε μόνο μια φορά» που αποπνέει και δε δείχνει να νοιάζεται για συνέπειες που σε ελκύει και σε προκαλεί και σένα να ρισκάρεις ερωτικά, ακόμα κι αν δεν είναι το φόρτε σου.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά, αν και εφόσον εσύ αποφασίσεις να τον διαχειριστείς κατάλληλα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν μέχρι τώρα περίμενες στωικά και έκανες υπομονή με κάποιο άτομο πότε θα αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα ή ανέβαλες συνεχώς τη λήξη μιας σχέσης που έβλεπες ότι βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί, σήμερα θα λειτουργήσεις αστραπιαία και θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τίποτα δεν μένει σταθερό για πάντα επειδή εσένα έτσι σε διευκολύνει, πόσο μάλλον όταν ο Ουρανός βρίσκεται όλο αυτόν τον καιρό στον 8ο οίκο σου και ανά τρεις και δύο σου ανακατεύει ανάγκες και επιθυμίες και σου παρουσιάζει τι θα μπορούσες να έχεις αν ήσουν λίγο πιο παράτολμος/η στα ερωτικά σου και όχι τόσο προσκολλημένος/η σε λογικές πρακτικές. Πάντως αυτό το ξεσηκωτικό κλίμα που επικρατεί δε θα σου κάνει κακό, καθώς σε βγάζει κάπως από τα στεγανά σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν και έχεις πάρει από φόβο τον Ουρανό και κάθε φορά στο άκουσμά του σταυροκοπιέσαι, δε σημαίνει ότι οι ανατροπές του είναι πάντα για κακό. Χρειάζεσαι που και που ένα απότομο ταρακούνημα για να ξυπνήσεις και να βάλεις μπροστά τους στόχους σου κι όχι να επαναπαύεσαι σε μια μέτρια κατάσταση, επειδή φοβάσαι να ρισκάρεις. Ο τολμών νικά γι' αυτό κάνε την έκπληξη στη σχέση σου, ζήτησε και θα λάβεις γιατί αν περιμένεις να σου τα προσφέρει το ταίρι σου από μόνο του, τότε θα περιμένεις πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτικά, αυτήν την περίοδο είσαι στα πάνω σου με τον Άρη στο ζώδιό σου και μάλιστα νιώθεις τόσο καλά που δε σε νοιάζει καθόλου το αύριο ή το συναισθηματικό δέσιμο. Η έλξη που ασκείς είναι τέτοια που σε κάνει να ξεπερνάς ανασφάλειες και κρατήματα και σήμερα ίσως ρισκάρεις και με ένα άτομο που ξεφεύγει από τα δεδομένα σου αλλά σου προκαλεί τη διάθεση να βιώσεις κι αυτή την εμπειρία, ή να σε προσελκύσει ένα άλλο που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό σου ότι του αρέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αν έχεις αποφασίσει να ζήσεις την κάθε μέρα σου ξεχωριστά, με περιπετειώδη διάθεση, συλλέγοντας εμπειρίες και αναζητώντας νέες συγκινήσεις τότε σίγουρα σήμερα θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω καθώς μια γνωριμία θα σου προσφέρει αυτά ακριβώς που ψάχνεις και θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, με αφορμή ένα γεγονός θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει ότι δεν είσαι φτιαγμένος/η για να μαντρώνεσαι σε ένα χώρο και ότι θέλεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία ακόμα και μέσα σε αυτήν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η μέρα σήμερα απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά, πρωτότυπες μεθόδους και ασυνήθιστες πρακτικές κι όσο κι αν δε σου το είχαν κάποιοι, εσύ έρχεσαι να τους αποδείξεις στην πράξη ότι έχεις αλλάξει και δεν φοβάσαι πια να δοκιμάσεις το καινούργιο, ιδίως όταν διαισθάνεσαι ότι είναι προς το συμφέρον σου. Τα ερωτικά σου θα αποτελέσουν ένα πρόσφορο έδαφος για πειραματισμούς σήμερα με ένα άτομο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχες ως μοντέλο στο κεφάλι σου αλλά δεν αποκλείεται να σου βγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το τρίγωνο του Ερμή στον 7ο οίκο σου με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, σήμερα, σου επιφυλάσσει αρκετές όμορφες εκπλήξεις, καθώς σε μια βραδινή σου έξοδο με την παρέα φίλων ή γνωστών, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην ερωτική σου κατάσταση. Αν ήδη είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις ότι βαριέσαι, γι' αυτό θα ψάξεις τρόπους να τονώσεις το ενδιαφέρον για το ταίρι σου, προτείνοντας ίσως να κάνετε μαζί κάτι πρωτότυπο ή να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν σου αρέσουν τα ξαφνικά κι απότομα, ακόμα κι αν είναι όμορφα γιατί τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Σήμερα, όμως με αυτά που θα πληροφορηθείς και μάλιστα από κει που δεν το περίμενες, δε θα χαλαστείς καθόλου. Ένα πρόσωπο που είχες ξεγράψει ότι θα γίνει κάτι μαζί του τώρα μαθαίνεις ότι ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ αλλά δεν ξέρει πώς να σε προσεγγίσει ή ότι φοβάται ότι θα εκτεθεί αν δεν τρέφεις κι εσύ παρόμοια αισθήματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved