Ερωτικό ωροσκόπιο 7/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/8

ars

ΚΡΙΟΣ

Εδώ και καιρό έχεις αποφασίσει να μην κάνεις πίσω σε τίποτα και να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου αλλά το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου θολώνει το μυαλό και άλλα στοχεύεις και σε άλλα σε πάει. Τα όμορφα λόγια ενός ατόμου ίσως σου ξυπνήσουν το έντονο συναισθηματικό σου κομμάτι και σε μπερδέψουν, γιατί δε θα ξέρεις αν πρέπει να ενδώσεις ή να κρατήσεις τις αντιστάσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα οικονομικό μπέρδεμα ίσως σήμερα σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου και δεν θα ξέρεις πώς να το χειριστείς. Από τη μια εμπιστεύεσαι το σύντροφό σου από την άλλη όμως έχεις μέσα σου την αμφιβολία και πιθανόν να ζητήσεις τη βοήθεια ενός φίλου σου για να συζητήσεις μαζί του το συγκεκριμένο θέμα για να ακούσεις και τη δική του γνώμη. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ εύκολο να μπλεχτείς στα δίχτυα ενός ατόμου και να νιώσεις ότι πετάς στα σύννεφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πιο χαλαρός/η και μάλλον χαμένος/η εξαιτίας μιας συναισθηματικής έντασης που ίσως αισθανθείς σήμερα και γι' αυτό δεν έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο κάπου αλλά ταξιδεύει πότε από δω και πότε από κει, χωρίς να μπορεί να καταλήξει, κάνοντας διάφορα σενάρια από τα πιο νορμάλ μέχρι τα πιο απίθανα. Πολύ πιθανό να μην ξέρεις τι να κάνεις με τα ερωτικά σου ή να είσαι ανάμεσα σε δύο άτομα και να μην μπορείς να επιλέξεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τουλάχιστον για σήμερα φαίνεται ότι ανακτάς την αισιοδοξία σου και την ελπίδα ότι κάτι καλό σε περιμένει στα ερωτικά σου, αλλά ίσως το παρακάνεις και χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα, παρασυρόμενος/η από τη φαντασία σου. Δεν αποκλείεται επίσης μια τυχαία γνωριμία που θα την περάσεις με τρόπο ώστε να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στη προσωπική σου ζωή μελλοντικά.

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σου είναι για πιο ήρεμες καταστάσεις σήμερα, όχι ότι είσαι υποτονικός/η αλλά θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τη συναισθηματική σου πλευρά, να ρίξεις βαρύτητα σε άλλα πράγματα κι όχι σε μόνο στη διασκέδαση και την καλοπέραση γι' αυτό κι αν είσαι σε σχέση ίσως να αποζητήσεις την ψυχική επαφή με τον άνθρωπό σου ακόμα και στην ερωτική πράξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεξε μην τυχόν το παρακάνεις με το ποτό και σου ξεφύγουν πράγματα που δε θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δε χρειάζεσαι πολλά σήμερα για να έχεις μια όμορφη, γλυκιά βραδιά με το σύντροφό σου. Αρκεί να χαλαρώσεις, να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και πάνω απ' όλα να σταματήσεις να απασχολείς τον εαυτό του με αρνητικές σκέψεις ή λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία ουσία. Καμιά φορά, το να αδειάζεις το κεφάλι σου απ' όλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις καλά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου για να μπορέσεις να περάσεις έμμεσα στο ταίρι σου τα θέλω σου, ή να κάνεις μια εξομολόγηση που σε τρώει, αφού μπορείς να το προσεγγίζεις πλαγίως ή χρησιμοποιώντας τις χάρες σου. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να ξεφύγει το πράγμα και να πάει στο τελείως ερωτικό - οπότε για άλλο θα ξεκινήσεις και αλλού θα καταλήξεις, αλλά δε θα το μετανιώσεις κι ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είσαι ένα σταθερό και συγκροτημένο άτομο αλλά σήμερα κάτι δεν πάει καλά, καθώς θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην ξέρει τι θέλει ή να μην είναι ικανοποιημένος με αυτό που έχει και θα αισθανθείς αρκετά μπερδεμένος/η. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές μέσα σου με τον Άρη στο ζώδιό σου αλλά η όψη του με τον Ποσειδώνα φαίνεται να σου προκαλεί αποπροσανατολισμό στο τι επιδιώκεις στη σχέση σου και γενικότερα στα ερωτικά σου και θα νιώσεις άβολα γιατί δεν έχεις συνηθίσει να κολυμπάς σε θολά νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποια πλάνα που είχες κάνει για να περάσεις τη βραδιά σου με τον ερωτικό σου σύντροφο μάλλον δε θα σου βγουν ή θα αλλάξουν τελείως στην πορεία και μπορεί αρχικά να δυσαρεστηθείς ή να απογοητευτείς. Ωστόσο, επειδή είσαι ευέλικτο άτομο δεν θα αφήσεις να σε πάρει από κάτω και θα αλλάξεις στάση, βλέποντάς το ότι τελικά ίσως ήταν και για κάλο. Προσπάθησε να μην έχεις υψηλές προσδοκίες όταν γνωρίζεις ένα άτομο γιατί σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι εύκολα διαψεύδονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Καλό είναι να λειτουργήσεις πιο διαισθητικά σήμερα και να συντονιστείς περισσότερο με το σύμπαν γιατί μόνο έτσι θα αναγνωρίσεις τα σημάδια και ενδεχομένως να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ένα άτομο που θα σε προσεγγίσει, αλλά το οποίο δεν είναι για σένα. Ίσως η λογική σου να λέει το αντίθετο και να σου παρουσιάζει διάφορα επιχειρήματα αλλά είναι προτιμότερο να μη βασιστείς πάνω της, αλλά σε αυτό το κάτι που δε σου κολλάει και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα μια ερωτική γνωριμία που ίσως κάνεις δείχνει αρκετά κοντά σε αυτό που επιθυμείς και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εικόνα που βλέπεις να μην είναι η πραγματική και το συγκεκριμένο άτομο να απέχει από αυτή γιατί εσύ αυτό που επιθυμείς το προβάλεις πάνω του. Σοφό λοιπόν θα ήταν να μη βιαστείς σε οποιαδήποτε κίνησή σου και να δώσεις περισσότερη βάση σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα σου φανούν χρήσιμες στο να κρίνεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είσαι φουλ στο συναίσθημα σήμερα και δεν θέλεις να κάτσεις να σκαλίσεις τα πράγματα, ούτε και να σε απασχολήσει το αν η κρίση σου είναι σωστή. Πιθανόν να πέφτεις τελείως έξω, μπορεί, πάλι, να μην υπάρξει συνέχεια με το συγκεκριμένο άτομο αλλά εσένα δε σε νοιάζει και θ' αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη να οργιάσει. Το πώς νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή θα μετρήσει. Έτσι κι αλλιώς η διαίσθησή σου δουλεύει θαυμάσια και σε σώζει από κακοτοπιές και σήμερα είναι αρκετά οξυμένη κι ίσως σου λέει να προχωρήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved