Ερωτικό ωροσκόπιο 4/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/8

Καλή εβδομάδα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Η χθεσινή μέρα ίσως σου δημιούργησε μια ένταση και σε έκανε να αισθανθείς κάπως, αλλά δεν είσαι σε φάση να τα συζητήσεις ούτε καν να κάνεις κάποια νύξη. Έτσι κι αλλιώς περνάς μια περίοδο συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και οι επιθυμίες σου προς το παρόν δε φαίνονται να καλύπτονται ή έχεις αυξήσει τα θέλω σου και είναι δύσκολο να ικανοποιηθείς. Θεωρείς ότι αυτή είναι και η αιτία για όλες αυτές τις κόντρες με το ταίρι σου αλλά πες του κάτι, δώσ' του την ευκαιρία να προσπαθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξέρεις κατά βάθος ότι τα περισσότερα προβλήματα στη σχέση σου ξεκινούν από την αίσθηση ανασφάλειας και την απειλή της χασούρας και βρισκόμενος/η σε τέτοια πίεση είναι λογικό να δημιουργείς άθελά σου διαφωνίες ή τσακωμούς με το σύντροφό σου. Με τη βοήθεια της Σελήνης στο Σκορπιό ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξομολογηθείς τους φόβους σου και να του δώσεις να καταλάβει ότι έχει κι αυτός ένα μερίδιο ευθύνης, αν δεν μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς τη σιγουριά και την ασφάλεια που ψάχνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είναι όλα τα ζητήματα απλά, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σου οπότε καλό θα ήταν να ακούσεις τι έχει να σου πει ο καλός ή η καλή σου και να μην τα αντιμετωπίζεις όλα με ανεμελιά και επιπολαιότητα. Αυτό από μόνο του υποβαθμίζει τη σημασία της σχέσης στη ζωή σου ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται και είναι λογικό να υπάρχουν από την άλλη πλευρά αντιδράσεις και αμφιβολίες για τα αισθήματά σου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ κολλημένος/η δείχνεις να είσαι με ένα πρόσωπο και αυτό ίσως είναι το ευαίσθητο σημείο σου και -πίστεψέ μας!- είναι μείον σου, γιατί έτσι δεν προστατεύεις τον εαυτό σου και παρουσιάζεις δείγματα εξάρτησης. Το να βουτάς στα βάθη του συναισθήματος δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε αδιανόητο αλλά τουλάχιστον πρόσεξε να έχεις γεμίσει τις μπουκάλες οξυγόνου σου για να μην πνιγείς. Μην χάνεις την αντικειμενικότητά σου γιατί αυτή σε κρατάει σώο/α.

ΛΕΩΝ

leont

Κάνεις ό, τι μπορείς να συγκρατηθείς και να μην ανοίξεις το στόμα σου αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το τι γίνεται. Οι απαιτήσεις του συντρόφου ή μια «ύποπτη» στάση που κράτησε σε κάποιο θέμα, πιθανόν να είναι αιτία για σοβαρή έρευνα γιατί παρ' όλο που έχεις εκνευριστεί αρκετά, δεν θες να τον κρίνεις άδικα και να τον καταδικάσεις. Συγκέντρωσε όλες τις ενδείξεις και τα στοιχεία που χρειάζονται και βεβαιώσου ότι έχεις δίκιο, πριν φέρεις το θέμα προς συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ενώ όλο τον προηγούμενο καιρό όλα στα ερωτικά σου κυλούσαν με γοργούς ρυθμούς και υπήρχαν εξελίξεις, εδώ και λίγο καιρό βλέπεις να σέρνονται και να τραβούν κάποια πράγματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική βελτίωση. Λογικό είναι να σε εκνευρίζει αυτή η κατάσταση και σήμερα να ψάχνεις να δεις τι φταίει και που κολλάνε. Ίσως πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να δεις και τη δική του άποψη, μήπως είναι μόνο η δική σου αίσθηση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιες βαθιά κρυμμένες επιθυμίες σου επανέρχονται με ένταση στην επιφάνεια και σε αναγκάζουν δώσεις τη δέουσα σημασία και να μην καμώνεσαι ότι όλα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει τίποτα που να σε απασχολεί. Πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες παρεμβάσεις και βελτιώσεις στην ερωτική σου ζωή και να βάλεις ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων την ευχαρίστηση και την προσωπική σου απόλαυση και όχι μόνο την ικανοποίηση του εκάστοτε συντρόφου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον έντονο ερωτισμό σου, που πλέον θα φτάσει σε απίστευτα ύψη, ενισχύεται και η απόλυτη στάση σου σε κάποια θέματα στη σχέση σου. Για σένα δεν υπάρχει γκρι, είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο κι ίσως βγάλεις κάποια ζήλεια με αφορμή ένα γεγονός ή σχόλιο γιατί για παράδειγμα στο δικό σου το μυαλό δεν υπάρχει αθώο φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια μέρα που αν θέλεις ένα άτομο θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να το αποκτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είσαι στα πάνω σου αυτό το διήμερο και όλα τα βλέπεις περίεργα ή καχύποπτα τόσο στους γύρω σου όσο και στο ταίρι σου και δεν είσαι καθόλου αισιόδοξος για το αν προχωρήσει τελικά η μεταξύ σας ιστορία. Προσπαθείς να τα ξεχάσεις όλα και να ξαναβρείς τον εύθυμο και χαλαρό εαυτό σου αλλά ούτε ότι είναι Δευτέρα βοηθάει, ούτε η ατμόσφαιρα που αν και καλοκαίρι, υπάρχει μια μουντάδα και μια σοβαρότητα. Λίγο υπομονή ακόμα γιατί από αύριο θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως σε ενοχλήσει ένας φίλος σήμερα με τα υπονοούμενα ή τις μπηχτές του καθώς θα αφήσει να εννοηθεί είτε ότι είσαι πολύ απαιτητικός/η και ζητάς πολλά από ένα άτομο (γι' αυτό δεν υπάρχει βελτίωση στην ερωτική σου κατάσταση), ή αν είσαι σε σχέση ότι φταις σε μια διαφωνία που είχες με το σύντροφό σου. Σαφώς και θέλεις να ακούσεις την αλήθεια αλλά θεωρείς ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος του. Δε θες να σου χαϊδέψει τα αφτιά αλλά ούτε και να σου κουνάει το δάχτυλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα αναγκαστείς να παραδεχτείς, μετά από ένα γεγονός που ίσως συμβεί, ότι μερικές φορές συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους ερωτικούς σου συντρόφους, κάτι που είναι άδικο και δεν στέκει κιόλας. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και δεν μπορείς εσύ να κρατάς το δικαίωμα να ξεχωρίζεις και όλοι οι άλλοι να σου φαίνονται πανομοιότυποι. Αν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια σωστή, να διακρίνεις τις διαφορές και να μην φέρεσαι εγωιστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι δύσκολο σήμερα να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις αυτό που σε έχει ενοχλήσει σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως γιατί αμφιβάλλεις και πιστεύεις ότι πρέπει να το ερευνήσεις καλύτερα. Άλλωστε σου έχει ξανατύχει να πέσεις τελείως έξω στις εκτιμήσεις σου, αφού βασίζονται στον συναισθηματικό παράγοντα και όχι στη λογική. Κάτσε και βάλ' τα όλα κάτω, μόνος/η σου, μακριά από τις όποιες επιρροές φίλων ή συγγενών. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved