Ερωτικό ωροσκόπιο 3/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Μία ζέστη και μία κρύο είναι οι μέρες για σένα αφού πάνω που πας να γελάσεις, τσουπ, κι αλλάζει το κλίμα κατευθείαν. Ενώ χθες είχες χαρές και πανηγύρια σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού ο Ερμής συναντά τον κυβερνήτη σου Άρη και σίγουρα δε μιλάμε για τήρηση των καλών τρόπων. Εντάσεις, τσακωμοί και καυγάδες για ασήμαντες αφορμές με το ταίρι σου σε πάνε πάλι πίσω στο οχυρό. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε γιατί μια κίνησή σου σε ένα άτομο που σου αρέσει, μάλλον θα παρεξηγηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ήταν μόνο για μια μέρα η ανακούφιση και το κέφι που ένιωσες, καθώς σήμερα το σκηνικό το μόνο που διατηρεί από το χθες είναι η υπερβολή αλλά από την αρνητική της πλευρά. Ζήλειες και έντονη κτητικότητα από και προς εσένα ενδέχεται να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις στα πλαίσια της λογικής και της ψυχραιμίας γιατί αν μετατραπείς σε... μαινόμενος ταύρος θα χάσεις τα δίκια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα σχόλια κάποιου γνωστού ή συγγενή σου σήμερα θα σε κάνουν μπουρλότο και ίσως λογοφέρεις ή παρεξηγηθείς μαζί του. Μπορεί να μην έχει κακή πρόθεση και να είναι απλά χοντράδες ή άστοχα, αλλά για σένα θα είναι ωμή παρεμβολή στα προσωπικά σου και δε θα σου είναι εύκολο να μην ανταποδώσεις. Με τέτοια ένταση δεν είναι να απορεί κανείς, αν τη μεταφέρεις και στη σχέση σου και για ψύλλου πήδημα την ακούσει κι αυτό.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ήσουν κατάλληλα... αρματωμένος/η για να αντιμετωπίσεις τη σημερινή μέρα και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος/η σε καταστάσεις που θα σε πιάσουν σχεδόν από το λαιμό. Οικονομικά και ερωτικά θα είναι σαν να δέχεσαι επίθεση και επειδή εσύ δεν τα πας καλά με τους απότομους τρόπους και τη σκληρότητα είναι πολύ πιθανό συναισθηματικά να τα παίξεις και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου σε διαύγεια και με μαεστρία να αποφύγεις τις ρήξεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, δεν είναι η θερμοκρασία τόσο υψηλή αλλά εσύ που έχεις φτάσει σε σημείο βρασμού και έχεις κοκκινίσει ολόκληρος/η από θυμό και νεύρα. Η ψυχραιμία και η ανώτερη στάση σου κινδυνεύει να χαθεί είτε εξαιτίας ενός λάθους του συντρόφου σου είτε μιας οικογενειακής διένεξης. Το σίγουρο είναι ότι θα φτάσεις στο σημείο να γίνεις προσβλητικός/η και αρκετά είρωνας κάτι που δεν ενδείκνυται, κυρίως πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, γιατί οδεύεις προς τα άκρα. Τώρα πρέπει να δείξεις τη μεγαλοθυμία σου και να μην ρίξεις το επίπεδό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ένταση που θα βιώσεις σήμερα δεν θα είναι μόνο εσωτερική αλλά θα προέρχεται και από κάποιο γεγονός που ενδέχεται να συμβεί στη δουλειά σου και θα σε αναστατώσει αρκετά. Ίσως τσακωθείς με ένα συνάδελφο ή κάποιο άλλο πρόσωπο του χώρου. Επειδή τα ζητήματα υγείας και εργασίας σε επηρεάζουν πολύ, είναι πιθανό να κλειστείς στον εαυτό σου ή να γίνεις απότομος/η και εριστικός/η με το ταίρι σου και να μη θέλεις να το δεις μέχρι να συνέλθεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μια έντονη λογομαχία με ένα φιλικό σου πρόσωπο σήμερα ενδέχεται να φέρει στο φως όχι μόνο ένα ζήτημα του παρελθόντος που θεωρούσες ότι είχε λήξει, αλλά και την αποκάλυψη μιας αλήθειας που δε θα σου αρέσει καθόλου και θα είναι σχετική με τα ερωτικά σου. Η διπλωματία ίσως σε εγκαταλείψει και δεν θα κρατήσεις καθόλου τα προσχήματα. Αν είσαι σε σχέση πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να υποκινήσει τη ζήλεια του συντρόφου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Ερμή σήμερα και από το πρωί το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι τα όρια της υπομονής σου που είναι στο τσακ να εξαντληθούν με τον ερωτικό σου σύντροφο να αποτελεί την κύρια αιτία του θυμού σου που δείχνει να μην καταλαβαίνει ούτε τι θέλεις, ούτε τι χρειάζεσαι και να συνεχίζει να κάνει τα δικά του. Κι επειδή τόσο καιρό το επεξεργαζόσουν, περίμενες να δεις τι θα γίνει και μάζευες πακέτο είναι πολύ πιθανό να του το σερβίρεις άμεσα και μάλιστα χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το πιο πιθανό είναι να χαλαστείς μόνος/η σου και να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου για ανύπαρκτη αιτία. Το μυαλό σου ίσως σου παίξει περίεργα παιχνίδια και βάλεις με το νου σου διάφορα που δεν ισχύουν. Ψάχνοντας να βρεις στοιχεία για να αποδείξεις το δίκιο σου πιθανόν η σύνδεση που θα κάνεις να μην ανταποκρίνεται καν, αλλά δεν ακούς αυτά που σου λέει γιατί το πόρισμά σου το έχεις βγάλει. Πριν αρχίσεις τις φωνές όμως σκέψου ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όχι φίλε/η Αιγόκερε του πρώτου δεκαημέρου, δεν θα συνεχιστεί η χαρά σου και σήμερα γιατί απλούστατα είναι μια άλλη μέρα, τελείως διαφορετική, εκρηκτική και παράδοξη για τα ερωτικά σου. Το «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο» συστήνεται αλλά όχι με κλειστά τα μάτια, καθώς ακόμα και στο συγκεκριμένο πεδίο μπορεί να ακολουθήσει ή να προηγηθεί μάχη. Το μόνο καλό της κατάσταση είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις απωθημένα γιατί πολύ πιθανό να τα βγάλεις όλα, μια και έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ζώνη άμεσου κινδύνου κλείνει με εσένα που, αν δεν έχεις αντιπυρική προστασία, μάλλον θα πάρουν φωτιά τα μπατζάκια σου σήμερα. Τώρα η αλήθεια είναι, δώσεις δε δώσεις αφορμές, μια επίθεση ξεγυρισμένη θα την φας, οπότε καλύτερα να κρατήσεις ασφαλείς αποστάσεις με το ταίρι σου και στην τελική αν δεις ότι παρασοβαρεύουν τα πράγματα πήγαινε μια βόλτα, μέχρι να ξεθυμάνει. Αυτό που απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου είναι να το προκαλέσεις με το γνωστό σου υφάκι, εκτός κι αν το κάνεις επίτηδες να το φτάσεις στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δε σε πάει αυτή η μέρα με τίποτα! Εσύ που είσαι της πραότητας και της γαλήνης είναι δυνατόν ξαφνικά να μετατραπείς σε θηρίο ανήμερο και να βγάζεις μπρουτάλ χαρακτήρα; Κι όμως, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε αυτά τα σημεία εξαιτίας ενός ζητήματος που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σου και να θες να φας άνθρωπο. Οπότε δε θα θες και πολύ να αρπαχτείς στη δουλειά ή όπου αλλού βρεθείς. Πάντως αν είναι να αρρωστήσεις, βγάλ' τα και μην τα κρατάς μέσα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved