Ερωτικό ωροσκόπιο 2/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέρα χαράς η σημερινή για σένα, αφού πέραν της Σελήνης στο Ζυγό υπάρχει και η σύνοδος του Ερμή με το Δία, οπότε πώς να μην έχεις τα κέφια σου; Οι υποψήφιοι μνηστήρες αρκετοί, η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, η γοητεία σου έντονη και συ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το καλύτερο. Καθότι ο ενθουσιασμός είναι κυρίαρχος είναι λογικό να λειτουργήσεις βιαστικά, τουλάχιστον όμως μην σπεύσεις να «δεθείς» κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα πετάξεις μακριά όποιες αρνητικές σκέψεις και θα κυκλοφορήσεις με το μωρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας, χαμόγελου και φυσικά ευχάριστων ειδήσεων και καταστάσεων που θα βιώσεις στον οικογενειακό σου χώρο. Το σπίτι σου ίσως γίνει το ερωτικό σου ορμητήριο, καθώς προβλέπονται όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πονηρά υπονοούμενα και παιχνίδια με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου πάρουν τα μυαλά και θα σε κάνουν να ξεχάσεις τελείως ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όχι ότι έχεις πρόβλημα με την ευφράδεια και την επικοινωνία, αλλά σήμερα δε θα σε πιάνει κανένας, καθώς ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής κάνει μια σύνοδο με το Δία και η γλώσσα σου θα πάει ροδάνι. Πέραν λοιπόν τις τυχαίες συναντήσεις και τον καταιγισμό των πληροφοριών που πρόκειται να μαζέψεις, βοηθιέσαι με χίλια να πεις αυτά που νιώθεις στο έτερο ήμισυ, είτε κατά πρόσωπο είτε μέσω χαριτωμένων μηνυμάτων και σημειωμάτων.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αρκετή αισιοδοξία είσαι σήμερα και πολύ πιο κεφάτος/η μετά τα χθεσινά, καθώς Ερμής και Δίας συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σου, αφού έχουν βαλθεί να σε σπρώξουν να βγεις από το καβούκι σου για τα καλά. Πολύ πιο απελευθερωμένος/η αλλά και ερωτεύσιμος/η θα νιώθεις και γι' αυτό θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στο να προσεγγίσεις ή να σε προσεγγίσει ένα άτομο που σου αρέσει. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό αλλά θα περάσεις καλά.

ΛΕΩΝ

leont

Όλα πάνε μια χαρά σήμερα για σένα! Ερμής και Δία συναντιούνται στο ζώδιό σου και βλέπεις ότι οι «εξάρες» στα ερωτικά σου συνεχίζονται. Ό, τι σχέδιο και πλάνο βάλεις στο μυαλό για ένα πρόσωπο σου βγαίνει με απόλυτη επιτυχία, ενώ το χιούμορ και η καλή διάθεση δε θα λείψουν και γίνονται κράχτης για να σε προσελκύσουν διάφοροι... υποψήφιοι πιθανόν μικρότερης ηλικίας. Αν είσαι σε σχέση και ακόμα στην πόλη, είναι μια καλή μέρα για να βγεις με το ταίρι σου, να ξεκινήσετε ή οργανώσετε τις διακοπές σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Χαλαρός/η, καλοδιάθετος/η αλλά και με αισιόδοξη σκέψη είσαι σήμερα και σου χρειαζόταν καθώς η χθεσινή μέρα ίσως ήταν αρκετά έντονη για τα δεδομένα σου και σου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, ιδιαίτερα για την ερωτική σου κατάσταση. Η μέρα σε προστάζει να τραβήξεις "μπρος κι όσα έρθουν κι όσα πάνε και του κεφαλιού σου κάνε". Άσε τα κολλήματά σου κατά μέρος και κοίτα το μέλλον με θάρρος και ελπίδα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και έρχεται να συμβάλει στην σημερινή σύνοδο Ερμή και Δία που γίνεται στον 11ο οίκο σου. Φίλοι, παρέες και όμορφα μέρη θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα πάρεις μια γεύση χλιδής και ποιότητας που θα λειτουργήσει πάνω σου σαν τονωτικό, κυρίως μετά τα γεγονότα στα ερωτικά σου. Με αρκετή αυτοπεποίθηση, ντύσου, σενιαρίσου, φόρεσε το πιο λαμπερό χαμόγελο που διαθέτεις και είσαι έτοιμος/η για νέες γνωριμίες και κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι στοιχεία που έχεις στο αίμα σου, αλλά για σήμερα μάλλον θα τα αφήσεις στην άκρη ή τουλάχιστον δε φαίνονται να είναι πρόθυμα να σε συνοδέψουν γιατί ο Ερμής και ο Δίας έχουν άλλα σχέδια. Δεν είναι μόνο ότι θα σε κάνουν πιο ευδιάθετο/η και χαλαρό/η αλλά θα σου δώσουν και την άνεση να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο άτομο που θέλεις. Πιθανόν δε, να γίνεις εσύ ο αποδέκτης κομπλιμέντων και εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες και συ, παιδί του Δία, είσαι έτοιμος/η να τις αρπάξεις, αφού ο κυβερνήτης σου δε σ' αφήνει ούτε να μαραζώσεις ούτε να στριμωχτείς άσχημα. Ξανά προς τη δόξα λοιπόν, με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και φλογερό ταμπεραμέντο! Το χιούμορ και η σπιρτάδα σου είναι αυτά που θα σε κάνουν ακαταμάχητο/η στο άλλο φύλο, ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Πρόσεξε μόνο μην ξεφύγεις και αρχίσεις τις γνωστές υπερβολές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ερμής με το Δία θα προσπαθήσουν να σε ξεσηκώσουν και για λίγο να νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο στα ερωτικά σου, γιατί σεξαπίλ διαθέτεις όλο αυτόν τον καιρό, μόνο λίγο τύχη θες γιατί η αλήθεια, τώρα τελευταία όλο υποσχέσεις ακούς και ουσία δε βλέπεις. Ίσως αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να διασκεδάσεις και να αφεθείς να σε παρασύρει το εύθυμο κλίμα, χωρίς περιορισμούς και «πρέπει»...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είσαι από αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν το 'χεις με τους περιορισμούς και να κλειστείς σε στενά πλαίσια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έρωτες και σχέσεις και σήμερα με τη σύνοδο Ερμή – Δία στον 7ο οίκο σου μάλλον θα θέλεις να... επεκταθείς. Ίσως έρθεις σε επαφή με κάποιο νέο άτομο που θα σε αναζωογονήσει και θα σε γεμίσει χαρά αλλά μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα γιατί μπορεί να το διασκεδάζεις και να νιώθεις όμορφα αλλά σε πιο σοβαρά να μη «δένετε». Αν είσαι σε σχέση πάντως θα βρεθείς σε πελάγη ευτυχίας εξαιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει για σένα με τον καλύτερο τρόπο, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξόδους, συναντήσεις και επαφές κάθε είδους με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς καλά μαζί τους. Και στα ερωτικά σου όμως η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία της περιρρέουσας ατμόσφαιρας συμβάλλει στο να είσαι πιο ευδιάθετος/η και ανοικτός/η σε ερωτικά πλησιάσματα και συναισθηματικά πάρε – δώσε, έστω και αν έχουν μια δόση υπερβολής.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved