Ερωτικό ωροσκόπιο 22/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά ευάλωτοι νιώθετε σήμερα και φορτισμένοι συγκινησιακά γιατί η καρδιά σας είναι γεμάτη συναισθήματα και πρόσφατες αναμνήσεις από ένα πρόσωπο που σας ρίχνουν λίγο ψυχολογικά. Παρόλο την βιασύνη σας, όμως χρειάζεται να κάνετε κι εσείς μια στάση και έναν απολογισμό για να καταλάβετε αν ήσασταν σωστοί ή όχι σε μια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Χρειάζεστε κάτι δυνατό ερωτικά στη ζωή σας που θα σας δώσει τη διάθεση ώστε να δημιουργήσετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση αλλά με τον Κρόνο που συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σας σάς λείπει η σιγουριά κι έχετε μόνιμα αμφιβολίες για το αν κάποιο πρόσωπο είναι το κατάλληλο. Όσο περισσότερες γνωριμίες όμως κάνετε τόσο θα έχετε περισσότερες επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε κάπως μπερδεμένοι ή αμφιταλαντεύεστε με τις πρόσφατες εξελίξεις στη σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα. Το σίγουρο είναι πως από τη μια θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων και από την άλλη δεν μπορείτε να είστε μόνοι σας γι' αυτό ό, τι κι αν αποφασίσετε ικανοποιημένοι δε θα είστε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Δία στο ζώδιό σας ίσως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και περιμένατε από τη μια μέρα στην άλλη να λυθούν όλα σας τα προβλήματα ως δια μαγείας και να φύγετε στο ηλιοβασίλεμα μαζί με τον έρωτα της ζωής σας. Για να το καταφέρετε όμως αυτό, πρέπει να αναλάβετε κι εσείς δράση και να είστε σίγουροι για το τι θέλετε από το άλλο άτομο.

ΛΕΩΝ

leont

Μέσα σας διαφαίνεται ένα αμυδρό φως αισιοδοξίας και αυξάνεται η ελπίδα ότι από δω και στο εξής θα αρχίσει να γυρίζει και για σας ο τροχός και θα μπορέσετε είτε να λύσετε ένα θέμα στη σχέση σας είτε να δημιουργήσετε κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή που θα σας κρατάει τη φλόγα αναμμένη. Γι αυτό μην κάθεστε και βγείτε για κυνήγι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες να ήσασταν κάπως απόμακροι ή απορροφημένοι στις δουλειές σας και να μην αφιερώνατε χρόνο στο σύντροφό σας. Σήμερα, λοιπόν ίσως νιώσετε ότι κατά κάποιο τρόπο του το χρωστάτε να περάσετε μαζί τη μέρα σας και να κάνετε από κοινού πράγματα που σας ευχαριστούν και ανανεώνουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την παρέλασή της στο ζώδιό σας τα ερωτικά σας τον τελευταίο καιρό δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και το χρόνο σας. Οι εξελίξεις πιθανόν να είναι πολλές σ' αυτόν τον τομέα κι εσείς μοιάζετε με παιδάκια στο ζαχαροπλαστείο που θέλετε να πάρετε λίγο από αυτό ή από κείνο αλλά παραμένετε αναποφάσιστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είστε περισσότερο θετικοί και ευδιάθετοι σήμερα κι ίσως δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ρίχνοντας περισσότερο βάρος σε αυτό που σας προξενεί συναισθηματικά κι όχι σε γεγονότα ή συγκεχυμένες πληροφορίες που σας δημιουργούν αμφιβολίες για το ποιόν του. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα θα χαλαρώσετε για λίγο τους ρυθμούς σας και θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, αναζητώντας αγάπη, φροντίδα και ηρεμία. Ακόμα κι εσάς μπορεί να σας ξενίσουν αυτά που νιώθετε και προς στιγμήν να απορήσετε αλλά με τη Σελήνη στους Ιχθύες είναι λογικό να επηρεαστείτε και να αναζητήσετε κάτι πιο ονειρικό, γλυκό και ανθρώπινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως είναι περίεργα με αποτέλεσμα να σας μπερδεύουν και να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το αν θέλει ή όχι τελικά να βρίσκεται στη ζωή σας. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό η υπομονή δεν αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό σας το πιο πιθανό είναι να του γυρίσετε την πλάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έντονες επιθυμίες και ανάγκες βρίσκουν τον τρόπο να ξαναέρθουν στην επιφάνεια σήμερα και να ζητούν από σας επιτακτικά να τις βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα και να μην τις αγνοήσετε. Κάποιες βέβαια από αυτές είναι αδύνατον ακόμα και για σας να γίνουν πραγματικότητα αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη και προσοχή σήμερα είναι έντονη και θα σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να την αγνοήσετε και να μην πράξετε αυτό που επιθυμείτε για το σύντροφό σας ή το άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά. Η Σελήνη άλλωστε που είναι στο ζώδιό σας σάς προσφέρει απλόχερα θετική ενέργεια και γλυκιά παρουσία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved