Ερωτικό ωροσκόπιο 20/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Κάντε σήμερα την όποια κίνησή σας στο να προσεγγίσετε ερωτικά το άτομο που θέλετε γιατί πέρα από το ό, τι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, ευνοείστε κιόλας. Η συμπαράσταση ή η βοήθεια από κάποιους φίλους για να τα καταφέρετε είναι δεδομένη γι' αυτό μην αφήσετε το χρόνο να κυλήσει άσκοπα και τρέξτε να καλοδεχτείτε την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μπορεί να μην είναι εύκολο για σας να συμβαδίσετε με κάποιες νέες τάσεις ή δεδομένα που είναι έξω από τη λογική ή το πνεύμα που κινήστε, αλλά προκειμένου να είστε καλά με τον άνθρωπό σας σήμερα θα το κάνετε. Μόνο έτσι θα ξεκολλήσετε από ένα κοινό σας πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί, οπότε αφήστε τους δισταγμούς και τολμήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σίγουρα είναι μια μέρα που σας βγαίνουν όλα. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και μπορείτε εύκολα να περάσετε τις ιδέες ή τις απόψεις σας ή να καταφέρετε να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αρκεί να μην χάσετε χρόνο και ενέργεια, κάνοντας διάφορα ανούσια πράγματα γιατί θα χάσετε την ευκαιρία.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πορεύεστε με βάση την καρδιά σας και όχι τη λογική σας για αυτό πολλές φορές παρασύρεστε συναισθηματικά και πέφτετε σε λάθος άτομα. Παρόλα αυτά, επειδή έχετε την εύνοια του Δία, σώζεστε την τελευταία στιγμή από το να μπείτε σε περιπέτειες που θα σας κοστίσουν ηθικά ή ψυχολογικά, όμως καλό είναι να είστε πιο συγκρατημένοι.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο προστάζει να κινηθείτε με γνώμονα το καλό της σχέσης σας ή του συντρόφου σας και όχι το προσωπικό σας συμφέρον, διαφορετικά η εύνοια που σας παρουσιάζεται θα χαθεί. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι και διαλλακτικοί και μην προσπαθείτε να επιβάλετε τη θέση σας γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε αρκετά από αυτά που επιδιώκετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Στο περιβάλλον σας επικρατεί σήμερα μια τάση για ευθυμία και χαλαρότητα κάτι που μεταφέρετε στη σχέση σας με το σύντροφό σας η οποία παίρνει μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη χροιά. Ενδεχομένως, όλο αυτό το θετικό κλίμα να συμβάλει στο να μην ειπωθούν κάποια πράγματα ή να μη γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα αλλά αν δεν επείγουν, δεν πειράζει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι μια πολύ καλή μέρα για σας η σημερινή όχι μόνο γιατί σας ανοίγει την όρεξη για να κάνετε πράγματα αλλά και γιατί σας ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς προσφέρει ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και όμορφο που σας γεμίζουν με αισιοδοξία και σας βοηθούν να αποβάλετε αμφιβολίες και ενστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ευδιάθετοι είστε και σήμερα και έχετε κάθε λόγο να χαρείτε και λίγο, αφού με τον Κρόνο στο πλευρό σας κοπιάζετε και αγχώνεστε αρκετά αυτόν τον καιρό και ιδιαίτερα για τη σχέση σας. Πάντως σήμερα θα δείτε κάποιες από τις προσπάθειές σας να αποδίδουν γι' αυτό θα ξεχαστείτε για λίγο, θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε τη μέρα να κυλήσει όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μία πληροφορία ή μια είδηση μπορεί να σας ξεσηκώσει και το μυαλό σας να αρχίσει να παρασύρεται χωρίς όρια σε όνειρα θερινής νυκτός για ένα συγκεκριμένο άτομο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε όλες τις ευκαιρίες να πετύχετε κάτι πολύ καλό αλλά μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε ή να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να έχετε πλήρη επιβεβαίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα είστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά και χαρούμενοι, σημάδι ότι ο Δίας σας έχει ξαλαφρώσει λίγο από το άγχος και τις εντάσεις. Μπορεί να μην έχετε λύσει το κύριο θέμα σας που αυτή την περίοδο είναι το ερωτικό αλλά αποφασίζετε τουλάχιστον για τώρα να μην το πολυσκέφτεστε γιατί δεν θέλετε να σας επηρεάσει ή να φορτιστείτε αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Από τις καλύτερες μέρες σας είναι η σημερινή και η ευδιαθεσία αλλά και η εκκεντρική σας γοητεία αντικατοπτρίζεται σε όλο σας το παρουσιαστικό. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας , το ριζοσπαστικό πνεύμα σας εγείρεται και σάς βοηθά να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται ή να γυρίσετε υπέρ σας μια χαμένη υπόθεση στα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας σήμερα και να σκεφτείτε κάποια ερωτικά κυρίως θέματα που σας απασχολούν αλλά το χαλαρό κλίμα της ημέρας δε σας αφήνει ασυγκίνητους και σας ωθεί σε μια αντιμετώπιση πιο θετική και αισιόδοξη. Ξέρετε μέσα σας ότι ενδεχομένως όλο αυτό να ξεφουσκώσει κάποια στιγμή αλλά για την ώρα σας βολεύει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved