Ερωτικό ωροσκόπιο 16/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε τη μέρα σας δυναμικά, αποφασισμένοι δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε κάποια πράγματα που έχετε από καιρό κατά νου. Καλό είναι όμως να έχετε κάποιο στόχο, ιδιαίτερα άμα σχετίζεται με τα ερωτικά σας θέματα και να μη λειτουργήσετε παρορμητικά. Επιβεβαιωθείτε ότι θέλετε κάποιον κι όχι γιατί απλά σας κόλλησε στο μυαλό και πρέπει να γίνει το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όσο έχετε θετική σκέψη απέναντι στα ερωτικά θέματα που σας απασχολούν τόσο ο σύντροφός σας θα συμπάσχει ή θα βρίσκετε σύμμαχους, έτοιμους να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε. Έτσι κι αλλιώς, εξαιτίας του Κρόνου είναι μια περίοδος που θα αναγκαστείτε να τρέξετε κάποια πράγματα και να ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε λύσεις ή να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μην παρασυρθείτε από τη Σελήνη στον Τοξότη και ανοίξετε το στόμα σας να πείτε διάφορα που δεν πιστεύετε ή δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε γιατί την παροιμία μια του κλέφτη δυο του κλέφτη την ξέρετε. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν φειδωλοί στις ερωτικές σας εκδηλώσεις και μην ορκίζεστε ότι αυτή τη φορά είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει να ρίξετε μαύρη πέτρα στο παρελθόν, να αποδεσμευτείτε από αυτά που σας κρατάνε πίσω και να ρισκάρετε κάποιες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Το θέμα όμως είναι ότι, αν θέλετε όντως να απαγκιστρωθείτε από πράγματα και καταστάσεις, δε φτάνει μόνο να το διακηρύττετε αλλά και να αναλάβετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως σήμερα να επιχειρήσετε να βρεθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αρκετά ερωτικά. Μην κολλήσετε σε πρωτόκολλα και τύπους και γίνετε περισσότερο άνετοι και αυθόρμητοι γιατί έτσι θα είστε πιο εύκολοι στο να σας προσεγγίσει, όχι για να σας καλοπιάσει ή να σας κολακέψει αλλά να δημιουργήσει κάτι πιο ουσιαστικό μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, θέλετε να αποφύγετε τα μονοπάτια της λογικής και να χαθείτε για λίγο σε μέρη λιγότερο γνωστά με μεγαλύτερο όμως ερωτικό σασπένς. Ξέρετε κι εσείς ότι για να λυθεί ένα θέμα χρειάζεται κάποιες φορές να απομακρύνεστε από αυτό και να το βλέπετε αλλιώς. Είναι η τελευταία μέρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε το.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θέλετε να διατηρήσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες σας κι άλλες φορές το παλεύετε ενώ άλλες όχι. Μην προσπαθείτε συνεχώς να αφήνετε πράγματα να περνούν στο ντούκου για να έχετε την ηρεμία στη σχέση σας. Πρέπει να σπάσετε τα αυγά για να φτιάξετε ομελέτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να φροντίσετε και τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε παντελώς έτοιμοι να ξανοιχτείτε και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα ή να ρισκάρετε ερωτικά με νέα πρόσωπα. Σήμερα πιθανόν ένα άτομο να σας αποδείξει ότι δεν μπορείτε να έχετε τον αποκλειστικό έλεγχο των ανθρώπων γιατί υπάρχουν άλλοι πιο γρήγοροι και ίσως πιο έμπειροι από σας που το αντιλαμβάνονται με τη μία και το βάζουν στα πόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας δε χρειάζεται ντε και καλά να υπάρχει κάποια αιτία που σας κάνει αισιόδοξους και χαρούμενους. Είναι ακόμα καλοκαίρι, με ήλιο, θάλασσα και άτομα χαλαρά και έτοιμα να επιδοθούν σε ερωτικά παιχνίδια οπότε κι εσείς δε θα αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη μέρα και θα δείξετε προθυμία σε όποιον/α σας προσεγγίσει με αυτούς τους σκοπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία σας επηρεασμένη κυρίως από τα αισθηματικά σας μοιάζει περισσότερο με ασανσέρ, ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους, χωρίς όμως να φτάνετε ποτέ στο ρετιρέ. Προσπαθείτε να το ισορροπήσετε αλλά οι συνθήκες δε συμμαχούν πάντα υπέρ σας. Σήμερα, ίσως καταφέρετε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά ή ακόμα και από την αστεία τους πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείτε με φίλους σας ή αποφασίσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα που θα έχετε κοινούς στόχους. Μέσα σε αυτούς τους χώρους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Γενικά, οι αδέσμευτοι είστε σε φάση ψαξίματος και πιο ανοικτοί σε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες θεωρίες με σας ή έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, πιάνετε τον εαυτό σας να παραμυθιάζει και να παραμυθιάζεται ερωτικά κι από τη μια νιώθετε λίγο ένοχοι αλλά από την άλλη δεν θεωρείτε ότι κάνετε κάτι κακό. Αντίθετα, έχετε την άποψη ότι όλοι χρειάζονται μια ονειρική κατάσταση όπου μπορούν να είναι και να νιώθουν ό, τι θέλουν. Φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε γιατί θα γίνετε αντιληπτοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved